PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
ABA - MZT dobio novu dvoranu!
![]()
http://www.sportske.net/vest/kosarka/aba-mzt-dobio-novu-dvoranu-192396.html
Oni dobise novu prelepu dvoranu a Partizan ne moze da izvuce ni onu trenaznu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ABA - MZT dobio novu dvoranu!
![]()
http://www.sportske.net/vest/kosarka/aba-mzt-dobio-novu-dvoranu-192396.html

.....Čelnici ABA lige održali su u Zadru sastanak sa predstavnicima klubova i doneta je odluka da se u predstojećoj sezoni umesto fajnal-fora uvede plej-ofa. Kako je potvrđeno na sajtu regionalne košarkaške lige, najbolje plasirana četiri tima na tabeli na kraju sezoni će obezbediti plasman u plej-of. Igraće se na tri pobede, po principu 2-2-1, i u polufinalu i u finalu. U polufinalu će igrati prvi protiv četvrtog i drugi protiv trećeg na tabeli. Bolje plasirani timovi imaće prednost domaćeg terena.
KOŠARKAŠKA ABA LIGA OD OVE SEZONE DIREKTNO I EKSKLUZIVNO NA KANALIMA SPORT KLUBA
Odlazi Arena Sport polako ali sigurno u qrc !

Sve ce da im uzme SK i da otvori jos tri kanala![]()

Verovatno se još nisu suočili sa realnošću 
Ja ne znam kako ce SK da ubaci sve sto prenosi u programsku semu
Nadam se da ce smanjiti neke nebitne teniske turnire il neka ih bar prebace na sk4 i sk5.
Neka liferuju one glupe male turnire u tenisu i neka izbace hokej koji niko i ne gleda. A mogli bi da sutnu i one bezvezne utakmice Austrijske, Svajcarske i druge nebitne lige koje su slabog kvaliteta.
Ako je tacno sa SK da prenosi ABA ligu to je odlicna vest. Jos da preuzmu i LS u fudbalu pa da uzivamo.

Gleda li ko onaj golf klub? Ocigledno da gleda cim ga nisu ugasili jos mada ja jos uvek nisam upoznao osobu koja prati ono![]()
Gleda li ko onaj golf klub? Ocigledno da gleda cim ga nisu ugasili jos mada ja jos uvek nisam upoznao osobu koja prati ono![]()
Neka liferuju one glupe male turnire u tenisu i neka izbace hokej koji niko i ne gleda. A mogli bi da sutnu i one bezvezne utakmice Austrijske, Svajcarske i druge nebitne lige koje su slabog kvaliteta.
Ako je tacno sa SK da prenosi ABA ligu to je odlicna vest. Jos da preuzmu i LS u fudbalu pa da uzivamo.
+ Ukrajinska,Danska,Škotska liga,nekakvu regionalnu hokejašku ligu,teniske turnire 250...ima tu materijala.

+ Ukrajinska,Danska,Škotska liga,nekakvu regionalnu hokejašku ligu,teniske turnire 250...ima tu materijala.

Nadam se da nije tacno ovo za ABA i SK, ostace mi onda na Areni samo Liga sampiona...