Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.668
Ali ne ono stono sirce..sve vreme to ponavljam..jabukovo sigurno ne koristi za ciscenje
hvala za strudlu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ste probali japanske pecurke?Ali ne ono stono sirce..sve vreme to ponavljam..jabukovo sigurno ne koristi za ciscenjehvala za strudlu
![]()
Jel ste probali japanske pecurke?Ja sam jeo shitake pecurke nakon teze prehlade i za 2 dana sam bio kao nov. Koga zanima mogu mu dati vise informacija.
odlicne su..malo skupe ali zdrave samo tako..ja ih izdrobim i skuvam u supi iz kesice..volim onako zilave..inace sam za njih saznao pre par god kao preporuku za lecenje koksaki virusa
Pa...ja ih tako ne jedemodlicne su..malo skupe ali zdrave samo tako..ja ih izdrobim i skuvam u supi iz kesice..volim onako zilave..inace sam za njih saznao pre par god kao preporuku za lecenje koksaki virusa
Zut ili ne, zive najduze na svetu...meni su nekako previse zuti![]()
Koliko je toga za 1600?ovo je sushena samo ishitake kg je 2500 kod kineza..kupujem i ja kod njihda i ne treba kazu vise od 3-4 dnevno
Ма бели лук јесте здрав и садржи уље у себи.
Па не треба ми лаборант да би ми то потгврдио.
Ја волим да кувам и бели лук је један од зачина које најрађе користим. Знам одлично да кад га исецкам, руке ми после њега буду масне. Према томе....
Фармацеути подцењују биљну медицину, а то није добар прилаз.
Морају се ујединити, а не ниподаштавати једни друге.
Иначе, да, ум је чудо.
Ја чак верујем да је велика већина болести последица болесне психе, наравно, потиснутих ствари које нису у свести човека.
Sta podrazumas pod 'vodjenje ljubavi sa osobom sa kojom ste duhovno povezani'?
U slucaju da nisi povezan psih. sa tom osobom onda to i nije vodjenje ljubavi.
Ово је тема " Јачање имунитета"; за филозофске расправе постоји тема " Филозофија".
Масна риба из северних мора;
:
Омега 3 масне киселине чисте крвне судове од масних наслага које се таложе на зидовима. То су : Сардела, Скуша, Харинга и Лосос.
U slucaju da nisi povezan psih. sa tom osobom onda to i nije vodjenje ljubavi..