Jadranska Liga

DV je poznat po tome da trese koševe, gađa selektore stolicama, gađa policiju urinom i radi slične stvari.

Voleo bih da mi objasnis, da li ti svim ovim sto si napisao branis i opravdavas sve ono sto radi Vujosevic?
Cisto da vidim neko jasno stanoviste, a ne stanoviste tipa opravdavanja male dece; I on je isto to radio..........

Poslednja izmena od moderatora:
DV je poznat po tome da trese koševe, gađa selektore stolicama, gađa policiju urinom i radi slične stvari.

Drmanje koševa je kamilica naspram: psovanja i štipanja sudija, psovanje dece protivnicima, izazivanje tuča, bežanje sa terena, šamaranja sudija u svlačionici, bodenje noževima u kafani posle pijančenja od 14 sati, gepekovanja, huškanja igrača protiv vlastite reprezentacije(ne znam da li više treba da igram za reprezentaciju, neka igraju Lazić , Simonović i Dzenkins, sudije me ne poštuju kao reprezentativca... plachipicka), hajke na sudije, otimanja igrača suprotno svim postojećim propisima. O kmečanju, prozivanju i teorijama zavere(sudije u Zadru i čitava komična konstrukcija), stalnim suspenzijama. Ima toga ihahaj... samo me mrzi da pišem.

Nije su ni Čović i ekipa crvenkapice ali Dulo i Toša su sve prevazišli. A i pijani predsednik .

I sad ispade da istu težinu ima jedan ispad navijača koji se desio pre 2-3 godine, i konstantni ispadi RUKOVODSTVA Partizana.

Više ne možeš da otvoriš novine a da ne pročitaš neku umobolnu izjavu takvog trenerskog maga koji je uspeo da ostavi CSKA bez top16. Non-stop kukanje za nekim parama, aparthejd, kukanje na sudije i slično. Kako se neko ne zapita da li je možda u njemu problem? Stvara se atmosfera o nikad slabijem Partizanu, o nekoj velikoj krizi. Aj sad pogledajte Zvezdu od pre nekoliko godina i uporedite taj tim gde su igrali juniori i poluigrači sa sadašnjim timom Partizana gde su Pavlović, Mačvan, Tepić, Bogdanović, igrači sa međunarodnim iskustvom. Gagić koji je bio reprezentativac, Murić koji je došao kao jedan od najboljih igrača Olimpije. Da li je taj tim stvarno toliko slab da treba da se grčevito bori za četvrto mesto?

Što se mene tiče, želim Partizan u polufinalu. Smatram da bi trebalo da imamo bolje suđenje od onog cirkusa iz finala KLS, pa da se pošibamo k'o ljudi. Naravno, i da ne ostanemo bez nekog igrača kao bez Šilba prošle godine.

I sad ispade da istu težinu ima jedan ispad navijača koji se desio pre 2-3 godine, i konstantni ispadi RUKOVODSTVA Partizana.

Jedan ispad navijača? OK, ***** je tresla koševe pa prestala, najmanji problem. Šta ćemo sa time što je "jedan navijač" preko 2h pljuvao klupu Partizana, ispolivao one koje su stajali pljuvačkom, gađao flašom, pogodio loptom Milosavljevića u glavu, sve to jedan ispadčić navijača? Ali nije ni ta ***** kriva, kriv je organizator Čović koji je namerno dovukao tu ****** u tu malu halu da pokuša da stvori atmosferu linča i straha gde će se tim Partizana osećati ugroženo za svoju bezbednost (sa pravom) i na taj način preotme bar jednu pobedu, kao što su u polufinalu protiv RKG navijači pravili nerede, petardama povredili igrača Radničkog, dok je drugi pogođen šipkom (ali od svojih, no, zbog nereda koji su izazvali vaši navijači) i nije se vraćao u igru? Tako ste preoteli Radničkom finale, i tako ste hteli da otimate u finalu.

Šta ćemo sa time što su vaši navijači prekinuli utakmicu Kupa, da bi se potpuno neregularno nastavila sutra, da na miru, uz sudijsku pomoć uzmete pobedu dok se u KKP ohladio od povrede Dru Gordon i nije mogao da igra? Zašto su vaši vatreni navijači u upravi kragujevačke policije izdavali saopštenje da su navijači Partizana krivi za to, da bi posle 2 dana morali da povuku te laži, a policija Kragujevca da se ogradi od toga? Zašto prekidate utakmice?

Zašto vaši navijači u parteru na nekim derbijima kao besni psi vređaju ili gađaju igrače i trenera Partizana?

Zašto se, posle onog skandala u Železniku od pre 3 godine, ponovo organizuje isto to u Železniku, gde se igrači Partizana gađaju bakljama, a zadrigli šofer Vučića dolazi da se obračunava sa njima?

Zašto vaši igrači izazivaju tuče? Nelson? Zbog čega? Onda sudije odrede da treba da se igra 5 na 3, a da se igrači Partizana kazne više nego vaši igrači, tako da dobijete priliku da dobijete i drugu utakmicu? I onda kad izduvate kao i svake godine, onda je kriv sudija. Jedne godine Belošević, naredne Vojinović, ove godine će verovatno da bude kriv Obrknežević zato što nije još više sudio za vas.

Šta je vašem klubu falilo na "gostovanjima" KKP, osim što ih ponekad onaj deo publike gađa plastičnim stolicama (srećom sa bezbedne udaljenosti), što se naravno dešava i u suprotnom slučaju, iz partera, itd. Da li su vaši igrači ikada bili gađani loptama u glavu iz neposredne blizine kao Milosavljević, pljuvani, prelivani pljuvačkom, gađani bakljama, na bilo koji način ugrožena bezbednost? Sa druge strane, praksa je pokazala da se pored Čovića mora ozbiljno paziti, i da nikome ne može biti svejedno.

Pošto vam je dozvoljeno da na DVE teme raspredate o tome kako KKP gaji atmosferu linča i krvoprolića, morao sam da vas pitam ova pitanja.

Znam da ste zamislili da će Partizanu ove sezone najbolji igrači biti Murić, Andrić i Vanja Marinković i da ćete lako izaći na kraj sa nama i ostalima, pa raste nervoza

U normalnoj pravnoj drzavi Vujosevic bi davno bio zatvoren i kaznjen, ako ni zbog cega drugog onda zbog remecenja javnog reda i mira.

Kada se ponasas bahato i bezovbrazno, a predstavljas klub koji ima milionski broj navijaca, i usput pljujes tudje navijace kojih tkaodje ima bar toliko, ti onda navijas da se dogodi sra.nje.
I ne smao d anavijas nego podstices takvo ponasanje.

Njegova poslednja izjava, od juce, o tome kako njegovi navijaci nisu tu turisticki, je eklatantan primer provociranja suparnickih navijaca.
A takvo provociranje je pocelo jos davno.
Drobnjak je pogodio kos iako je u trenutku primanja lopte bio u autu.To moze d apotvrdi svaki decak od sedam godina koji je bar jednom uzeo kosarkasku loptu u ruke.
Jedino Vujosevic i njegovi vernici vide da je tu bilo sve cisto.
Isto tako se dogodilo i sa onom loptom na obrucu protiv Barselone, kada je licno meni, postao nepodnosljivo odvratan, i apsolutno nepodoban da vodi klub za koji navijam.
On jednostavno zivi od toga da provocira,zivi od toga da instruise budale i sa jedne i sa druge navijacke strane , a sve u sluzbi njegovog parazitiranja na grbaci ove drzave..

Takvima kao sto je Vujosevic nije mesto u sportu,a posebno nije mesto u nasoj kosarci, koja je sa Djordjevicem ponovo pocela da se dize iz blata u koje su je bacili Vujosevic i Ivkovic sa svojim "kombinacijama".

Godinama unazad KKP na čelu sa Dulom, Tošom i Sašom stvara atmosferu linča.
Dovoljno je bilo gledati utakmicu sa Cedevitom a pogotovo finale beznačajne pašteta lige od prošle godine.

Svako ko dira prepodobnog čovketa i našeg vođu vučka, zajedno sa njihovim zajedničkim prijateljem i sponzorom milom dukljaninom, dira u ustavni poredak ove države i pravi atmosferu linča. :(

Stvara se atmosfera o nikad slabijem Partizanu, o nekoj velikoj krizi. Aj sad pogledajte Zvezdu od pre nekoliko godina i uporedite taj tim gde su igrali juniori i poluigrači sa sadašnjim timom Partizana gde su Pavlović, Mačvan, Tepić, Bogdanović, igrači sa međunarodnim iskustvom. Gagić koji je bio reprezentativac, Murić koji je došao kao jedan od najboljih igrača Olimpije. Da li je taj tim stvarno toliko slab da treba da se grčevito bori za četvrto mesto?
Sa koje si ti planete došao... pa da je taj tim od početka na okupu, ne bi se borio za četvrto mesto, već za drugo. Za prvo svakako ne bi, jer teško je protiv CZT koja natempira redovno formu za početak sezone. :lol: Naravno, malo se napravimo ludi oko činjenice kad je ko došao, pa onda ispadne da je KKP bio 10-ti na tabeli sa zverskim sastavom. Inače, nisam znao da je Edo bio jedan od najboljih igrača jedne Union Olimpije.

Ono što je razlika između nas i vas, je što kad je nama teško, dolaze Mačvan, Pavlović, Novica čeka u redu da se vrati, Milosavljević ostaje da bude kapiten a može da ode gde hoće. Peković šalje pare. Pionir je krcat, ljudi sede na prolazima, gubi se od vašeg pobratimskog kluba iz Podgorice, nema veze, protiv Solnoka puno, protiv Cedevite prepunjeno.

Dok vi dok ste pucali, jedino hoće da vam dođu Balaban i Strahinja Milošević, uz par koledž crnaca koji nisu ni znali gde su upali, da bi se onda snebivali što ih Uvalin gađa tablom. Klub se raspada na Kalemegdanu, koševi se odnose pred 15 ljudi koji protestuju protiv Mirka Pavlovića. Koga briga... čak jedan Tegeltija priča o tome u emisijama, ide i snima, obaveštava šta se dešava, a vas boli ona stvar. U pioniru par stotina ljudi. Na krstarici ste počeli da se okupljate tek kad je stigao Rakoč u Divu. Nikog nije briga. Onda dođe Čovke, zamrzne klub iz svih takmičenja a obeležja prebaci na svoj, i nikog nije briga, kolektivna amnezija, važno je da se na tarabi napisalo "zvezda" i onda se za to navija, jer je franšiza uspela, dve poklon-evrolige za zelenim stolom, TOP16 i 2 kupa uz brdo potrošenih para.

Inače, isplivala je platica za Vilijamsa, 600,000$ - pola plaća klub, pola "rođaci" iz CG. Naravno, mora i dalje da se priča o 250,000 jer se gazda izlanuo letos pričama o "štednji", dok još nije bio ugovoren nastavak saradnje sa Vučkom.

Ajde po hiljaditi put - sramota je naša velika to što se sve dešavalo u Železniku a vi pokušajte jednom,barem jednom vašeg maga da osudite za bljuvotine.
Kad god se spomene vaš mag i njegove cirkuske tačke,odmah se vraćate na Železnik,kup vatrogasnih aparata...počnite malo da čistite svoje dvorište pa ćemo onda i malo normalnije da komuniciramo ovde ;)

Niko ni ne spori da je "naš mag" najgori po pitanju ataka na sudije, zbog čega zasluženo dobija kazne, a mnogi među nama se ne bi bunili ni kad bi dobio veću. Davno sam ja pričao to, još pre tačno dve godine, kad je spopao sudije u Solnoku (ono "štipanje u predelu stomaka" sudije Alfreda) - još tad je sasvim legitimno bilo da mu se cepaju velike pauze. Problem je u tome što vi na tri teme brbljate o "krvoproliću", "krvi do kolena" koje će navodno da izazove Vujošević samo zato što priča o nejednakom tretmanu države i zato što psuje i vređa sudije; sa druge strane, vaš klub je već dokazan u pravljenju atmosfere linča, jer pored vaše svesno loše organizacije niko nije siguran ni bezbedan. I vi da pričate o krvoproliću?

Znate kako, jedna je stvar kad neko napada sudije. Možete da kažete, vrši se pritisak, remeti se regularnost, itd. To je opravdano. Pa onda da raspravljamo da li i u kolikoj meri. Druga je stvar kad neko priča o nejednakom tretmanu države između dva po difoltu državna mezimčeta. A sasvim treća je stvar "krv do kolena" i ostalo. To je već vaš domen, i licemerno je da vi pripisujete drugima nešto za šta ste vi dokazano najveća pretnja. Kao što rekoh, kod Partizana u gostima, vi niste imali problema osim desetak debila. Naše je umela maltretirati i cela hala u Železniku, svesno organizovani najvatreniji navijači na 2 metra od naše klupe i naših igrača. Pa parter, pa oni što sede kraj terena, skaču i vređaju Andrića, onaj što je gađao Duleta loptom, oni što su gađali bakljama igrače... Ne pominjem stolice iz partera, to je isti slučaj i kod nas.

To bi bilo isto kao kad bih ja krenuo da predstavljam kako je Radonjić gori od Duleta po pitanju tehničkih. I on i ekipa ih dobijaju relativno često, eno i Lazić sinoć... Ali ne, kad Mačvan i Dule dobiju tehničku, onda se ovde raspreda o dizanju tenzija, a kad ih ređaju Radonja, klupa, Lazić, Blažič i tako ti, nikom ništa. Pa, jeste li vi normalni.

Imaš reputaciju od mene za ovaj trud i neverovatno 10.000 ponavljanje istih stvari koje možemo od vas pročitati.
Malopre odgovaram crnom a ti se opet ponavljaš.
Za trud u roku od 20 minuta nakon mog posta :klap:

Pa sve je to normalno. Moja omiljena knjiga u detinjstvu je bila dečja enciklopedija "1000 zašto, 1000 zato". Malo vi promenite ploču, pa ćemo i mi. ;) A za mene ne brini, još kad sam odmorio 2 meseca od vas... najbolje po mene, da vas povremeno podsetim na određene stvari.

Inače, vidim šta ste tamburali i po Kafani u zadnje vreme...

Situacija je sada takva da ste se razbacali na tri teme pričama o KKP, sudijskim nepravdama u korist KKP, kako Pavlović bije, Dule koga sve psuje... a najmanje se bavite igrom svoga tima. Niko nije u stanju da napiše post duži od rečenice ili dve o tome.

Ekstra.

Nego, da li će Vučko pustiti Atamana u Srbiju?

Da li je igde ikada bilo da premijer jedne države zabranjuje treneru neke ekipe da dolazi na utakmicu, sve samo zato što forsira svoj klub?

Imaš reputaciju od mene za ovaj trud i neverovatno 10.000 ponavljanje istih stvari koje možemo od vas pročitati.
Malopre odgovaram crnom a ti se opet ponavljaš.
Za trud u roku od 20 minuta nakon mog posta :klap:

I ti imaš reputaciju od mene kada si imao živaca da to čitaš. Lik je mesecima bio "na službenom putu" pa mora da to nadoknadi...

Pa sve je to normalno. Moja omiljena knjiga u detinjstvu je bila dečja enciklopedija "1000 zašto, 1000 zato". Malo vi promenite ploču, pa ćemo i mi. ;) A za mene ne brini, još kad sam odmorio 2 meseca od vas... najbolje po mene, da vas povremeno podsetim na određene stvari. ;)

Inače, vidim šta ste tamburali i po Kafani u zadnje vreme...

Situacija je sada takva da ste se razbacali na tri teme pričama o KKP, sudijskim nepravdama u korist KKP, kako Pavlović bije, Dule koga sve psuje... a najmanje se bavite igrom svoga tima. Niko nije u stanju da napiše post duži od rečenice ili dve o tome.

Ekstra.

Nego, da li će Vučko pustiti Atamana u Srbiju?

Da li je igde ikada bilo da premijer jedne države zabranjuje treneru neke ekipe da dolazi na utakmicu, sve samo zato što forsira svoj klub?

Veruj mi i mi smo se fino odmorili od tebe i ovde nikad mirnije nije bilo :)
A po tvojim bujicama besa nakon 2 meseca,kao da si bio odsutan 2 sata.
Probaj na još jedan malo duži odmor ;)

To je najbolje što možete, da priču prebacite na lični nivo? Jbg, malo sam zaboravio dokle ide vaš nivo, ponavljanje mantre u veličini ne više od jednog SMS-a, šatro kul "pod-ebavanje" na tuđ račun.

Fala lepo. :sanke:

Prvom prilikom novi krug bavljenja Dulom na tri teme.

Back