Извисио Вук.....

dobro, to za skidanje ove vesti ja nekako donekle i mogu da razumem...ako tako misli o DS-u, onda treba da ga napusti, ne?
Mene bi razocaralo ako on nastavio tako da misli i prica, a ostane s njima..jer onda se postavlja pitanje ko je tu dvolican?

Баш тако! :)

Ако не изађе из ДС-а теза о томе како је Вук пројекат запада све време добија на снази.
 
Ljudi su uclanjivali u Savez komunista i sa 13......14.....15...godina sto mladji to bolji,materijal za boljsevicku indoktrinaciju. Inace, ko mu je platio skolovanje u Cambridgu DEVEDESETIH, kad je prosecan gradjanin Srbije u zadnjoj komunistickoj Milosevicevoj Bastilji u Evropi tada primao TRI- do PET nemacke makre prosecnu platu, za to vreme Brozova/Slobina komunisticka elita se skolovala u CAMBRIDGU, i ambasadori iz Lodnona im noslile CIGARETE za decu komunisticke ''elite'' iz Londona za Cambridge, dok su tudju decu ti isti komunisti slali na Vukovar, a svoju u OXFORD i CAMBRIDGE. Jako ''patriotski'' od strane te komunisticke elite.

ne lupaj vise casti ti...mozda procita neko ko te licno zna...zastideces ljude ovim glupostima...oces ti konacno reci---gde si rodjen i gde zivis..??
 

Back
Top