NatasaNatasa:
Mi žene, u globalu posmatramo, volimo da se sredjujemo kad idemo na neki sastanak ... mažemo nokte, biramo garderobu i nakit, nameštamo frizuru, stavljamo kilo parfema (ovo je metaforično rečeno), a sve u cilju da se dopadnemo muškarcu sa kojim izlazimo.
Koliko je to zapravo zaista potrebno? Koliko zapravo muškarci obraćaju pažnju na sve te detalje .... Šta je muškarcima bitno na prvom sastanku????
Draga Nato...
mnogo obracaju paznju...
kao i mi....
bar ja prljave, aljkave , neuredne, ruzne, preterano debele.....odmah izbacujem iz videokruga....
kreni od sebe....
znaci sve ja to radim svaki dan.....bilo da idem na posao ili da se nadjem sa deckom...
jer prvo, zbog same sebe, i svoje neke samopouzdanoski, volim da izgledam ok...
E sada, sta je njima bitno na prvom sastanku........hmmmmmm.....tu je veoma bitno sa kime izlazis...znas kako se kaze-koliko ljudi-toliko cudi....
-nezreli klinac ce traziti malo sexa.....a i to sa nekom koja sto bolje izgleda....
-tip koji bi -neozbiljnu- , -povrsnu- vezu ...trazice i dobar izgled i dobar sex.....
-a onaj -pravi-, koji trazi -pravo-....i ako ispunjava -sve- uslove, uglavnom ce i on traziti -sve- u jednoj, jer nema nameru da puno jurca sa strane...trazi sve u toj jednoj.....
i da je i kao osoba, i po izgledu super....i naravno...i u sexu ...i u kuhinji....i.......
eto....to je surova realnost......
naravno...znas kako se jos kaze ..-svaka krpa nadje zakrpu-.....znaci....nacice se uglavnom dvoje slicnih sa slicnim kriterijumima.....;-)
Treba znati sta hoces......i tako birati......a ipak raditi i na svom izgledu.....prvenstveno zbog sebe..........;-)