....JA TEBE VOLIM VISE....

chika_doktor:
dobro konju....xexexe :D :D :D :D shala morao sam...

h034.gif

do pucanja dolazi kada nam se sqrchi sve..monotonija, nadrkavanja, gundjanja..sve manje lepih stvari dovodi do toga da stvar prelazi u izbegavanje..ako je neshto jako ne puca ako nam se digne na nekoga..inache ne bi postojali savrsheno harmonichni i srecni brakovi, gde se ljudi savrsheno kapiraju i prolaze kroz dobre i loshe stvari i sve je ok i nikom ne pada na pamet da pomisli na nekog treceg..

dekart1973:
Apsolutno se ne dešava samo tebi. To se dešava gotovo SVIMA.
I kažem ti, glavu gore!!! Jednoga dana sve ovo će ti izgledati potpuno drugačije, a pored tebe će biti.............. Ma kažem ja, VERUJ U LJUBAV!!!

c020.gif
Hvala Dekarte....sto je Horor svih Horora ja ne znam ni da li uopste vise volim...mislim da su sada vise okolnosti u pitanju nego ljubav zapravo....Prestane ljubav kada vidis da ne vodi nikud....Samo mi je zao,beskrajno zao sto je tako.....znas ,pokusavas i poslednjim atomom snage uciniti nesto i boriti se kako nesto sto je osudjeno na propast ne bi propalo...ali avaj...Znam,bice bolje sutra...Skarlet O`Hara...
Dobro je...nisam ja ocajnik...priroda moja nije takva....izacicu iz ovog sportski....
Ovo je bila samo konstatacija na pocetku,ne zal....

frida-kahlo:
Hvala Dekarte....sto je Horor svih Horora ja ne znam ni da li uopste vise volim...mislim da su sada vise okolnosti u pitanju nego ljubav zapravo....Prestane ljubav kada vidis da ne vodi nikud....Samo mi je zao,beskrajno zao sto je tako.....znas ,pokusavas i poslednjim atomom snage uciniti nesto i boriti se kako nesto sto je osudjeno na propast ne bi propalo...ali avaj...Znam,bice bolje sutra...Skarlet O`Hara...
Dobro je...nisam ja ocajnik...priroda moja nije takva....izacicu iz ovog sportski....
Ovo je bila samo konstatacija na pocetku,ne zal....

Bolje DOBAR razvod, nego loš brak!!! APSOLUTNO!!!

Ponekad bismo želeli da izmenimo stvari. Kažemo: "Eh, da je samo bilo drugačije". Nemoj time sebe da uništavaš. Jednostavno MORAŠ da prihvatiš realnost i da ideš dalje!
Kao što rekoh: posle kiše........

c030.gif

dekart1973:
Bolje DOBAR razvod, nego loš brak!!! APSOLUTNO!!!

Ponekad bismo želeli da izmenimo stvari. Kažemo: "Eh, da je samo bilo drugačije". Nemoj time sebe da uništavaš. Jednostavno MORAŠ da prihvatiš realnost i da ideš dalje!
Kao što rekoh: posle kiše........

c030.gif
Hohooo nisam u braku Bogu hvala....ali to je ionako bila "metafora " zar ne.... :wink:

dekart1973:
Ma može, sa pametnim i interesantnim osobama uvek mogu da pričam!

PS: Nemoj da se uobraziš, please!!!

pa pametne osobe ne pate od uobrazenosti kolko znam......svi inteligentni ljudi su zainterisirani za nauku i ucenje, a milsim da uobrazenost dolazi samo kod neinteligentnih ljudi koji bih hteli da budu smatrani iinteligentni.....

Back