Jacanje imuniteta

... a ja mislim da je bolje hodati bos po zemlji i od tih vasih gljiva i od sirceta :)

...negde sam procitala - 15min. dnevno stajanja na zemlji je dovoljno da izvuce sav staticki elektricitet koji pokupimo iz okruzenja... samo ne znam kako to izvesti na -10 :)

:ok:odlicne su..malo skupe ali zdrave samo tako..ja ih izdrobim i skuvam u supi iz kesice..volim onako zilave..inace sam za njih saznao pre par god kao preporuku za lecenje koksaki virusa
Pa...ja ih tako ne jedem :)
Ove moje su sa medom i sadrze suve pecurke:
ganoderma lucidum 50%,
šitaki – lentinus edodes 20%,
grifola frondoza 10%,
agaricus blazej 10%,
cordyceps sinensis 10%
Mada mogu da probam i tvoje :) A ti probaj moje pa da razmenimo iskustva :)))
Daj mi sastojke :)

Ja moje narucujem preko br telefona 3226-826 064/5515-050 i kostaju 1600 din.
Dovoljno je 1-2 kasicice dnevno, ali ja ih tamanim vise

Koliko je toga za 1600?ovo je sushena samo ishitake kg je 2500 kod kineza..kupujem i ja kod njih:lol:da i ne treba kazu vise od 3-4 dnevno

Pa ne znam koliko je grama, bacis teglicu pre neki dan :D
Evo da vidis:
imuno-stimulator.jpg

Aha..ne znam nisam imao prilike to probati..ovo je bas prava pecurka samo suva..lagana..tvrda..malo jaci ukus i miris od nasih koje konzumiramo..u vodi omaksa pa se moze i prziti ili dodati u neko jelo..ja sam samo tako u supi..ima tamo jos nekih travcica zacina..cajeva koje koriste..samo bas su se izbezobrazili kao provalili da nam uvaljuju ko lek pa digli cene..a oni se tim gadjaju:lol:

:)
Ма бели лук јесте здрав и садржи уље у себи.
Па не треба ми лаборант да би ми то потгврдио.
Ја волим да кувам и бели лук је један од зачина које најрађе користим. Знам одлично да кад га исецкам, руке ми после њега буду масне. Према томе....

Фармацеути подцењују биљну медицину, а то није добар прилаз.

Морају се ујединити, а не ниподаштавати једни друге.

Иначе, да, ум је чудо.
Ја чак верујем да је велика већина болести последица болесне психе, наравно, потиснутих ствари које нису у свести човека.

kad si bolestan, zapitaj se zašto želiš da budeš bolestan?

1. Човек мора довољно да се одмара, редовно и довољно спава и бави спортом у складу са својим физичким могућностима.
2. Вођење љубави са особом са којом сте духовно повезани.
3. Треба бити оптимиста и ведрог духа. Онај ко код мањег назеба реагује у стилу "Готов сам, добићу грип!", добиће га сигурно! :)

Исхрана избалансирана, више оброка дневно и пуно воде.
Масна риба из северних мора;
Маслиново уље хладно цеђено;
Рибље уље од октобра до марта искључиво на кашику;
Бели и црни лук;
Природни мед;
Цимет;
Ђумбир;
Кари;
Хељдино брашно;
Љута папричица;
Вероватно сам нешто и заборавио...:think:

Sta podrazumas pod 'vodjenje ljubavi sa osobom sa kojom ste duhovno povezani'?

U slucaju da nisi povezan psih. sa tom osobom onda to i nije vodjenje ljubavi.

Samo bih jos da dodam, vezano za imunitet, izbegavati stres sto god je moguce.

Poslednja izmena:
Омега 3 масне киселине чисте крвне судове од масних наслага које се таложе на зидовима. То су : Сардела, Скуша, Харинга и Лосос.

:ok:za 2 nedelje se totalno organizam ocisti i smanji holesterol..kao ga nikad nije bilo..samo ljudi koji imaju problema sa zdravljem nisu navikli na sardine i ne prija im ukus..obicno uz crni luk pojedu da ublaze ukus..a to je jednom u godinu dana

Back