Izvući će se Vučić?!

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne lažem... Sećam se tvog nika, a sad ću ti linkovati moj stari nik, pa me ti nađi u politici 2017.g.

https://forum.krstarica.com/members/gost-391353.391353/

ja se tebe secam sa politike. ja sam pisala na politici intenzivno tokom vs 2020, jer sam bas popeezdela zbog zatvaranja. mozda sam pisala i pocetkom rata u ukrajini, ne mogu da se setim. posle sam otisla skroz sa 4uma, mozda prolece - leto 2023.

ja se tebe secam sa politike. ja sam pisala na politici intenzivno tokom vs 2020, jer sam bas popeezdela zbog zatvaranja. mozda sam pisala i pocetkom rata u ukrajini, ne mogu da se setim. posle sam otisla skroz sa 4uma, mozda prolece - leto 2023.
Ne dosađuj i ne spamuj.
Imam muzičke numere u političkom džuboksu (oko 35) i 6 bezveznih u ostalim temama (vezano za istoriju).. u celom opusu politike..
Otvoren mi je profil, pogledaj sama, linkovao sam taj profil, gore.

E, ovo je retorika na nivou predškolskog uzrasta koja je i pre 20 godina odvraćala od iole normalne komunikacije sa takvima :roll:
Mogu ja to i bolje kad hoću :mrgreen:

Nego, ima nas koji se sećamo kako si ti pre 20 godina prozivala ljude iz provincije da su idioti i mentalno zaostali, samo zato što su iz provincije. A znala si da se hvališ i ličanskim poreklom. Sve ove ostale prozivke su ništa u odnosu na ono što si ti radila stalno.

Nije to Marlon, to je zlozi, iskusniji odmah primete kad koje piše :lol:
Ja se tebe uopšte ne sećam od ranije ako si dolazio pre otprilike 5 godina od kada ja nisam svraćala.
Ni ovog deteta Planta se ne sećam.

ja ga jos ubedjujem da ga znam da je pisao na politici...a u stvari secam se 4umasha platina. :rotf:

marlon mi je dao nalog i prenikovan je. posto sam htela da pisem, a mrzelo me da pravim novi.

Mogu ja to i bolje kad hoću :mrgreen:

Nego, ima nas koji se sećamo kako si ti pre 20 godina prozivala ljude iz provincije da su idioti i mentalno zaostali, samo zato što su iz provincije. A znala si da se hvališ i ličanskim poreklom. Sve ove ostale prozivke su ništa u odnosu na ono što si ti radila stalno.

To si slag'o ni trepnuo nisi.
To kao prvo nije moj vokabular, a ako i kada sam pecnula za provinciju, to je bilo samo onima koji se trigetuju na to što je lako uočiti ko zna da čita :malav:
Podrazumeva se da je upućeno nesimpatičnim mi likovima :lol:

To za Liku nisam se hvalila već spomenula da mi je deda poreklom i da je mnogo lepa, a ljudi čestiti i nepitkupljivi, pravi Partizani :zaljubljena:

P.s. upoznala sam naknadno neke ovde mladje generacije i prilično su me razočarali i kao drugovi i kao komunisti, u mojoj mašti tako nije bilo al šta ću, život je učiteljica

Back