Јадна ли си омладино наша...

u svemu (skoro) se slazem sa tobom to sto klinci imaju profile na facebook-u uopste nije dobro ali kada si rekao da nije dobro to sto '97 imaju profile oni skoro svi imaju 13 godina a 13 godina je neka granica za pravljenje profila na tom sajtu...tako daa...ali kod mene u sk imaju klinci 4. raz vecinja njih ima profil na fejsu!!! alo deco idite u park i igrajte se ima vremena...:dash:

ja sam se uclanio na face-u pre par dana u grupu "99 godiste i 98 godiste....MI SMO TA EKIPA!!" :mrgreen:

https://www.facebook.com/home.php?#...98-godisteMI-SMO-TA-EKIPA/311088895489?ref=ts

pa da.....znam....zato i ne slusam metal....:) .. :confused:
nemam ja nista protiv starih narodnih pesama.....ali protiv ovih danasnjih folkera, nazovi muzicara....itekako imam.....u svakom slucaju metal je bolji od toga....:)

pa nebi se spustao toliko nisko da slusam ovo danas! Danas nista ne valja,ali bukvalno nista svaka vrsta muzike je propala,sva sreca te su ostale stare pesme zabelezene inace nebi slusao nista!

strasno, majke mi.....
gledam sad ovu decicu 5-6 razred svake nedelje sa novim deckom.....a mi se pre neko vece okupili ( u secanje na stare dobre dane ) da igramo zmurke.....:)
izgleda da smo zamenili uloga xD

Priznaj ljubomorna si!:mrgreen: Juce sam video decu koja su meni do rebara,a nisam nesto visok,znaci imaju negde oko 12-13 godinica su se obukle tako kuckasto da sam morao pogledati! Idu njih dve pokazale stomacice,uvukle se u pretesne farmarkice,stavile stiklice cackaju telefon,na karmenisale se,stavile maskaru ma kao odrasle i idu ulicom! Ja ih gledam i cudim se imate li vi roditelje? Meni su delovale kao drolje one najgore!

Back