S
SINDI
Gost
I ja. Sam batalila. Ali ....je"es karaker koji se ne da slomitiMilojko Vasic:I baš sam kul.
Salim se , to je super , narocito ako ti je prvi put (da bataljujes) :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja. Sam batalila. Ali ....je"es karaker koji se ne da slomitiMilojko Vasic:I baš sam kul.

Pazi: jeste ! Fakat. Duvan i jeste za užitak. Misliš da ja to ne znam ? Meni pričaš ? Ali ...Buntovnik_Bez_Razloga:Jos uz cigaretu i kafa(gorka sa mlekom).Potpun uzitak 8)
Pa nije bas jedna u nekoliko dana, po meni je 4-5 dnevno radi uzitka sasvim ok, samo sto sam tako uspevao da izdrzim dan-dva, a onda opet dve paklice dnevno...Milojko Vasic:Pazi: jeste ! Fakat. Duvan i jeste za užitak. Misliš da ja to ne znam ? Meni pričaš ? Ali ...Buntovnik_Bez_Razloga:Jos uz cigaretu i kafa(gorka sa mlekom).Potpun uzitak 8)
Ako pređeš granicu od jedne cigarete na nekoliko dana (radi užitka, jelte) onda od užitka postaje prosta, gadna, i po zdravlje pogubna zavisnost.
Ja to nekako poredim sa alkoholom. Ja jednom u 4-5 dana popijem ponešto. Radi užitka.introitus:po meni je 4-5 dnevno radi uzitka sasvim ok,
A ja jednom u 4-5 dana ne pijem pivoMilojko Vasic:Ja to nekako poredim sa alkoholom. Ja jednom u 4-5 dana popijem ponešto. Radi užitka.

4 je najlepsi broj, nekako je savrsen...S_K_V_O:A ja jednom u 4-5 godina popijem pivo.
I u jednoj nedelji popusim po 4-5 cigareta.
Hm nesto gledam...sve se nekako vrti oko tih brojeva 4 i 5.
Cudno, zar ne? :wink:
Mimma:Svake godine ih ostavim privremeno, na par meseci. Bez problema. E onda jedva cekam da prodje zadati period (sama sebi zadala) pa da pocnem ponovo kao da nikad nisam prekidala. Upravo opet apstiniram.
Savet, nemoj misliti na cigarete, zabavi se necim, radi nesto, znaci rad, rad i samo rad. Nemoj dovoditi sebe u nezgodnu situaciju, znaci izbegavaj sedeljke, zadimljene prostorije, pusace. A da, i jos nesto, pij mnogo vode, uvek, posebno kada ti se pusi.. Zvake pomazu takodje.
Eo, par saveta, znam da je tesko, nadam se da ces uspeti!