ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...da vec jednom zaboravim na njega...

...na poljupce, na dodire, na nacin na koji se privije uz mene kao malo dete, na miris njegovog parfema, na nase veceri uz muziku i pricu, pa neke neveste, smotane poljupce, pa duge, strasne poljupce... Pa...

Nekaovoprestanenekaovoprestanenekaovoprestane!!! Bolimebolimebolimebolimebolimebreee!!!

Na njegov glas... Na nevidljivu tetovazu na mom srcu sa njegovim imenm, vidljivu samo za njegovu ruku kad mi je spusti na grudi i oseti ludi, posizeli van-sebe-od-srece-sto-si-tu otkucaj preko cipke brusa... Onesvesticu se...

Seo u avion, koliko god se plašio toga, sa kartom do Čikaga seo u ford mustang (samo da ima muzika u njemu), i polako od velikih jezera rutom 66 do Friska...............
Onda polako može, Mehiko, pa centralna i južna Amerika ................ i tako ......................

Sjajno..Roud 66

Route66map_golfdigest_electric.jpg

Seo u avion, koliko god se plašio toga, sa kartom do Čikaga seo u ford mustang (samo da ima muzika u njemu), i polako od velikih jezera rutom 66 do Friska...............
Onda polako može, Mehiko, pa centralna i južna Amerika ................ i tako ......................
:eek:
Sjajno..Roud 66

evo Nina vataj ga za ruku da se ne boji leta, morao bi te povesti, jos ti se svidja ruta...

jos ste tu? :rtfm:

Ja se vratih sa aerodroma - nema let veceras ................... al biće, malo mi samo frka za ovog mustanga .. el me čeka, ....................a za ruku ............... pa sažaliće se i na ovog Roma (Cigan - čovek, a i mi imamo dušu)
Mom ciganjskom bratu Komriju želim :ok:

Ja se vratih sa aerodroma - nema let veceras ................... al biće, malo mi samo frka za ovog mustanga .. el me čeka, ....................a za ruku ............... pa sažaliće se i na ovog Roma (Cigan - čovek, a i mi imamo dušu)
Mom ciganjskom bratu Komriju želim :ok:

ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari......

@tema
ja bi radio, dosadno bre kuci, jedva cekam ponedeljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back