Jafetovi Sinovi, Unuci Nojini?

JAPHETH

Gomer: Celts, English, French Gauls, Welsh, Albanians, Basque, Irish, Scots admixture

Ashkenaz: Etruscans, Franks, Belgians, Dutch, Germans, Scandinavians, English; Scots admixture

Riphath

Togarmah: Aryan component of Armenia

Magog: All Slavs: Russian, Ukrainian, Polish, Serbocroatian, Czech, Slovak, Byelorussian, Bulgarian; Scots admixture

Madai: Medes, Chinese, Japanese, Koreans, Tibetans, Southeast Asians, all Orientals, admixture to Hungarians and Ainu

Javan: Ionia; four ancient divisions of Greece below. Ancestor of Germanic tribes.

Elisha: name of Greece (ΕΛΛΑΣ) Aeolian Greeks

Tarshish: Sicily; Mediterranean seaports.

Chittim: Cyprus; Italians; admixture to Latin Americans

Dodanim: Rhodes, Dorians

Tubal: Spanish, Portuguese, Siberians

Meshech: Aryan tribes of India

Tiras: Turkey, Mongolia, Hungary, Baltic states, Finland, Muscovite Russians

Srbi od Magoga, Grci od Jovana. A posto su svi Sloveni od Srba postali, pa se posle pomesali sa drugima, a rec Sloven se tek pojavila u sestom veku, a Srbin pre toga, Magog se moze Smatrati Praocem Srba.

Šakal:
Hm...ybt. opet ti...ccccc...odgovori bre i ne kenyaj više...kad dobijem odgovor i ja ću tebi odgovoriti...
Znam bre da nemaš odgovor na moja pitanja...uvek je tako...odmah skrećeš sa teme i vrdaš...koje ste vi %$#%&%"....:lol:
Kakvo je to pitanje, zašto Jevreji nisu crni? kako na glupo pitanje da ti se odgovori.
zato sam ti i napisao zašto si ti beo ako jesi.

Kapernaum:
Kakvo je to pitanje, zašto Jevreji nisu crni? kako na glupo pitanje da ti se odgovori.
zato sam ti i napisao zašto si ti beo ako jesi.

Hm...al' ti je odgovor...ccccc...
Ok. da uprostim...ako su svi ljudi na planeti postali i nastali od Adama i Eve...zašto postoje razlike...zašto svi ljudi na planeti nemaju istu boju kože,zašto Azijati imaju kose oči,zašto su samo belci dlakavi...
Btw. nadam se da ti je jasno zašto sam baš Aboridžine uzeo za primer!

AKHENATON:
Ajde, kad se usaglasite javite mi, a ne ovako, jedni u klin drugi u plocu....:roll:
Ne brini ti za nas, mi smo usaglašeni.
Pa logičnije je valjda da je neko uzvišeno Biće tj Bog stvorio svemir i sve u njemu, nego neko izmišljanje o BB - normalno da ne verujem u veliki prasak. :lol:
Za izvlačenje nema govora, ako gospodin nije išao u osnovnu školu, ja nemam nameru da mu sada niti odgovaram na glupa pitanja, niti predajem lekcije iz geografije.

Kapernaum:
Ne brini ti za nas, mi smo usaglašeni.
Pa logičnije je valjda da je neko uzvišeno Biće tj Bog stvorio svemir i sve u njemu, nego neko izmišljanje o BB - normalno da ne verujem u veliki prasak. :lol:
Za izvlačenje nema govora, ako gospodin nije išao u osnovnu školu, ja nemam nameru da mu sada niti odgovaram na glupa pitanja, niti predajem lekcije iz geografije.

Gospodin je budući profesor istorije tako da tvoja teza da dotični nije išao u osnovnu školu pada u vodu.Postoji i nešto što se zove samoobrazovanje ili opšta kultura.Kapi,Kapi opet vređaš. :roll:

AKHENATON:
Ja u bibliji nigde ne videh da se pominje bilo kakav prasak, ni tihi, ni glasni.....nego ciku sa carobnim stapicem....
u pravu si samo što nije čika ne BOG (ISUS HRISTOS)
Gen 1:1 У почетку створи Бог небо и земљу.
Gen 1:2 А земља бјеше без обличја и пуста, и бјеше тама над безданом; и дух Божји дизаше се над водом.

I POGLAVLJE
Onda dokoni ljudi uzeše Bibliju pročitaše prvu stranu i kazaše:
Od sad Bog ne postoji nego je to nekom igrom slučaja prsnulo nešto i gle stvori se zemlja, u početku beše vruća siva masa, pa se tokom milijardu i pitaj Boga koliko godina hladila dok se opet kojim slučajem pojavila ameba i od nje nastade sve živo na zemlji i bla bla bla dodjosmo do primata (pa sad Šakala zabrinuli Abordžini, zašto liče na majmune).
Od tih primata neki ostadoše primati, a oni malo pametniji uspraviše se i rekoše: braćo majmuni, mi više nismo majmuni, mi ćemo tokom niza milijardu godina a i više postati ljudi sa svojim racio, pa ćemo ubedjivati zatucane ljude koji veruju u neke bajke oko Boga da im dokažemo da su u zabludi...

Back