Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Vizura ti je na kecu...tamo je bila Vizura samo dok ona dva mučenika od tenisera nisu završila u Šangaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne mogu ovakav Partizan da dobiju sa najboljim timom u poslednjih 10 godina, onda prekinuti fuziju i sve u tri lepe.
Bolje sa njima u polufinalu nego ludnica u finalu.
Kakav to Partizan?
Vaš mag već mesecima ima kriminal-šou pripreme za polufinale...isprobava sve varijante.

Ciji vas mag?![]()
Vaš DV.
Eno kasnije je i Kosta na vašoj temi opširnije ispisao.
DV je poznat po tome da trese koševe, gađa selektore stolicama, gađa policiju urinom i radi slične stvari.
DV je poznat po tome da trese koševe, gađa selektore stolicama, gađa policiju urinom i radi slične stvari.
I sad ispade da istu težinu ima jedan ispad navijača koji se desio pre 2-3 godine, i konstantni ispadi RUKOVODSTVA Partizana.

Sa koje si ti planete došao... pa da je taj tim od početka na okupu, ne bi se borio za četvrto mesto, već za drugo. Za prvo svakako ne bi, jer teško je protiv CZT koja natempira redovno formu za početak sezone.Stvara se atmosfera o nikad slabijem Partizanu, o nekoj velikoj krizi. Aj sad pogledajte Zvezdu od pre nekoliko godina i uporedite taj tim gde su igrali juniori i poluigrači sa sadašnjim timom Partizana gde su Pavlović, Mačvan, Tepić, Bogdanović, igrači sa međunarodnim iskustvom. Gagić koji je bio reprezentativac, Murić koji je došao kao jedan od najboljih igrača Olimpije. Da li je taj tim stvarno toliko slab da treba da se grčevito bori za četvrto mesto?
Naravno, malo se napravimo ludi oko činjenice kad je ko došao, pa onda ispadne da je KKP bio 10-ti na tabeli sa zverskim sastavom. Inače, nisam znao da je Edo bio jedan od najboljih igrača jedne Union Olimpije.DV je poznat po tome da trese koševe, gađa selektore stolicama, gađa policiju urinom i radi slične stvari.

Imaš reputaciju od mene za ovaj trud i neverovatno 10.000 ponavljanje istih stvari koje možemo od vas pročitati.
Malopre odgovaram crnom a ti se opet ponavljaš.
Za trud u roku od 20 minuta nakon mog posta![]()
Pa sve je to normalno. Moja omiljena knjiga u detinjstvu je bila dečja enciklopedija "1000 zašto, 1000 zato". Malo vi promenite ploču, pa ćemo i mi.A za mene ne brini, još kad sam odmorio 2 meseca od vas... najbolje po mene, da vas povremeno podsetim na određene stvari.
Inače, vidim šta ste tamburali i po Kafani u zadnje vreme...
Situacija je sada takva da ste se razbacali na tri teme pričama o KKP, sudijskim nepravdama u korist KKP, kako Pavlović bije, Dule koga sve psuje... a najmanje se bavite igrom svoga tima. Niko nije u stanju da napiše post duži od rečenice ili dve o tome.
Ekstra.
Nego, da li će Vučko pustiti Atamana u Srbiju?
Da li je igde ikada bilo da premijer jedne države zabranjuje treneru neke ekipe da dolazi na utakmicu, sve samo zato što forsira svoj klub?

Onaj janjičarski isprdak se vraća u svoj Istambul. Nek se nosi tamo u tri lepe...