ma ne pishe "ne lazi"
vec ne klevetaj
a laz je i izmishljanje, nije samo klevetanje 8)
vec ne klevetaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:a i dalje se pravi lud... 8)
ajmo ponovo
ovo CRVENIM SLOVIMA PISANO, objasni VEZU 8)
ovo CRVENIM SLOVIMA PISANO, objasni VEZU 8)
crow:ma ne pishe "ne lazi"
vec ne klevetaj

AKHENATON:Ma ja koliko znam sedma bozja zapovest je NE KRADI (po jednoj verziji, valjda prema Sv.Avgustinu), a po drugoj NE CINI PRELJUBU.....Ova prva nam vise lezi, ali sve jedno, obe ne vaze za Srbe.....![]()
ma govorili o laganjuzaebavash li ti mene???vujadin:Зашто ти треба веза?
vujadin:... Да ли то значи да ми познамо постојање света боље него они и ако су они много ближи Хомо-Мајмунима, временски, или Богу него ми, и зашто су се Фараони сматрали Боговима, уместо неким другим бићима....
oj sto mrzim da dodajem ove poruke jer "je poruka prekratka"...
Sveta685:Tri piramide na platou Gize su izgradjene kao imitacija rasporeda tri zvezde u Orionovom pojasu. To je poruka onih koji su ih izgradili - odakle su stigli. Izgradjene su pre Potopa (?) i zato o njima nema pouzdanih informacija.
Jedino poznato kloniranje je kloniranje Ozirisa (Enkija). Prica o tome se vukla kroz vekove i bila je uzrok kasnijeg mumificiranja faraona - znali su da telo treba sacuvati za ponovni zivot. Oni nisu sahranjivani u piramidama - piramide su posle Potopa koriscene za inicijacije u tajnim drustvima koja su okupljala vladajuce slojeve. Sarkofazi u njima su korisceni za simbolicno "vaskrsenje" inicijanta, kao sto se mrtvacki sanduci koriste za simbolicno vaskrsenje inicijanta u savremenim masonskim lozama.
Sveta685:Da li su ikada piramide koriscene za cuvanje tela faraona? Ne postoje dokazi za to.
crow:zaebavash li ti mene???
lepo sam reko
ocu i na tvom primeru da dokazem da su "najglasniji pravoslavci uvek najveci sektashi" 8)
elem...
koja je veza izmedju pojma Bog i Bogovi u onom kontekstu?
opet me zeza forum... koj slepac li ga napisa...oj sto mrzim da dodajem ove poruke jer "je poruka prekratka"...
vujadin:Зашто то тако мислиш, јел тачно да су ,временски, стари Египћани ближи постанку света по Библији него данас ми. И никада у њиховој историји нико није спомињао да су се они развили еволуцијом од Мајмуна преко Хомосапиенса. То је веза са Богом. Друга констатација је да су се Фараони сматрали и понашали као Богови, а не као нека бића из прашума или праисторије, што није у вези са горе наведеним. Ја сам узео за пример Египћане јер историчари њих сматрају најстаријим људским бићима на овој планети, и мени није јасно зашто ти тражиш неку корелацију или везу, кад видиш и сам да је нема.
vujadin:Зашто то тако мислиш, јел тачно да су ,временски, стари Египћани ближи постанку света по Библији него данас ми. И никада у њиховој историји нико није спомињао да су се они развили еволуцијом од Мајмуна преко Хомосапиенса. То је веза са Богом. Друга констатација је да су се Фараони сматрали и понашали као Богови, а не као нека бића из прашума или праисторије, што није у вези са горе наведеним. Ја сам узео за пример Египћане јер историчари њих сматрају најстаријим људским бићима на овој планети, и мени није јасно зашто ти тражиш неку корелацију или везу, кад видиш и сам да је нема.
crow:vrdash, vujadine, vrdash!!!
kao shto rekoh, NE RAZUMEM SHTA ZNACHI BOGOVI
objasni mi
a nakon toga
objani mi od kog su nastali oni milioni robova, vojnika, sveshtenika, koji nisu sebe smatrali bogovima 8)
a da...
ovo shto si dodao
faraoni se ponashali kao bogovi
ti, "bogovi", kako su se ponashali? mogo bi i to da nam objasnish!
vujadin:Кад би било ко на земљи знао, ко је, шта је и какав је Бог или какви су Богови онда би ти био други до њега, а и сам знаш да то није случај, па зашто си онда толико упоран да ти ја објасним необјашњиво. Ја бих, вероватно, могао приближно да објасним понашање сваког од вас на форуму, па то не радим јер ми то није циљ, а само да речем да се многи од вас понашате чудно, као да то радите под неким диктатом.
vujadin:... Да ли то значи да ми познамо постојање света боље него они и ако су они много ближи Хомо-Мајмунима, временски, или Богу него ми, и зашто су се Фараони сматрали Боговима, уместо неким другим бићима....
vujadin:... а само да речем да се многи од вас понашате чудно, као да то радите под неким диктатом.
ti tvrdish da si pravoslavac od kako si dosho ovdevujadin:Ја се не престављам никако а не лажно. Нисам секташ, а вера је приватна ствар и нисам обавезан да објашњавам које сам вере и шта је то Бог или Богови. Ипак мислим да ми није улога да браним некога или нешто, али имам право да наводим неке идеје које ми изгледају логичне без присиљавања било кога да то верује или не. Ти тражиш нешто што не постоји у данашњем свету, и избацио си реч из реченице о блискости " временски " и због тога ти изгледа дебилна. Ево баш данас прочитах да су у Русији нашли трагове у насељима о животним условима пре 45 хиљада година, али нису нашли никаквих скелета, само разног оруђа на основу чега су закључили да су ту становала нека бића која су знала правити та оруђа. За мене је то податак о чему би се могло размишљати, без разлике ако је неко Атеист или Верник.
Izvinjavam se Boginjo, ako si našla motiv za uvredu. Pravo mesto onoga što smo ti i ja, slučajnom koincidencijom, ovde pročatovali pre par dana, je ipak na Vidushinoj temi o piramidama (inspirisala me Svetina ideja), pa sam samo hteo tamo da je prebacim, a ovde, posto je offtopic, izbrišem.Goddess of the far east:Videla sam Vujadinovu priču i mogu da kažem samo,a da i videla sam to što je ristob kopirao na prirodne.Da, znam da ne postoji zapovest " ne laži",baš se pitam zašto.
crow:ti tvrdish da si pravoslavac od kako si dosho ovde
dzaba ti ovo vaskoliko vrdanje
znachi, priznajesh da o doktrini ortodoksa nemash pojma
i da si sektonja
ok. 8) poshtujem to...
p.s. prochitaj svoj post, i nemoj da klevecesh za falsifikat!
ristob:Izvinjavam se Boginjo, ako si našla motiv za uvredu. Pravo mesto onoga što smo ti i ja, slučajnom kincidencijom, ovde pročatovali pre par dana, je ipak na Vidushinoj temi o piramidama (inspirisala me Svetina ideja), pa sam samo htio tamo da je prebacim, a ovde, posto je offtopic, izbrišem.
Ne skrivate samozadovoljstvo da nam nalazite zamerke. Ako priznamo neku slabost (kao svi smrtnici) na sva zvona je izanalizirate iz svih usta i uglova. Vi ste nas intelektualno skontali znatno ispod vašeg nivoa, pa teatralno sa nama izvodite igru mačke i miša. Ni ne pada vam na pamet da bi, upravo, vi mogli biti u ulozi miša. Bar se zamislite.

vujadin:Ја се не престављам никако а не лажно. Нисам секташ, а вера је приватна ствар и нисам обавезан да објашњавам које сам вере и шта је то Бог или Богови. Ипак мислим да ми није улога да браним некога или нешто, али имам право да наводим неке идеје које ми изгледају логичне без присиљавања било кога да то верује или не. Ти тражиш нешто што не постоји у данашњем свету, и избацио си реч из реченице о блискости " временски " и због тога ти изгледа дебилна. Ево баш данас прочитах да су у Русији нашли трагове у насељима о животним условима пре 45 хиљада година, али нису нашли никаквих скелета, само разног оруђа на основу чега су закључили да су ту становала нека бића која су знала правити та оруђа. За мене је то податак о чему би се могло размишљати, без разлике ако је неко Атеист или Верник.