Не могу ја, а мислим да не може ни нико други још да објасни те ствари, али оне су исто толико веродостојне колико и Дарвинова теорија или теорија о Биг-Банг-у. Па сад можете то схватити како желите, али као што сам навео истина се не тражи по нечијој жељи да се дође до тог и тог жељеног резултата, него по истиности онога што се претпоставља. Једном су ми причали Руски виши официри, који су отсели у хотелу у којем сам ја био ноћни чувар, да су у Сибиру нашли муву стару 50 милиона година у залеђеном стању која је изгледала тачно као и ова данашња, На ту тему смо дошли због тога што сам их ја критиковао што су напустили веру за корист комунизма, они су ми одговорили да то није тачно и да ми докажу прочитали су ми Оче Наш на чуђење других гостију као и моје, и тако смо расправљали о свему, а није им сметало да пију и причају о таквим стварима којима би се само стручњаци требали бавити, а један ми је још рекао да се код њих бисери бацају и пред свиње да би се сазнала њихова реакција, ја сам га упитао да ли је он шеф групе а он каже да није, а ја сам га упитао зашто онда држи пасоше од све групе и истог момента је поделио сваком свој пасош и тако смо наставили и следећих дана за цело време док су били ту. То је било пре око 30 година.