Izvući će se Vučić?!

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
чекај , стани! не мрдај!
ко скреће пажњу ??? коооооооо ?
јеси ти икад у животу своме чуо за стару народну изреку ''није битно ко каже већ шта каже'' ?
да јеси не би нам овде потурао глупости старог удбашког крмка НЕНАДА ЧАНКА

он је из исте кухиње као и режим, ткаође и његова бивша жена марија васић коју користе да је подметну студентима и протестима...

види, поента успеха студената у последњих 7 месеци неће бити њихова листа ако то до сада још нијеси уклавирио, већ оно што су успели да народу предоче а то је следеће :
ВЛАСТ МОРА ДА РАДИ ЗА НАРОД.
чим власт чини супротно мењај је!

тако да народ више никаданеће бити успаван схебан и апатичан што је био проиѕвод 80 година титоистичког тоталитаризма јер то што је овде и дан данас свакако ниеј систем већ тоталиттаризам где ћим кажеш против власти ти си страни лаћеник

дакле, ако студентска листа не испуни ОЧЕКИВАЊА народа у првих 6 мјесеци или годину док не одемо на прве фер и деморкатске иѕборе после овог система биће смењена док кажеш кекс!

то смо бар схватили.

очекивања су пре свега :

- ЛУСТРАЦИЈА
-хапшење комплетног система (поѕиција плус опоѕиција и нво активисти који су иста кухиња) који су учествовали у лоповлуку, издаји последњих 35 година ...

-постављање функционалних институција и искорењавање корупције
-правда за све а не селективно

уколико то не буде, лете таман да су ПУТИН

не бригај се ништа. СТУДЕНТСКИ УСПЕХ ЈЕ УПРАВО У ОВОМЕ да смо коначно прогледали и дигли се у свести.
сви смо мивласницидржаве у односу рецимо 1 према осам милиона. вучић ништа више није од нас власник ове државе.
нити било ко други.

е то ти је УСПЕХ СТУДЕНАТА који ће трајати за вјек вјекова.

ВЛАСТ МОРА ДА РАДИ ЗА НАРОД. поштено .

ако не ради како је народу воља, ЕТО ТИ ПРОТЕСТА и јово наново док не нађемо оне који ће радити за народ.

а цео народ не можеш поткупити.

дакле опусти се...
Policajac ili pajac ?

Ti si opozicija?
Koja lista leba ti?
Demokratski Gurači Kontejnera Srbije
реци ми стојко шта мислиш ко ће од системске клијентеле (позиција, опоѕиција небитно иста је то кухиња) да одлети афиончићем за '' каѕабланку'' после промене власти , бјежећи иѕ србије ?

ко је по теби онако дебело упрљао да неће ни помислити да остане у србији ?

шешељ са све кумом и даницом , госпон помиловатељ бејзбол играча са улица новог сада ?
или ти спс пјевач за друштво после много чаша малигана, госпон дебељко ивица ? ђопави чеда прашак , крме чанак са бившом госпојом васићком ?

и да ли мислиш да ће им прво одредиште где мењају афиончић бити држава где се налази саветник беба ?

:cross:

P.S. Tako je govorio i Čeda Jovanović: “Samo da se sklone ovi” = “Da MI dođemo na vlast”
стара народна изрека ''није битно шта каже већ КО КАЖЕ''

дакле што овде замараш рају са нечим што је рекло наркоманско гофно удбашко иѕ истог система као и банда на власти ?

госпон сиѕиф би реко , много нас боли у препонама за оно што каже овај ваш пиунчић ...

реци ми стојко шта мислиш ко ће од системске клијентеле (позиција, опоѕиција небитно иста је то кухиња) да одлети афиончићем за '' каѕабланку'' после промене власти , бјежећи иѕ србије ?

ко је по теби онако дебело упрљао да неће ни помислити да остане у србији ?

шешељ са све кумом и даницом , госпон помиловатељ бејзбол играча са улица новог сада ?
или ти спс пјевач за друштво после много чаша малигана, госпон дебељко ивица ? ђопави чеда прашак , крме чанак са бившом госпојом васићком ?

и да ли мислиш да ће им прво одредиште где мењају афиончић бити држава где се налази саветник беба ?

to da skolska godina nece propasti je oduvek bilo jasno. pa nije niko lud da izaziva jos veci bes, nego ce i poklanjati sve ako treba...ocene, sta god.

Ne poklanja on, poklanjaju profesori i time pokazuju koliko su bitna
njihova predavanja i znanje koje prenose.
Čitava godina studiranja biće sažeta u 1 mesec, podeliće ocene i
svi zadovoljni -školska godina nije propala.
E pa propala je!

стара народна изрека ''није битно шта каже већ КО КАЖЕ''

дакле што овде замараш рају са нечим што је рекло наркоманско гофно удбашко иѕ истог система као и банда на власти ?

госпон сиѕиф би реко , много нас боли у препонама за оно што каже овај ваш пиунчић ...
....

Nenad Čanak je bio vlast i zna o korupciji i ucenama više nego što bih ja mogao i da pomislim.

Zato sam ga citirao...
A nema ovde čistih i ispravnih...
Brzo bi ga vi zagofnili i ublatili,.. jedino niste svesni da dobar deo toga sa čime diskreditujete ostaje na vama.

Idu prijave postova ubuduće u ovoj temi za takve prljave reči.
Ne treba nam to.

E pa propala je!

ako gledas iz perspektive studenta nije propala, mogu da polazu ispite. :lol:

poenta je da je vlast dozvolila da se studiranje sazme u 1 mesec. zato i rekoh poklanja se. da vlast nije dozvolila, svi bi automatski pali godinu, a onda bi bes bio jos veci.

E pa propala je!
Nisi čuo za vanredne studente ? paa, ako nisi studirao, mogao si ipak da se raspitaš. Važnije je to nego tvoj Picule.

Predavanja nisu obavezna na skoro svim fakultetima... (ni kada fakulteti nisu u blokadi).

na nekim fakultetima vezbe su obavezne, bio vanredni ili redovni student...barem je tako bilo kada sam ja studirala. mada, bila sam na budzetu. :mrgreen:
ne znam kako je bilo za vanredne studente, ali mi redovni smo se upisivali tjah gledao se broj dolazaka.
Kod nas su samo laboratorijske vežbe bile obavezne za redovne studente.
Bio sam u isto vreme i redovan i vanredan (na dva fakulteta).

zato što u demokratijama se menjaju vlade i vlasti. to je normalno. Ovaj vlada već 13 godina.

A ako ti misliš da je posle 5. okt bilo gore nego pre onda....... ne znam šta da ti kažem - glasaj za vučića ili nemoj da izađeš na izbore.

Ja nisam čovek iz tog sveta. Ja ako mi jedan brak ne odgovara ja izađem, a ne da ostanem jer se pitam a šta ako će biti gore.. Rešavam probleme a ne da ih nagomilavam. Život ide dalje, a ja menjam na bolje. Ljudi koji su stručni i vredni i nisu mangupi i lopovi su mi svakako bolja opcija.

Što se ustručavate da nam kažete imena tih koji su 'stručni i vredni i nisu mangupi i lopovi'?
Kako da ih glasamo kad ih ne znamo? Na studentsku reč?

Što se ustručavate da nam kažete imena tih koji su 'stručni i vredni i nisu mangupi i lopovi'?
Kako da ih glasamo kad ih ne znamo? Na studentsku reč?
Pa dobro, oni to nisu objavili da ih vlast ne bi unapred ubacila u laž i da ih ne bi ocrnila, ako što su rektora Đokića koji će biti na listi.

Od čoveka su napravili ko zna šta , a on miran, noramaln, dobar arhitekta, čak je studente sve vreme nagovara d aidu na nastavu, dakle nije ih zvao u blokade. Kada se prvi pu pojavio u javnosti, svi su ga slušali s apoštovanjem, rektora Univerziteta u Beogradu, nisu ga do tada znali. Sada pošto je prošao informer bljuvotine, sada ga mnogi gledaju sa podsmehom, ZAR NE?

Back