frida-kahlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Ovo je bilo nisko Mengele.chika_doktor:dobro konju....xexexe![]()
![]()
![]()
shala morao sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je bilo nisko Mengele.chika_doktor:dobro konju....xexexe![]()
![]()
![]()
shala morao sam...
dekart1973:Geisha draga, ako nije tajna, šta studiraš? Psihologiju?
geisha:a, plus sam studirala i tvoju bransu filozofiju.....bilo tu puno dekarta i wittgenstein-a....
Hvala Dekarte....sto je Horor svih Horora ja ne znam ni da li uopste vise volim...mislim da su sada vise okolnosti u pitanju nego ljubav zapravo....Prestane ljubav kada vidis da ne vodi nikud....Samo mi je zao,beskrajno zao sto je tako.....znas ,pokusavas i poslednjim atomom snage uciniti nesto i boriti se kako nesto sto je osudjeno na propast ne bi propalo...ali avaj...Znam,bice bolje sutra...Skarlet O`Hara...dekart1973:Apsolutno se ne dešava samo tebi. To se dešava gotovo SVIMA.
I kažem ti, glavu gore!!! Jednoga dana sve ovo će ti izgledati potpuno drugačije, a pored tebe će biti.............. Ma kažem ja, VERUJ U LJUBAV!!!
![]()
chika_doktor:pametnica prava...aj me nauci pameti...oces?![]()
![]()
![]()
chika_doktor:sta? yebete jedno drugo u mozak????
dekart1973:Ma nisam ja samo filozof!!! Tu su psihologija, pedagogija................ Mogao bih reći da smo kolege!!!![]()
PS: I naravno ljubavnici, to se podrazumeva!
PS2: Frida, volim i tebe. Nemoj pogrešno da me shvatiš!
frida-kahlo:Hvala Dekarte....sto je Horor svih Horora ja ne znam ni da li uopste vise volim...mislim da su sada vise okolnosti u pitanju nego ljubav zapravo....Prestane ljubav kada vidis da ne vodi nikud....Samo mi je zao,beskrajno zao sto je tako.....znas ,pokusavas i poslednjim atomom snage uciniti nesto i boriti se kako nesto sto je osudjeno na propast ne bi propalo...ali avaj...Znam,bice bolje sutra...Skarlet O`Hara...
Dobro je...nisam ja ocajnik...priroda moja nije takva....izacicu iz ovog sportski....
Ovo je bila samo konstatacija na pocetku,ne zal....
Hohooo nisam u braku Bogu hvala....ali to je ionako bila "metafora " zar ne.... :wink:dekart1973:Bolje DOBAR razvod, nego loš brak!!! APSOLUTNO!!!
Ponekad bismo želeli da izmenimo stvari. Kažemo: "Eh, da je samo bilo drugačije". Nemoj time sebe da uništavaš. Jednostavno MORAŠ da prihvatiš realnost i da ideš dalje!
Kao što rekoh: posle kiše........
![]()
frida-kahlo:Hohooo nisam u braku Bogu hvala....ali to je ionako bila "metafora " zar ne.... :wink:
geisha:mmmmmm kolega moracemo da pricamo o nauci malo vise...
dekart1973:Ma može, sa pametnim i interesantnim osobama uvek mogu da pričam!
PS: Nemoj da se uobraziš, please!!!
chika_doktor:ma nece...dok ne polozi jos koji ispit....xexe
geisha:cika doktore sto ti mene podbadas opet?.......
geisha:pa pametne osobe ne pate od uobrazenosti kolko znam......svi inteligentni ljudi su zainterisirani za nauku i ucenje, a milsim da uobrazenost dolazi samo kod neinteligentnih ljudi koji bih hteli da budu smatrani iinteligentni.....