Kapernaum:Kako ti kažeš, tako je.
Normalno da je tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapernaum:Kako ti kažeš, tako je.
tebe je teško pogodila reč OGRANIČENOST UMA Goddi, GoddiGoddess of the far east:Gospodin je budući profesor istorije tako da tvoja teza da dotični nije išao u osnovnu školu pada u vodu.Postoji i nešto što se zove samoobrazovanje ili opšta kultura.Kapi,Kapi opet vređaš.![]()

Kapernaum:tebe je teško pogodila reč OGRANIČENOST UMA Goddi, Goddi
kad mi budeš rekla šta je iza horizonta, onda ću se duboko izvinuti za tu reč.
a za ovo drugo malo bolje čitaj, rekao sam "AKO".
samoobrazovanje postoji takodje i samoubistvo
tako da to neznači da je dobro![]()
kaži mi jednog naučnika koji je bio siromašan, koji je jedva prežvljavo iako i danas imamo JAKO JAKO PAMETNE siromahe kako to da se oni nisu setili nečega.Goddess of the far east:Naučnike koji su čitav svoj život posvetili radu i istraživanju nazivaš dokonim ljudima e,svašta.
i tvoja i tvoja, pa i moj um je ograničen.Goddess of the far east:Slažem se sa ovim, ali ne moja,ne moja.
Ovo bi trebalo kao da bude "inteligentno" spuštanje.Goddess of the far east:Dajem sebi za pravo da se ne izjašnjavam odnosno da ti ne odgovorim jer bih iznela neke argumente koji su realni,ali mi se baš ne sviđaju odnosno nisu humani.Zapravo ušla bih u prostor eugenike i socijalnog statusa,a to ne želim.
Ne znam, možda si mislila da je bilo bolje da me mama abortira, otkud znam.Goddess of the far east:Baš naprotiv nije nikakvo spuštanje.Na pristojan način sam ti odgovorila.
Kapernaum:Ne znam, možda si mislila da je bilo bolje da me mama abortira, otkud znam.
prevejani ste vi tkz. ateisti
Šakal:Hm...al' ti je odgovor...ccccc...
Ok. da uprostim...ako su svi ljudi na planeti postali i nastali od Adama i Eve...zašto postoje razlike...zašto svi ljudi na planeti nemaju istu boju kože,zašto Azijati imaju kose oči,zašto su samo belci dlakavi...
Btw. nadam se da ti je jasno zašto sam baš Aboridžine uzeo za primer!
to nije istina i u Bibliji nema ni jednog srbina, sve stoj izvan Biblije dolazi u domen spekulacija, i nemoze se uzeti za merodavno :grin:Korisnik2:Dali je istina da je Jafet, Nojin sin imao sina koji se zvao Srbin, i ako je to istina, dali se on moze smatrati praocem Srba.
Šakal:
Sigurno si čuo za zakon stabilnosti sistema. Stabilnost sistema je veća ukoliko sistem ima veći broj parametara. Sistem živih bića je veoma raznolik pa je, sa te strane, on veoma stabilan. Da bi ljudski sistem bio stabilniji i on je morao imati veći broj paarmetara. U tom smislu, rase povećavaju razuđenost sistema, odnosno čine ga stabilnijim. Ovi detalji morali su se imati u vidu prije nastanka živog sistema. Ja ne mogu prihvatiti mišljenje da je mrtva, neživa priroda imala svest da sama sebe osmisli i izgradi živom i stvori tako stabilan i harmoničan sistem.Šakal:Ok. da uprostim...ako su svi ljudi na planeti postali i nastali od Adama i Eve...zašto postoje razlike...zašto svi ljudi na planeti nemaju istu boju kože,zašto Azijati imaju kose oči,zašto su samo belci dlakavi...
Btw. nadam se da ti je jasno zašto sam baš Aboridžine uzeo za primer!
Almanah! 8) a ti pukni!vujadin:Обично људи не читају целу Библију јер је тешка за читање а и још тежа за разумети. ипак би требали добро научити мудрости. Једна ми је посебно интересантна, а то је лично Мудрост, која се хвали да је била присутна уз Бога кад је стварао свет. Кад би се све те мудрости научило напамет онда би било тешко да те неко надмудри, а тако је и са Псалмима. Кад би се Библија састојила само од тога већ би се могла сматрати књига над књигама, а још огроман извор историјских догађаја без којих се никад не би сазнало преко других извора. И још ствари које су корисне у свакодневном животу. Плус додатни део Новог Завета. И кад се неко направи толико паметан да све то назове неким непристојним именом онда није потребно описивати тога јер је он сам себе описао и доказао да ништа није или прочитао или разумео.
A ti pročitaj o smirenoumlju.DruidIzRethome:Almanah! 8) a ti pukni!![]()
vujadin:Обично људи не читају целу Библију јер је тешка за читање а и још тежа за разумети. ипак би требали добро научити мудрости. Једна ми је посебно интересантна, а то је лично Мудрост, која се хвали да је била присутна уз Бога кад је стварао свет. Кад би се све те мудрости научило напамет онда би било тешко да те неко надмудри, а тако је и са Псалмима. Кад би се Библија састојила само од тога већ би се могла сматрати књига над књигама, а још огроман извор историјских догађаја без којих се никад не би сазнало преко других извора. И још ствари које су корисне у свакодневном животу. Плус додатни део Новог Завета. И кад се неко направи толико паметан да све то назове неким непристојним именом онда није потребно описивати тога јер је он сам себе описао и доказао да ништа није или прочитао или разумео.
vujadin:Обично људи не читају целу Библију јер је тешка за читање а и још тежа за разумети. ипак би требали добро научити мудрости. Једна ми је посебно интересантна, а то је лично Мудрост, која се хвали да је била присутна уз Бога кад је стварао свет. Кад би се све те мудрости научило напамет онда би било тешко да те неко надмудри, а тако је и са Псалмима. Кад би се Библија састојила само од тога већ би се могла сматрати књига над књигама, а још огроман извор историјских догађаја без којих се никад не би сазнало преко других извора. И још ствари које су корисне у свакодневном животу. Плус додатни део Новог Завета. И кад се неко направи толико паметан да све то назове неким непристојним именом онда није потребно описивати тога јер је он сам себе описао и доказао да ништа није или прочитао или разумео.

ristob:Sigurno si čuo za zakon stabilnosti sistema. Stabilnost sistema je veća ukoliko sistem ima veći broj parametara. Sistem živih bića je veoma raznolik pa je, sa te strane, on veoma stabilan. Da bi ljudski sistem bio stabilniji i on je morao imati veći broj paarmetara. U tom smislu, rase povećavaju razuđenost sistema, odnosno čine ga stabilnijim. Ovi detalji morali su se imati u vidu prije nastanka živog sistema. Ja ne mogu prihvatiti mišljenje da je mrtva, neživa priroda imala svest da sama sebe osmisli i izgradi živom i stvori tako stabilan i harmoničan sistem.
Teza, da je sav ljudski rod postao od Adama i Eve, ne mora biti tačna (mada bi i to moglo doći u obzir). To, opet, ne zači da je Biblija netačna.

Smirenoumlje je Hristos naznačio (posebno na krstu), a u primeni je još od prvih Hrišćana.DruidIzRethome:to si sad izmislEo?![]()
Ne znam šta ti nije jasno.Šakal:Hm...ajd' ti meni ovo prevedi...![]()