Извисио Вук.....

Eto Pajo sve je jasno ... ti si kriv jer si UDBAŠ KOJI DRŽI SVE POLUGE VLASTI U OVOJ ZEMLJI .....

da nije smešno bilo bi tužno ....

PA GDE SU TI MODERATORI DA OVU BUDALU TRAJNO BANUJU???????

To si druze boljsevik mogao da radis i da ubijate sve srpske anti-komunsite uz pomoc Crvene amrije 1944-1948, ali nije vam ovo vise 1945. crveni, pa da opet pravite pasja groblja po Srbiji!!!

ma opet tvoja iskljucivost..toliko si zagazio u mrznju da ne vidis dalje od metra....kome sam ja kao 16-godisnji komunista smetao..?? kome smeta jeremic koji nije ni bio komunista jer je previse mlad..?? kako stavljas u siti kos moju i njegovu porosdicu gde ja jesam bio komunista jedno vreme a moja porodica nije i njega koji nije bio komunista ali cela njegova porodica jeste..?? ....

HEHEH a ko ti ti kaze da drug Jeremic nije bio clan saveza komunista, uclanio su on u taj Savez i pre nego sto je imao 16. godina. ???? Ko mu je placao skolovalje po Engleskoj???? Ja volim da vadim mast srpskim boljsevicima, zato sto su crveni najvece zlo za Srbiju.

To si druze boljsevik mogao da radis i da ubijate sve srpske anti-komunsite uz pomoc Crvene amrije 1944-1948, ali nije vam ovo vise 1945. crveni, pa da opet pravite pasja groblja po Srbiji!!!

E SAD SI ME NAŠAO ... TAJ SAM ... sto posto sam taj ..... ja se baš bavim 45om .....i ja sam ovu priču skrenuo na temu o četnicima i partizanima ....

JA SAM TAJ 100 % ....

A da bi se spasio od mene ...idi polako pa se istuširaj .... a onda pronađi broj ustanove poznate kao Laza Lazarević .... i ispričaj im šta si pisao ovde a kako se zvala tema ....

Oni će posle veoma da se obraduju što ih je kontaktirao takav borac protiv komunizma ...pa će da te pozovu , da ti daju lep i udoban krevet, hranu , dobićeš i grejanje besplatno ...

I jednu lepu košulju ......a u dogledno doba možda ti pridruže i onog bivšeg komunistu Vuka Draškovića ..... slična vam je dijagnoza .....

E SAD SI ME NAŠAO ... TAJ SAM ... sto posto sam taj ..... ja se baš bavim 45om .....i ja sam ovu priču skrenuo na temu o četnicima i partizanima ....

JA SAM TAJ 100 % ....

A da bi se spasio od mene ...idi polako pa se istuširaj .... a onda pronađi broj ustanove poznate kao Laza Lazarević .... i ispričaj im šta si pisao ovde a kako se zvala tema ....

Oni će posle veoma da se obraduju što ih je kontaktirao takav borac protiv komunizma ...pa će da te pozovu , da ti daju lep i udoban krevet, hranu , dobićeš i grejanje besplatno ...

I jednu lepu košulju ......a u dogledno doba možda ti pridruže i onog bivšeg komunistu Vuka Draškovića ..... slična vam je dijagnoza .....

Boljsevik, je l' si ti uzeo svoju lekarsku dozu danas????

HEHEH a ko ti ti kaze da drug Jeremic nije bio clan saveza komunista, uclanio su on u taj Savez i pre nego sto je imao 16. godina. ???? Ko mu je placao skolovalje po Engleskoj???? Ja volim da vadim mast srpskim boljsevicima, zato sto su crveni najvece zlo za Srbiju.

ma znas li koliko covek ima godina aman covece..?? pa sto bre lupas toliko..??
i OCES LI VISE RECI GDE SI RODJEN I GDE ZIVIS..?? nemoj vise da trues narod....nisi ti u stanju ni iz kazana sa gotovim cvarcima da procedis mast a kamo li nekom da je vadis...

i OCES LI VISE RECI GDE SI RODJEN I GDE ZIVIS..?? nemoj vise da trues narod....nisi ti u stanju ni iz kazana sa gotovim cvarcima da procedis mast a kamo li nekom da je vadis...

Pajo bre ...kakve to veze ima ...znaš ti Pajo da je njegov ČUKUN ČUKUN ČUKUN ČUKUN ČUKUN ČUKUN ČUKUN deda u vreme cara Dušana predlaga Dušanu da od jednog plemića oduzmu deo imovine u korist opšteg dobra .... a kažu i da mu je štiti bio crven ..... KADA MALO POVEŽEŠ STVARI taj njegov predak je bio KOMUNISTA ....

Ej bre bagra je to koja vekovima vlada SRBIJOM ...uostalom šta tebi pričam ..pa ti si sada ne POLOŽAJU KAO KOMUNISTIČKI POTOMAK .....

Ljudi su uclanjivali u Savez komunista i sa 13......14.....15...godina sto mladji to bolji,materijal za boljsevicku indoktrinaciju. Inace, ko mu je platio skolovanje u Cambridgu DEVEDESETIH, kad je prosecan gradjanin Srbije u zadnjoj komunistickoj Milosevicevoj Bastilji u Evropi tada primao TRI- do PET nemacke makre prosecnu platu, za to vreme Brozova/Slobina komunisticka elita se skolovala u CAMBRIDGU, i ambasadori iz Lodnona im noslile CIGARETE za decu komunisticke ''elite'' iz Londona za Cambridge, dok su tudju decu ti isti komunisti slali na Vukovar, a svoju u OXFORD i CAMBRIDGE. Jako ''patriotski'' od strane te komunisticke elite.

al je ipak nemoralno praviti razlike izmedju Sulejmana iTita, kad smo mi Srbi u pitanju. Moze biti da nas je Sulejman manje mrzeo.

nije to bila dobra spoljna politika, imala je dugorocno lose posledice, ali pisem o nacinu na koji se vodili
sa svima je pricao na ravnoj nozi
nakon Titove smrti nasa politika je postala ulizivacka, a to smo i sad nastavili
mali Vuk je to pokusao da promeni i da se igra diplomatije (bar tako deluje), ali nije imao rezultate, sto zbog svoje nezrelosti (ne moze ministar od spoljnih poslova da bude covek u ranim tridesetim), sto zbog Borisa koji je govedo svoje vrste
pozdrav :bye:

Вук је по мени екстремно паметан и интелигентан човек... Јбгг, сад то што није љига од човека па не ради онако како би неко тамо волео то је друга ствар... За разлику од глупака и индијанаца и у ДС-у и у Влади који једва и енглески некако натицају, он је завршио 2 престижна факултета (Кембриџ - UK и Харвард - USA) са највишим оценама и што је најважније иако је студирао у Британији и Америци, остао је СРБИН... Тако да, нема везе што је у ДС-у "испао" јер квалитет ће испливати на видело и биће он једног дана, ако не српски председник, онда бар премијер!!!

Nema se sta dodati na ovaj komentar ODLICNO:klap::klap::klap:

vozic-1.jpg

To oni Vuka spremaju za sledeće predsedničke izbore jer nemaju koga drugog...
Svesni velikog razočaranja u DS kod mnogih građana, šalju poruku da Jeremić nije žuti lopov čim ga niko ne podržava u stranci,da je nepotkupljiv,da ga tajkuni ne vole, i DA, naravno,ne spava noćima zbog Kosova....(sasvim dovoljno,lagana pobeda...:whistling:)

И то је врло, врло могуће.

dobro, to za skidanje ove vesti ja nekako donekle i mogu da razumem...ako tako misli o DS-u, onda treba da ga napusti, ne?
Mene bi razocaralo ako on nastavio tako da misli i prica, a ostane s njima..jer onda se postavlja pitanje ko je tu dvolican?

Back