- Poruka
- 399.299
Blago tebi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih baš sada da se napiiijeeem i onda da izađem i da pevam i da igram i da se veselim, kroz suze i smeh![]()

ja bih da nisam saznala da sam alergična na krastavac![]()
mogla bih kafu...i kukuruz..mmm...kukuruz.daj bože da na to ne postoji alergijaili bar da je ja nemam, ako već postoji alergija na kukuruz.
pih majku mu, pod staros' stičem alergije![]()

ma divan provodJa sam pre desetak godina mogao da krepam od reakcije na apitoxin, al na žalost mnogih nisam. Mada se još setno sećam one injekcije Nirypan, al sam bio ko drogiran jedno 2 dana![]()
a to na lekove je vec zaebano
ma ne moras ni da pijes lekove ako je mala reakcija prodje brzo samo do sebe, samo se klljukas vodom da izbacis, bukvalno
nista pusti da se sve smiri neka prodje malo pa probaj opet neku drugu turu, al malo, pojedi pola krastavca, pa da vidis sta ce da bude

znam nego sam mislila da si radio ovako nestoapitoxin = otrov osa i druge leteće gamadi iz dotične porodice.
Bee venom therapy is used by some as a treatment for rheumatism and joint diseases due to its anticoagulant and anti-inflammatory properties

pa pojela sam malo više i kad smo videli da je krenulo sve više da se širi, gleda me majka i kaže mi bolje da popijem na vreme presing, nego da se ospem svuda po telu, a oni će za tursku
i ako će da me ostave sestri na milost i nemilost, naebala sam ga![]()
a taman smo uhvatili lep tempo za zaebavanje