Ja bih jeb*o, ali ne bi lizo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su stvari koji cine sex sladjim :) samo yebati dosadi :aha:

namazao bi joj i sise :rumenko: i guzu u doggy i olizao sveeee :mrgreen: i onda kda se djavolski uspali na svakom delu tela - kresnem je hard core = svaka izludi od toga :aha:

- - - - - - - - - -

Sad ste ko iz vica kad ciganka maže tuki eurokremom jer se cigo nije kupo a traži da mu ga oliže, a deca je mole da pusti njih malo.

to se radi zbog predigre a ne zato sto je neko prljav :aha:

Jer je pica kod guzice blizo.:think:
Ima li mi pomoći????

a ti bi liza guzu?

- - - - - - - - - -

To su stvari koji cine sex sladjim :) samo yebati dosadi :aha:

namazao bi joj i sise :rumenko: i guzu u doggy i olizao sveeee :mrgreen: i onda kda se djavolski uspali na svakom delu tela - kresnem je hard core = svaka izludi od toga :aha:

- - - - - - - - - -

to se radi zbog predigre a ne zato sto je neko prljav :aha:
a da ti prdne:lol:

NE ja gledam ribe na Web Cam kako se maze i kazu : Lick my pussy make me cum bb mmmm i want your tongue inside my wet horny pussy :rotf:

Ma pusti web cam, ne vole sve isto i ne znači da su te koje vole da ih neko liže dobre u krevetu u odnosu na ove druge.
Imaš glupe predrasude. Možda su neke od tih obični balvani u krevetu.
To važi i za muškarce sigurno ima balvana koji samo leže i čekaju da im neko pruža oralni seks do besvesti.

Ma pusti web cam, ne vole sve isto i ne znači da su te koje vole da ih neko liže dobre u krevetu u odnosu na ove druge.
Imaš glupe predrasude. Možda su neke od tih obični balvani u krevetu.
To važi i za muškarce sigurno ima balvana koji samo leže i čekaju da im neko pruža oralni seks do besvesti.

Svaka ali svaka od 10000 njih koje sam gledao na Cam su zelele lizanje :rumenka: znaci iskustvo :cool:

Ako muskarci ne vole BJ ni zene ne vole Pussy Lick :mrgreen:

Ima ih :aha: ja nisam takav volim da preuzimam inicijativu :per:

Sad ste ko iz vica kad ciganka maže tuki eurokremom jer se cigo nije kupo a traži da mu ga oliže, a deca je mole da pusti njih malo.

Ili kad pitaju cigu da li vise voli da lize opranu ili neopranu a on kaze "Opranu?Pa sta tu onda ima da se lize?"

NE ja gledam ribe na Web Cam kako se maze i kazu : Lick my pussy make me cum bb mmmm wanna feel your tongue inside my wet horny pussy :rotf:

Al' si ti puko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back