Јадна ли си омладино наша...

Stojim iza svake svoje reci,i ne slusa metal 8% stanovnistva taj je broj mnogo veci! Barem 30%,20% su ostali muzicki pravci,a 50% je folk najrealnije kada gledamo! NEma razlike izmedju metalaca i folkera,ali nikakve! Drugacije se oblace,ali kod prvih se furaju DR martins cizme i converse starke,vijetnamka i majce sa printom,ako nisi u fazonu ti si budala,a kod folkera majcice uske D^G,Air Max,kilo gela i kad se iskupe svi nema razlike,ne znas ko je ko,svi isti! Folkeri misle da su metalci kreteni,a metalci da su folkeri kreteni,a obe grupe su mentoli! Samo sto su metalci kao zabrinuti za omladinu i sto im ne poklanja drustvo dovoljno paznje,obe grupe su bezboznicke i rokaju se i drogom i nalivaju alkoholom! Isti sljam! Uvece kad izadjem u grad,odem u kafic i obavezno ima 10ak kretena kojima kad pustis pesmu na kompu pocnu da urlaju i vrte glavama! Msm volim i ja tu pesmu,ali kontrolisi se covece,nisi kuci! Sad zamisli kako izgleda kad pola kafica vrti glavom celu noc... Ako si metalac ko te ****,ali ako susas metal to ne znaci da si metalac! Jednostavno slusas tu muziku!

Uff. Šta reče? Šta sam ja kao slušam metal i tvrdi kamen?

Ako je tebi normalno da se devojčice tako oblače, i još kažeš da onaj koji je protiv toga nije ništa bolji od njih, onda ja stvarno nemam više šta da kažem na tvoje komentare.
Po svim moralnim principima i etičkim načelima to nije normalno, već je nekulturno i prosto.
Stvarno ne znam kako možeš reći da je normalno što se devojčice oblače kao *****.
Naravno da je omladina retardirana, glupava, nekulturna, neobrazovana, itd.
Ma, nema smisla voditi raspravu sa tobom.
Bog ti pomogo'.

Па нормално је.
Сматрам да је лепо тело леп дар и да нема никакве потребе да буде покривано уколико није 'ладно.

Није само омладина некултурна и необразована, већ и старији.
Само је њих прошао пубертет, па то не долази толико до изражаја.
Такав је просек, већина је таква.
Што се узрујавати и драматизовати?

Уосталом, пљувачи су најгори.
Стално нешто критикују, лупетају, а ништа конкретно не чине.

ahahahahahaahahahha
Kako je dobar klip z:D z:D
Kako se glupira
najjaci je refren ahahahahaahhahaha
Svaka cast za klip

brate ima on jos klipova koji su vristanje od smeha ali onaj za onu fufu Stefanu ga je proslavio toliko da lik nije ni svestan koliko je postao poznat za kratko vreme i koliko ga ljudi gotive :) imam ga ja na face-u za prijatelja...ovu pesmu je snimio juce jer su mu stalno pisali na fb da je kralj i da ih oplodi :mrgreen:

napravili mu i sajt oboxavaoci i radio stanicu gde od kuce pusta ziku i zaebava se :p

Шта ме инспирисало да напишем ово?

Не знам да ли да се смејем или да плачем када видим ово.

Куда иде овај свет? Куда ће наша омладина?

Осврнем се некада око себе, и све ми то изгледа јако жалосно.
Прошетам мало по граду суботом увече, кад оно у дискотеци све деца 14-15 година, ђускају уз неке турбо-фолк песме, у руци пиво, а девојчице већ оскудно обучене!?
Шетам улицом, видим децу ни читати не знају а већ код себе мобилни телефон.
Где су им родитељи, зар они ни мало не знају да васпитају своју децу?
Гледам паркове, игралишта, све је скоро пусто, сви седе за рачунаром, играју видео игрице, проводе време на фејсбуку и сличним сајтовима за губљење времена.
Некада мало прочешљам по интернету чисто из досаде, кад оно све деца '97, '98 и некада чак и млађе годиште, већ профиле на фејсбуку, па постављају своје слике...
А тек кад видим како једни другима пишу поруке. Правопис на нули, без правилне употребе знакова интерпункције, па онда уместо редовног в пишу дупло в, па пола речи на енглеском... Речник нула, ни мало богат речник.
Ово се односи и на 95% омладине мојих година. Ни они нису ништа бољи, тачније ови млађи само иду њиховим корацима.
Ужас, туга, срамота... Шта више рећи?

Вероватно си управу... Али по том питању се не може урадити много. Једино да се ти држиш свог пута и не будеш као остали и пустиш да буду такви какви су. Да их преобразиш (ти или било ко други) је практично немогуће.

Što se video klipa u uvodnom postu tiče...
Čist debilizam, tačnije znam da od tog dečaka neće biti ništa kada poraste, čist propalitet. Tako da se to ne može promeniti, uvek će biti sve luđe i luđe dece, i sve će se manje rađati ona obdarena i dobra deca.

A što se muzike tiče slušam alternativni rock, i ne postoji razlog da se nazove ludilom, budalaštinom i td... Znači nema onog vrištanja ispred mikrofona, samo malo se neki put pojača ton. Ali nekako uvek ima pouke iz tih pesama, a ne nešto kao "Ja više ne spavam i Insomnija, zovi me noćas u 3 bla bla bla...

Ovo sam čisto stavio da ne bi neki ljudi pljuvali sve i svašta o ovom žanru muzike, a u stvarni ni ne znaju šta je to... Otvoren sam i za druge muzičke pravce, samo ako mi se svidi pesma. Ali alternativni rock je za mene najbolji.

I čisto ovako da kažem. Sve što je postavljač teme rekao tj. postovao ovde bio je u pravu. Znači potpuno se slažem sa njim, i sa tim da ima izgubljenih slučajeva baš ovde na forumu. Znači poruka postavljaču. Samo napred, sviđa mi se kako razmišljaš. ;)

Па нормално је.
Сматрам да је лепо тело леп дар и да нема никакве потребе да буде покривано уколико није 'ладно.

Није само омладина некултурна и необразована, већ и старији.
Само је њих прошао пубертет, па то не долази толико до изражаја.
Такав је просек, већина је таква.
Што се узрујавати и драматизовати?

Уосталом, пљувачи су најгори.
Стално нешто критикују, лупетају, а ништа конкретно не чине.

Pa ne znam šta smatraš pod lepim kad klinke ili starije devojke obuku tange pa još helanke da se uvuče u dupe? Ili kada nose kratke majice gde im se vidi pupak i pola leđa, providne trenerke pa im se vide gaće...? Znam da većina muškaraca slini na to, ali meni je to jednostavno odvratno, jer je nekulturno. Po tome se već vidi kakva je devojka...
Ja govorim ovde prvenstveno za klinke koje ne mogu kvaku da dohvate a već se oblače polugole. Gde je tu kultura?
Većina jeste takva, ali je većina i retardirana.
Uostalom, ti imaš svoje mišljenje, a pošto braniš ono što ja ovom temom napadam, rasprava je besmislena.

Poslednja izmena:
Вероватно си управу... Али по том питању се не може урадити много. Једино да се ти држиш свог пута и не будеш као остали и пустиш да буду такви какви су. Да их преобразиш (ти или било ко други) је практично немогуће.

Znam da ne mogu ništa da promenim, ova tema je samo bila izraz moje frustracije i razočarenja. Ali, držim se svog puta i ne zanimaju me drugi.

Što se video klipa u uvodnom postu tiče...
Čist debilizam, tačnije znam da od tog dečaka neće biti ništa kada poraste, čist propalitet. Tako da se to ne može promeniti, uvek će biti sve luđe i luđe dece, i sve će se manje rađati ona obdarena i dobra deca.

A što se muzike tiče slušam alternativni rock, i ne postoji razlog da se nazove ludilom, budalaštinom i td... Znači nema onog vrištanja ispred mikrofona, samo malo se neki put pojača ton. Ali nekako uvek ima pouke iz tih pesama, a ne nešto kao "Ja više ne spavam i Insomnija, zovi me noćas u 3 bla bla bla...

Ovo sam čisto stavio da ne bi neki ljudi pljuvali sve i svašta o ovom žanru muzike, a u stvarni ni ne znaju šta je to... Otvoren sam i za druge muzičke pravce, samo ako mi se svidi pesma. Ali alternativni rock je za mene najbolji.

I čisto ovako da kažem. Sve što je postavljač teme rekao tj. postovao ovde bio je u pravu. Znači potpuno se slažem sa njim, i sa tim da ima izgubljenih slučajeva baš ovde na forumu. Znači poruka postavljaču. Samo napred, sviđa mi se kako razmišljaš. ;)

Hvala Bogu neko ko se slaže sa mnom. :)
I ti si u pravu skroz, i sviđa mi se tvoje razmišljanje, ali jednostavno neki nikada neće shvatiti....
Ja kažem da omladina sve više i više propada, eto ovi klinci su dovoljan primer. Mislim imaju 11-12 godina a pevaju o nekim stvarima koje neće videti u životu možda i do 20 koje godine.

Back