Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kontrola sexom? U kom filmu ti zivis?😬
Da da, ta si. Taj profil. Lak za citanje. Kazes nesto Ona odmah osudjuje i provocira sa svastohebom. Nedostatak sigurnosti, sujeta i onda trazi te manje sigurne muskqrcice da joj se dokazuju kako imaju vise vrednosti. I onda epa epa ariba. Ringispiil. Milutine! Jesi to ppgledao onu devojku na plazi, svastohebu. Rrrrazocarana sam.

Mozda najbolje nekog dedicu kome se u opste ne dize ili jednom godisnje. Taj libido bi bio do jaja. Taman da se nivelise osecaj za zivot i strast ka drugim uzicima u zivotu. Vajn tejsting na pr. Kounobar, donesite drugu flasu, vino nije dobrou. Ali ovo je na chep. A deda ce: Samo donesite drugu flashu.

Da da, ta si. Taj profil. Lak za citanje. Kazes nesto Ona odmah osudjuje i provocira sa svastohebom. Nedostatak sigurnosti, sujeta i onda trazi te manje sigurne muskqrcice da joj se dokazuju kako imaju vise vrednosti. I onda epa epa ariba. Ringispiil. Milutine! Jesi to ppgledao onu devojku na plazi, svastohebu. Rrrrazocarana sam.
:zcepanje:Izvini Frojde,nisam te poznala...

svi ste jebežljivi i 100% uvek spremni za seks ..nije nego :lol:

a niko da odgovori na pitanje..sta ako je žena na primer bolesna, loše se oseca,
nije joj dobro pa joj ni do seksa nmije a partner navalio..prihebalo mu se..i hoce pa hoce..

sta u takvim situacijama uraditi i da li je u redu da partner ili partnerka u takvim situacijama insistira na seksu ?

svi ste jebežljivi i 100% uvek spremni za seks ..nije nego :lol:

a niko da odgovori na pitanje..sta ako je žena na primer bolesna, loše se oseca,
nije joj dobro pa joj ni do seksa nmije a partner navalio..prihebalo mu se..i hoce pa hoce..

sta u takvim situacijama uraditi i da li je u redu da partner ili partnerka u takvim situacijama insistira na seksu ?
Naprave opkladu kao Hank i Marie iz Breaking Bad. :D

Back