Ja batalio duvan !

kokica:
Ja sam ostavila cigarete pre 6 meseci. Pusila sam 24 godine po 2.5 kutije i resila da ostavim. Mozete da zamislite kad jedan tako strastan pusac kao sto sam ja bila resi tako nesto kako je to tesko. Kupila sam Zyban u apoteci, jeste da kosta 4000 din ali vredi svaki dinar. Jeste da sam svesno morala da ostavim ali nisam osetila krizu zahvaljuju}i ovom leku i zato ga preporucujem svima sa slicnim problemom. Koliko znam to je jedino sredstvo koje je zvanicno priznato kao lek protiv pusenje. Ima ga po apotekama. Drzim fige svakom ko resi da ostavi cigarete, jer je to jako stetno i po zdravlje a i po izgled.

molim te opisi malo kako deluje taj zyban... ja ga kupila i ujutru treba prvu da popijem....
tamo pise da u drugoj nedelji treba odrediti dan za prestanak.... koji dan si ti odlucila... kako?

BD:
kokica:
Ja sam ostavila cigarete pre 6 meseci. Pusila sam 24 godine po 2.5 kutije i resila da ostavim. Mozete da zamislite kad jedan tako strastan pusac kao sto sam ja bila resi tako nesto kako je to tesko. Kupila sam Zyban u apoteci, jeste da kosta 4000 din ali vredi svaki dinar. Jeste da sam svesno morala da ostavim ali nisam osetila krizu zahvaljuju}i ovom leku i zato ga preporucujem svima sa slicnim problemom. Koliko znam to je jedino sredstvo koje je zvanicno priznato kao lek protiv pusenje. Ima ga po apotekama. Drzim fige svakom ko resi da ostavi cigarete, jer je to jako stetno i po zdravlje a i po izgled.

molim te opisi malo kako deluje taj zyban... ja ga kupila i ujutru treba prvu da popijem....
tamo pise da u drugoj nedelji treba odrediti dan za prestanak.... koji dan si ti odlucila... kako?

Ja nisam uspela u drugoj nedelji da odredim dan za prestanak nego u trecoj. Jednostavno resila sam i nisam ponela cigarete na posao, a ponela mleko i nes kafu od kuce i to sam pila u ogromnim kolicinama.Evo ne pusim od oktobra...uspela sam i nemam krize. Ali prva dva meseca mi je bilo jako tesko i pila sam po litar mleka sa nes kafom dnevno u strahu da se ne ugojim...a to sam cula posle od nekih drugarica koje su isto ostavljale duvan, kad ostavis ugojis se 3-5kg i to ne moze vise da se nadoknadi. Neka, bolje i punija nego da se trujem onako kako sam se godinama trovala. Sad su poceli i da mi smrde pusaci , pogotovu u javnom prevozu kad osetim. Imas moju podrsku, samo jaka volja i odmah pomisli koliko negativnosti nosi pusenje...izdrzaces. Samo napred!

hvala na savetima:)
inace, meni je danas vec 7. dan i nisam sigurna da ove tablete podnosim bas najbolje.... cini mi se da malo menjaju stanje svesti... ili ja gresim?
u svakom slucaju mnogo manje pusim, a mislim da cu vec za dan ili dva prestati, jer izgleda da se tabletice ne slazu sa nikotinom....

Back