PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
ABA - MZT dobio novu dvoranu!

http://www.sportske.net/vest/kosarka/aba-mzt-dobio-novu-dvoranu-192396.html
Oni dobise novu prelepu dvoranu a Partizan ne moze da izvuce ni onu trenaznu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ABA - MZT dobio novu dvoranu!

http://www.sportske.net/vest/kosarka/aba-mzt-dobio-novu-dvoranu-192396.html

.....Čelnici ABA lige održali su u Zadru sastanak sa predstavnicima klubova i doneta je odluka da se u predstojećoj sezoni umesto fajnal-fora uvede plej-ofa. Kako je potvrđeno na sajtu regionalne košarkaške lige, najbolje plasirana četiri tima na tabeli na kraju sezoni će obezbediti plasman u plej-of. Igraće se na tri pobede, po principu 2-2-1, i u polufinalu i u finalu. U polufinalu će igrati prvi protiv četvrtog i drugi protiv trećeg na tabeli. Bolje plasirani timovi imaće prednost domaćeg terena.
KOŠARKAŠKA ABA LIGA OD OVE SEZONE DIREKTNO I EKSKLUZIVNO NA KANALIMA SPORT KLUBA
Odlazi Arena Sport polako ali sigurno u qrc !

Sve ce da im uzme SK i da otvori jos tri kanala

Verovatno se još nisu suočili sa realnošću
 Verovatno se još nisu suočili sa realnošću 

Ja ne znam kako ce SK da ubaci sve sto prenosi u programsku semu
Nadam se da ce smanjiti neke nebitne teniske turnire il neka ih bar prebace na sk4 i sk5.
Neka liferuju one glupe male turnire u tenisu i neka izbace hokej koji niko i ne gleda. A mogli bi da sutnu i one bezvezne utakmice Austrijske, Svajcarske i druge nebitne lige koje su slabog kvaliteta.
Ako je tacno sa SK da prenosi ABA ligu to je odlicna vest. Jos da preuzmu i LS u fudbalu pa da uzivamo.

Gleda li ko onaj golf klub? Ocigledno da gleda cim ga nisu ugasili jos mada ja jos uvek nisam upoznao osobu koja prati ono
Gleda li ko onaj golf klub? Ocigledno da gleda cim ga nisu ugasili jos mada ja jos uvek nisam upoznao osobu koja prati ono
Neka liferuju one glupe male turnire u tenisu i neka izbace hokej koji niko i ne gleda. A mogli bi da sutnu i one bezvezne utakmice Austrijske, Svajcarske i druge nebitne lige koje su slabog kvaliteta.
Ako je tacno sa SK da prenosi ABA ligu to je odlicna vest. Jos da preuzmu i LS u fudbalu pa da uzivamo.
+ Ukrajinska,Danska,Škotska liga,nekakvu regionalnu hokejašku ligu,teniske turnire 250...ima tu materijala.

+ Ukrajinska,Danska,Škotska liga,nekakvu regionalnu hokejašku ligu,teniske turnire 250...ima tu materijala.

Nadam se da nije tacno ovo za ABA i SK, ostace mi onda na Areni samo Liga sampiona...