ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan rep mi treba... :D

Eeoyre-tail.jpg

:lol:

ja bih da nisam saznala da sam alergična na krastavac :rida:

ijaooo
zaebano
a mozda je bio previse prskan, mozda nije zbog samog krastavca

moja "sveki" skoro dobila alergiju na jagode pa je vala zavrsila na hitnoj nocu sva je bila osuta i drapala se ko sugava

ja dobila skoro neki alergiski napad al ne znam na sta, sumnjam na cokoladnu bananicu, osule mi se butine i ruke i brzo proslo samo od sebe, al jela sam posle neki dan opet i nije bilo nista

mogla bih kafu...i kukuruz..mmm...kukuruz.daj bože da na to ne postoji alergija :roll: ili bar da je ja nemam, ako već postoji alergija na kukuruz.
pih majku mu, pod staros' stičem alergije :sad2:

ja sam sa 20 dobila na ambroziju
a prosle godine je nije bilo
nemam pojma kako me to tako zeza cas ima cas nema

na sunce sam imala od 16 do 20 i vise nikad, ja se nadam nece se vratiti

skroz sasavo :lol:

nemam pojma, al' sam juče dobila alergiju, nisam znala na šta. danas jela krastavac i opet dobijem alergiju, po rukama i stomaku i setim se da sam i juče jela salatu sa krastavcem za ručak.
sad sam pod lecima i kuliram. nadam se da je od toga što je prskan, inače, ako sam na sam krastavac alergična, ubiću se, ja obožavam krastavac :sad2:

ma ne moras ni da pijes lekove ako je mala reakcija prodje brzo samo do sebe, samo se klljukas vodom da izbacis, bukvalno :lol:

nista pusti da se sve smiri neka prodje malo pa probaj opet neku drugu turu, al malo, pojedi pola krastavca, pa da vidis sta ce da bude

ja ono na sunce dobila na moru, mos misliti kako sam se onda lepo provela, isla ko bula danju, i cim izadjem iz hlada odem u vodu vratim se posle toga eto ti osujem se i krece muka :dash: ma divan provod
srecom proslo je ne znam kako al eto
zamisli ceo zivot tako
a i keva mi to imala par puta i sad vise nema

ma ne moras ni da pijes lekove ako je mala reakcija prodje brzo samo do sebe, samo se klljukas vodom da izbacis, bukvalno :lol:

nista pusti da se sve smiri neka prodje malo pa probaj opet neku drugu turu, al malo, pojedi pola krastavca, pa da vidis sta ce da bude

pa pojela sam malo više i kad smo videli da je krenulo sve više da se širi, gleda me majka i kaže mi bolje da popijem na vreme presing, nego da se ospem svuda po telu, a oni će za tursku
i ako će da me ostave sestri na milost i nemilost, naebala sam ga :lol:

apitoxin = otrov osa i druge leteće gamadi iz dotične porodice.
znam nego sam mislila da si radio ovako nesto

Bee venom therapy is used by some as a treatment for rheumatism and joint diseases due to its anticoagulant and anti-inflammatory properties

jer cim si upotrebio strucni naziv reko mozda neke lekove na bazi njega

onda jednostavno napisi od uboda pcela :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back