Ja batalio duvan !

Ja ne pušim oko četiri meseca. Odlično se osećam i to ne samo fizički, već i psihički jer sam ponosan na sebe što sam uradio tako veliku stvar u životu.
Svim onima koji pokušavaju ću samo reći da vredi mučenje od nekih 10 dana. Posle toga su krize manje i sve se vraća u normalu.

I muz i ja prestali zajedno, ima vec 6 meseci.....samo odlucili da ce to biti taj dan.....imali male krize, ali nista sto se ne da izdrzati. Mislila sam da ja nikad to necu uspeti, bas sam strastveni pusac bila nekih 14g.
I eto....sad smo oboje ponosni sto smo ipak tako lako to zavrsili.....a kazem bio je strah.
Ljudi samo napred.....divan je osecaj cistoce u plucima, kosi, odeci, stanu!!
pozz

Milojko Vasic:
Buntovnik_Bez_Razloga:
Jos uz cigaretu i kafa(gorka sa mlekom).Potpun uzitak 8)
Pazi: jeste ! Fakat. Duvan i jeste za užitak. Misliš da ja to ne znam ? Meni pričaš ? Ali ...
Ako pređeš granicu od jedne cigarete na nekoliko dana (radi užitka, jelte) onda od užitka postaje prosta, gadna, i po zdravlje pogubna zavisnost.
Pa nije bas jedna u nekoliko dana, po meni je 4-5 dnevno radi uzitka sasvim ok, samo sto sam tako uspevao da izdrzim dan-dva, a onda opet dve paklice dnevno... :(
Kad vec nisam umeren onda bolje da ne pušim...
Za sada mi dobro ide, ostavio pušenje 1. avgusta prošle godine :D

8429-008-02-1047.gif

Ma znam sve.. hocu, moram.. ovih dana... :(

Prije 26 dana ustala sam kao i svakog jutra, odjurila na posao, sjela da popijem kafu i shvatila da mi se uopste ne pusi... I tako, nisam pusila cijelog tog dana, pa ni sljedeceg, pa...
Do sada, u par navrata na nekim proslavama i sl. zapalila sam po cigaretu-dvije... Za divno cudo, nakon njih opet mi se nije pusilo...
Sve do prije par dana... Sada imam takve krize da cigarete sanjam otvorenih ociju... I stalno osjecam njihov ukus u ustima, u najljepsem izdanju... :?
Ima li neko neki djelotvoran recept za prevladavanje ili barem smanjenje krize...???

Nema recepta. Meni će za koji dan pune tri godine kako sam ostavila cigarete. Konstantno mi mirišu, čini mi se tri bih zapalila od jednom. Većinu vremena se trudim da ignorišem taj osećaj. Onda dođe period kada mi prisustvo pušača i dim cigarete strahovito smeta. Yebiga, kod mene je to konstantna borba.

P.S. Trudnoća rešava sve probleme i nedoumice oko pušenja :wink:

Svake godine ih ostavim privremeno, na par meseci. Bez problema. E onda jedva cekam da prodje zadati period (sama sebi zadala) pa da pocnem ponovo kao da nikad nisam prekidala. Upravo opet apstiniram.
Savet, nemoj misliti na cigarete, zabavi se necim, radi nesto, znaci rad, rad i samo rad. Nemoj dovoditi sebe u nezgodnu situaciju, znaci izbegavaj sedeljke, zadimljene prostorije, pusace. A da, i jos nesto, pij mnogo vode, uvek, posebno kada ti se pusi.. Zvake pomazu takodje.
Eo, par saveta, znam da je tesko, nadam se da ces uspeti!

Uffff, koji me je djavo nagnao da ikad propusim... :evil:
Pri samoj pomisli da cu stalno biti u iskusenju, dodje mi da mu se odmah prepustim i tako prekratim muke...
Izbjegavam drustvo pusaca, u hol ispred kancelarije gdje se radne kolege - pusaci okupljaju uopste ne izlazim, gotovo da ne micem ispred kompa trudeci se da svo vrijeme ispunim necim, ali dzaba... Cigarete su mi stalno u glavi... A, prije par dana pocela sam da osjecam i konstantnu glad...
Dakle, s jedne strane mi se stalno pusi, a sa druge mi se stalno jede... :roll:

ja sam bas volela duvan.pusila am camel bez filtera.
i espresso,na iskap.
jednog dana sam se probudila u bombardovanoj srbiji.nije bilo camela,marlbora,samo neke krdze...
i to sam pusila...
jednog drugog dana,godinu kasnije...moj muz kaze,a da mi prestanemo da pusimo?
i tako,zavrsila sam svoju paklicu, dobro se secam, marlboro medium-a.
i od tada ni jednu.imam decu,koja uzivaju u lepoj i mirisnoj kuci...nisam ni bila svesna nekih mirisa oko sebe,sada uzivam...
i ne smeta mi kada neko pusi.
jednom je neko rekao u kaficu gde se jedna smizla bunila na duvan...
SMETAJU TI PUSACI?
MOZDA NJIMA SMETA STO TI NE PUSIS? :wink:

Mimma:
Svake godine ih ostavim privremeno, na par meseci. Bez problema. E onda jedva cekam da prodje zadati period (sama sebi zadala) pa da pocnem ponovo kao da nikad nisam prekidala. Upravo opet apstiniram.
Savet, nemoj misliti na cigarete, zabavi se necim, radi nesto, znaci rad, rad i samo rad. Nemoj dovoditi sebe u nezgodnu situaciju, znaci izbegavaj sedeljke, zadimljene prostorije, pusace. A da, i jos nesto, pij mnogo vode, uvek, posebno kada ti se pusi.. Zvake pomazu takodje.
Eo, par saveta, znam da je tesko, nadam se da ces uspeti!

ehehhe ko ja i masturbacija
meni dim smeta ponekad nekad sam bas osetljiva i ne volim kad to rade u ucionicama sta je tesko izaci ali me je blam da im to kazem inace mi ne smeta u kaficima i tako.
citala sam kako je neki lik ostavio kao ...rekao je
kad zavrsi nekid eo posla zapalice cigaru.pa drugi jos cigara.....i tako je smanjio i na kraju potpuno prestao. to kao moze i sa hranom tako kazu
mada sam jednom popusila cigaru i bilo je dobro :I
i znam neke strastvene pushace koji je ne vade iz usta i face su. ima tu necega :I
ko zna mozda cu i ja jednom..akd prestanem da jedem, cackam se i dr.kam ;) ;) ;)

Ja sam ostavila cigarete pre 6 meseci. Pusila sam 24 godine po 2.5 kutije i resila da ostavim. Mozete da zamislite kad jedan tako strastan pusac kao sto sam ja bila resi tako nesto kako je to tesko. Kupila sam Zyban u apoteci, jeste da kosta 4000 din ali vredi svaki dinar. Jeste da sam svesno morala da ostavim ali nisam osetila krizu zahvaljuju}i ovom leku i zato ga preporucujem svima sa slicnim problemom. Koliko znam to je jedino sredstvo koje je zvanicno priznato kao lek protiv pusenje. Ima ga po apotekama. Drzim fige svakom ko resi da ostavi cigarete, jer je to jako stetno i po zdravlje a i po izgled.

Back