Jeli je taj Srbin iz biblije, Jovanov sina, nas Praotac i osnivac Srbskog roda? i odakle znas da to ime znaci Bogumil.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapernaum:Zašto si beo, ako jesi?

mogao je da bude tihi prasak, mogao je da bude glasni prasak, kakve to ima veze sa zvukom.AKHENATON:![]()
![]()
A sto si siguran? Pa on je navodno svemoguci, mogao je sve to i u tisini......![]()
Kakvo je to pitanje, zašto Jevreji nisu crni? kako na glupo pitanje da ti se odgovori.Šakal:Hm...ybt. opet ti...ccccc...odgovori bre i ne kenyaj više...kad dobijem odgovor i ja ću tebi odgovoriti...
Znam bre da nemaš odgovor na moja pitanja...uvek je tako...odmah skrećeš sa teme i vrdaš...koje ste vi %$#%&%"....![]()
Uzmi udžbenik iz geografije za osnovnu školu, tamo su ti odgovori na takva pitanja.Šakal:Hm...ni reči o Abordžinima...ma da mi je znati...hm...od koga oni postaše...:shock:![]()
![]()
![]()
![]()
Kapernaum:Kakvo je to pitanje, zašto Jevreji nisu crni? kako na glupo pitanje da ti se odgovori.
zato sam ti i napisao zašto si ti beo ako jesi.
Kapernaum:mogao je da bude tihi prasak, mogao je da bude glasni prasak, kakve to ima veze sa zvukom.
Kapernaum:Uzmi udžbenik iz geografije za osnovnu školu, tamo su ti odgovori na takva pitanja.
Kapernaum:nema šta da se usaglašavamo nema toga koji neveruje u BB

Big Bang je samo teorija. Nije dokazana. Remanentno zračenje je ne dokazuje.Kapernaum:nema šta da se usaglašavamo nema toga koji neveruje u BB
Ne brini ti za nas, mi smo usaglašeni.AKHENATON:Ajde, kad se usaglasite javite mi, a ne ovako, jedni u klin drugi u plocu....![]()
Kapernaum:Ne brini ti za nas, mi smo usaglašeni.
Pa logičnije je valjda da je neko uzvišeno Biće tj Bog stvorio svemir i sve u njemu, nego neko izmišljanje o BB - normalno da ne verujem u veliki prasak.![]()
Za izvlačenje nema govora, ako gospodin nije išao u osnovnu školu, ja nemam nameru da mu sada niti odgovaram na glupa pitanja, niti predajem lekcije iz geografije.
u pravu si samo što nije čika ne BOG (ISUS HRISTOS)AKHENATON:Ja u bibliji nigde ne videh da se pominje bilo kakav prasak, ni tihi, ni glasni.....nego ciku sa carobnim stapicem....
Kako ti kažeš, tako je.AKHENATON:Samo se ti vadi sad kad te drugovi iz tvog tabora nisu podrzali....
Ma jok, nego sta je nego izvlacenje?.....Nemoj da se koprcas....Delujes jadno.