Jadranska Liga

Ni tu nema nikakvih argumenata i dokaza, i ja te razumem zbog toga jer ih ni ne možeš imati, samo mi nije jasno zašto baš moraš plasirati onda takvu priču. Što se mene tiče to je pričica koja je lepo konstruisana da zvuči kao da su Partizan i Zvezda jednako tretirani od strane vlasti, a da razliku pravi sveti spasitelj Nebojša i to je onaj tas na vagi koji će da presudi. :lol: Nemam ni ja spektakularne dokaze, ali sam izneo čistu logiku u vezi funkcionisanja tog kluba i njegovih para kojih nije bilo i propuštena je idealna prilika da se mlitavom Partizanu bez Vujoševića uzmu trofeji, a odjednom ih ima na pretek od kako je SNS došao na vlast a Vučić u klub. A poverovati da ćoki daje pare umesto da ih uzima, i to pare koje mu se neće vratiti, e pa pre ću da poverujem u... ne znam, tražim idealno poređenje i ne mogu naći. :lol:

No, kao što rekoh, veruj u šta hoćeš. Ja sam dao malo razmišljanja sa druge strane, to je to, nemam šta više reći.

Nije mi bila namera da se rugam,vec iste argumente slusam non-stop
Ne kazem da Covic daje vecinu ,vec da ulaze ne bas veliki,ali novac koji pravi razliku izmedju budzeta Partizana i Zvezde. I neka dugovanja su nam oprostena na garante njega i njegove firme.
A klub posluje dobro zato sto je Covic uz pomoc stranackih veza doveo jake sponzore. Od kojih ce klub verovatno dobijati bonuse i za eventualne uspehe u Evroligi.

Ovo sto si napisao ne bi proslo ni u Albaniji a da neko ne zavrsi u apsu.

Pa nije zvezda KRALJEVSKI KLUB pa da ima budzet bez dna.Pocim je Nikolic nanjusio pare,znaci da je jasno ko dan.Partizan je favorizovan dok su Tadic,Dacic i Ruzic bili gazde sada je Vucic,znaci Partizanu ostaje samo Tole,koga ne treba menjati jer ima mnogo vise rezultata u FSS nego FKP na inostranoj sceni

OTKUD pare CZ za ove igrace.Dugujes milione,angazujes milionske igrace.Znaci treba sto vise dugovati da bi se bolje kupovalo;>?

Ovaj Jenkins u NBA 2K10 ima ocenu 76.Do sada su iz NBA u Evropu dolazili sa najvise 65.OTKUD PARE NAJZADUZENIJEM SPORTSKOM DRUSTVU U ZEMLJI ZA OVO?

Evo i Nikolic kuka,hoce i on pare od drzave.Ovi igraci su mu dobri a na utakmici su delovali kao da pustaju CZ.Sklanjaju se Marijanovicu i Sildsu na sutu sa 3m.U bloku dizu ruke do pola?.Dajte im svima pare da narod ima igara

KK cz beograd diva telekom NIJE clan tog najzaduzenijeg SD-a u ovom delu Evrope...

Свака част МегаВизури !
Момци играју.
А против Широког Мицић је имао пад да се најежиш кад видиш .Хвала Богу,добро је...

Ovako će najverovatnije izgledati ABA liga naredne sezone
Partizan
Zvezda
Mega
Radnicki/Metalac
Cedevita
Cibona
Zadar
Olimpija
Krka
Helios
Igokea
MZT
Buducnost
Wild Card

Iz lige je ispao Široki, a umesto Solnoka, priča se da wild card dobija rumunski Lukoil. Srbija je zadržala 4 predstavnika u duelu sa Hrvatskom, a BiH je izgubila jednog predstavnika u duelu sa Slovenijom, tako da će Slovenci imati 3 predstavnika.

Ovako će najverovatnije izgledati ABA liga naredne sezone

Iz lige je ispao Široki, a umesto Solnoka, priča se da wild card dobija rumunski Lukoil. Srbija je zadržala 4 predstavnika u duelu sa Hrvatskom, a BiH je izgubila jednog predstavnika u duelu sa Slovenijom, tako da će Slovenci imati 3 predstavnika.

Opet Helios i ostale smesne ekipe....Realno, iz Slovenije bi samo Olimpija trebala da bude predstavnik.

Ја мислим да би из СЛО требала бити само Олимпија и Крка,али наравно то све зависи колико је тај ген.спонзор решио да да лову за ту сезону.
Оно није ни Хелиос "мала фирма":think:

Slika i prilika danasnjih izbora za trenera godine..........Pre neku godinu trener sezone Vujosevic:rotf:, a ove trener fodine u ABA ligi Radonjic......:rotf:

Ne zna se sta je smesnije, ili mozda bolje reci tuznije........

Slika i prilika danasnjih izbora za trenera godine..........Pre neku godinu trener sezone Vujosevic:rotf:, a ove trener fodine u ABA ligi Radonjic......:rotf:

Ne zna se sta je smesnije, ili mozda bolje reci tuznije........

Апсолутно оправдано.Он је ТАДА то заслужио !Поредити га са овим садашњим успесима Радоњића ти је баш,баш глупо...

Back