Ja sam za Bojkot prema B92 a vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iron Lord:
Maločas postavili reklamu da su podneli tužbe protiv neplatiša...
"SAM PROTIV SVIH" takoreći...
A onda pustili Dnevnik3 sa nekom premorenom voditeljkom, duša mi zaspala,,,

Znaci taman se batalim ovog foruma na duze vreme i to bez krize . Lazem svratim cesto na 5-10 min da procitam sta god.. A onda procitam tvoje postove i krene me zelja .

-----------------------------------------------------
Sto se tice teme rekao bih gospon majoru da ne **** i da ga **** RTS i duhovna hrana .
A okrenuo bih pricu i pozvao sto vise normalnih da ne placaju glupavu pretplatu i nek nas tuze jednostavno ne gledamo RTS i gotovo ,a glavonja kad ode i ako malo vise pocnu da lice na B92 mozda im i platim ..

Kakva nepravda em placas kablovsku skoro 600 din + treba da placam glavonji .

ps. Zasto je u NS najskuplja kablovska , pa cak skuplja nego u BG-u ?

Ja to odavno radim + bojkotujem Pink već 4 godine na veoma jednostavan način. Izbacio sam oba programa i umesto njih setovao Fashion TV i Vivu.
B92 sam izbacio zbog sklonosti ka pederima, a Pink zbog neverovatne količine kiča kojoj bi pozavidele i one šabanske televizije za naše u rasejanju.
A i inače skoro ne gledam TV, slušam radio- Beta RFI i Index i čitam internet.

sw-darthBEN:
Znaci taman se batalim ovog foruma na duze vreme i to bez krize . Lazem svratim cesto na 5-10 min da procitam sta god.. A onda procitam tvoje postove i krene me zelja .

-----------------------------------------------------
Sto se tice teme rekao bih gospon majoru da ne **** i da ga **** RTS i duhovna hrana .
A okrenuo bih pricu i pozvao sto vise normalnih da ne placaju glupavu pretplatu i nek nas tuze jednostavno ne gledamo RTS i gotovo ,a glavonja kad ode i ako malo vise pocnu da lice na B92 mozda im i platim ..

Kakva nepravda em placas kablovsku skoro 600 din + treba da placam glavonji .

ps. Zasto je u NS najskuplja kablovska , pa cak skuplja nego u BG-u ?
Nije ti mnogo da daš Sorošu 600 din, a mnogo ti je da daš za Srbiju 300din!
Eeeeee, Srbijo, šta si dočekala od svoje dece koju hraniš...

...храниш их Србијо, друже, више просом, више постом,
више бајкама, успаванкама, више гаткама,
И покриваш их мраком што тако тешко пада
да гнев по целе ноћи до облака пали
буном из колиба, поља, винограда,
певајући срцем што себе не жали
низ седму рупу на крајњој свирали,
Ој, Србијо међу бунама, међу шљивама,
ој, Србијо међу људима
на њивама,
ој, Србијо међу песмама у грудима,
ој, Србијо,
буно међу народима.

Па Б92 је манипулаторски инкубатор САД-а. Тј, он им је првенац, како обликовати младе људе који како послужили спровођењу интереса интересних група из САД.

5 опажања која говоре о начинима манипулације на Б92

1. У емисију позивају, или се пуштају у дневницима, само подобне особе из јавног живота, па ће тако на Б92 гостовату Јагода Јорга (посланик ДС-а) у вези здраствених проблема (а могао/ла је било која докторка/доктор), онда у вези историсјких питања Чедомир Антић (ЛДП), у вези економских питања Миша Бркић (Г17 или ДС), а постоји толико професора историје и економије.

2. У емисије се позивају по 3 или 4 подобне (ЛДП, Г17, понеко из ДС-а) личности и једна мање подобна, како би је ови заједно .... У емисијама у публици седе само разни таксисти итд, тј ликови који су толико идеолошки задојени да су све само не репрезентанти грађана - јер да тамо седе грађана било би барем 60% неподобних, тј онолико колико гласова добијају Б92 неподобни на изборима.

zanimljivo.
ja koja sam potpuno ne zainteresovana za politiku,
sem kada me nešto dokači, konkretno,
ja uopšte ne čujem ništa na B92 što bi mogla protumačiti kako vi kažete?
a samo taj program od naših gledam,
i stB ujutru.
zanimljivo mi je kako u stavri uvek čujemo i tumačimo stavi onako kako želimo.
ja u toj TV ne vidim ništa nenormalno.
jok, gledaću PINK?

3. Постоји списак личности које никада не смеју бити позиване у емисије, па макар и у емисије које немају никакве везе са политиком (спорт, култура, итд). Када сте видели Кустурицу, Бреговића, Бору Чорбу......... (ма шта ми о њима мислили) да гостују на Б92.

4. Да би сте постали новинар на Б92 морате да потпишете да сте за изједначавање права хомосексуалаца и за сарадњу са Хашким трибуналом.

5. Фаворизују се сва министарства у којима су министри подобне странке а готово да се не говори о активностима министарстава чији министри нису Г17 или ЛДП. Каже се да није ратификован ЦЕФТА споразум и то као страшно бла бла, а он се већ годину дана 3 месеца примењује и то нема никакве везе са ратификацијом у скупштини и како је за то крива вероватно ДСС.

6. Фактографски поджанрови (вест, проширена вест, извештај) су на Б92 постали белетристика јер их новинари коментаришу и износе своје мишљење што представља најгрубње кршење новинарске етике и срамота за новинарску професију.

Постоји још много разлога због којих би овој ТВ станици требало одузети националну фреквенцију а њиховим новинарима забранити бављење овим послом.

pajamaca:
zanimljivo.
ja koja sam potpuno ne zainteresovana za politiku,
sem kada me nešto dokači, konkretno,
ja uopšte ne čujem ništa na B92 što bi mogla protumačiti kako vi kažete?
a samo taj program od naših gledam,
i stB ujutru.
zanimljivo mi je kako u stavri uvek čujemo i tumačimo stavi onako kako želimo.
ja u toj TV ne vidim ništa nenormalno.
jok, gledaću PINK?

Па то и јесте проблем, јер гледаш само та два канала један чисто ДС-ов гласник (СТБ) и ко то не зна тај боље да ћути, и један чисто Амерички гласник (Б92). Узми понекад прочитај новине, заинтересуј се мало. Ја радим у министраству код Млађе и имам приступ многим информацијама (ЦЕФТА, Директне стране инвестиције итд) тако да знам тачно када како и чиме манипулишу, а по аналогији то увиђам и у другим гранама.

Циљна група Б92 су млади, интелегенти и политички необразовани људи којима се одређене вести сервирају тако да буду логичне, али у складу са логиком просечног интелегентног младог човека који није заинтересован и није довољно образован у областима у којима га извештавају.

ma, ne ne ne .
stb gledam, jer me zanima temperatuta, gužva na ulici..
ono uz jutarnju kafu dok se spremam za posao.
preostaje mi B92 za "zabavu" ne gledam Olju, ni onu malu crnu što ima
one raskrinkavajuće emisije, ne zanima me.
gledam BBC prime...to je moj program.
cveće, arhitektura, ptičice:p
kviz...serije...
znači, B92 obrazuje, mlade inteligentne...politički neobrazovane po svom kroju?
qq. ja nisam kandidat.
nisam mlada. al sam lepa i pametna:p

pajamaca:
ma, ne ne ne .
stb gledam, jer me zanima temperatuta, gužva na ulici..
ono uz jutarnju kafu dok se spremam za posao.
preostaje mi B92 za "zabavu" ne gledam Olju, ni onu malu crnu što ima
one raskrinkavajuće emisije, ne zanima me.
gledam BBC prime...to je moj program.
cveće, arhitektura, ptičice:p
kviz...serije...
znači, B92 obrazuje, mlade inteligentne...politički neobrazovane po svom kroju?
qq. ja nisam kandidat.
nisam mlada. al sam lepa i pametna:p

Е па лепо, онда би вероватно волела да Београд буде лепши град, урбанистички уређен и да нови објекти буду у складу са околином, да се политичке странке боре позитивним акцијама, такмиче у томе ко ће организовати бољи фестивал, направити Национални парк од Авале итд, а не за то ко ће поставити свог главног архитекту како би издавао дозволе и узамао парице за то за сваки обејекат. Па зато по Врачару и Вождовцу ничу објекти од 1500 квм без гаража паркића и који потпуно одскачу од околине.

Јел то говоре на Б92??? Па наравно да не говоре, је ДС држи Београд, бар део који се односи на грађевину.

srećna sam što sve to ne znam.
i tako imam Hašimoto.
samo mi još ti problemi fale.
ne hvala.
idem da radim, mene niko ne plaća, ja sama moram da nađem posao:)
a posle ću da sednem i gledam novi garden challenge...
probaj odlično je.

Mrzim televizijsku stanicu iz Republike Srbije koja sve podrzava sto nije Srpsko a u sred Srbije joj je sediste.
Ja naravno mogu da promenim i kanal i da ukapiram kada je nesto iz njihove kuhinje kao sto rece neki prethodnik ovde ali ne volim nikog ko se stidi samog sebe i svog naroda..kad ste videli srpsku zastavu u studiju ,emisijama na b92?NIKAD osim ako nije upotrebljeno u antisrpske svrhe
u Americi kad otvoris frizder ili shporet ispadne americka zastava,ovde to nije IN ako se uradi,nije ok....Zapamtite,Ko ne postoje svoje oficire,postovace tudje,okupatorske

Тако је мајоре, тако је Џери, а сад се вратимо на мој предлог са почетка;)
Мислим да се тиме ништа не добила, боље је да им се минирају предајници и ликвидирају најозлоглашенији новинари!
Једноставно, зар не?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back