Извисио Вук.....

To oni Vuka spremaju za sledeće predsedničke izbore jer nemaju koga drugog...
Svesni velikog razočaranja u DS kod mnogih građana, šalju poruku da Jeremić nije žuti lopov čim ga niko ne podržava u stranci,da je nepotkupljiv,da ga tajkuni ne vole, i DA, naravno,ne spava noćima zbog Kosova....(sasvim dovoljno,lagana pobeda...:whistling:)

Moglo bi da bude kako ti kazes! Zuti su ljigavi i podli tako nesto lici na njih, da varaju narod koji ih je izabrao a postuju one sa zapada!
Cesto sam cuo pricu o tome kako politicari iz vlasti, a narocito oni iz DS kad hoce da dobju politicke poene i glasove kazu neku poput "nikad necemo priznati nezavisnost Kosova", pa se posle izvinjavaju po zapadnim ambasadama raznim lakejima i konjusarima," znate mi to samo zbog javnosti u Srbiji"!

Питање за националисте-Уколико би се Јеремић одвојио и основао нову странку и уђе у коалицију са ДСС или СНС, да ли бисте могли да гласате за ту коалицију ?

To oni Vuka spremaju za sledeće predsedničke izbore jer nemaju koga drugog...
Svesni velikog razočaranja u DS kod mnogih građana, šalju poruku da Jeremić nije žuti lopov čim ga niko ne podržava u stranci,da je nepotkupljiv,da ga tajkuni ne vole, i DA, naravno,ne spava noćima zbog Kosova....(sasvim dovoljno,lagana pobeda...:whistling:)

Odlično, odlično. Promućurno na prvu loptu. Gotovo zarazna taktika. Kao peru ga javno jer ga ne puštaju tvrdo jezgro ogrezlo u korupciju.

Samo u tu mi se ekipu ne uklapa ni ona izujedana nesrećnica JT. Mislim, koja bi mafijašica od ugleda dopustila sebi da je napadne čopor avlijanera a da se pred njega ne baci 12 telohranitelja i nekoliko jedinica MUP-a?

vuk-jeremic.jpg

Osećam da ima i tatoo Srbija...

Sacuvaj nas Boze sinova tajkuna, sto se busaju u Kosovo, a od narodnih para se skolovase po inostranstvu...Jeremic je neuspeo Tadicev eksperiment....nema on kapacitet da formira svoju stranku...jedino da se prikljuci nekoj postojecoj, ako uopste ima politickih ambicija u Srbiji...na kraju krajeva DS ga uvek moze predloziti za neko ambasadorsko mesto....da ga skloni iz domace politike neko vreme.

Ne znam, i ne zanima me nesto previse.

Jedino se nadam da ce se izgubiti sa nase javne scene, ali znajuci takve osobe...tesko...
Ни мене нешто претерано не занима...просто Јеремић или Тадић...свеједно ми је...не разликују се толико. ДС је сада копи/пејстовао економску идеологију СПС-ЈС, а националну од ЛДП

Pa ovde dovoljno reći par populističkih rečenica i masa će te nositi na ramenima kroz ceo grad...Laž je postala vrednija od istine,a iluzija od stvarnosti...
С тим што ја не вјерујем да је Запад спреман да иде толико далеко као 90-их. А и не вјерујем да међу снагама које прелазе 3 % има таквих лудака који би вукли потезе сличним оним из 90-их. Те мислим да Јеремић ( а и ДСС) има већи маневарски простор, тј. може бити мало чврши и тврђи с времена на вријеме.
Можда гријешим, ко ће га знати...

Ne znam sta je istina..mozda je to igra DS-a da ga naprave zrtvom, pa kasnije izbace kao aduta u poslednjem minutu ili ga mozda zaista vise ne mirisu, jer "velikim igracima" nije drag...
sta god..meni on deluje nekako mushki, interesantan mi je

I dalje je jako jezgro lažnog nacionalnog interesa,fatamorgane...Za zapad je dovoljno da nas sa par birokratskih poteza polako ''isušuje'' od fondova i ostalog ne treba njima nikakva vojna intervencija,već gospodski...A onda ćemo osetiti isusove muke,možda i gore nego 90.-tih...

I dalje je jako jezgro lažnog nacionalnog interesa,fatamorgane...Za zapad je dovoljno da nas sa par birokratskih poteza polako ''isušuje'' od fondova i ostalog ne treba njima nikakva vojna intervencija,već gospodski...A onda ćemo osetiti isusove muke,možda i gore nego 90.-tih...
И то што кажеш, без и ово мало новца што долази од ЕУ, Србија би била не делимично, већ скоро потпуно пропала држава. Нпр. крос-бордер кредити и сл. , без њих би привреда скоро замрла (јефтинији кредити него иједан који можеш добити код србских банака).

И то што кажеш, без и ово мало новца што долази од ЕУ, Србија би била не делимично, већ скоро потпуно пропала држава. Нпр. крос-бордер кредити и сл. , без њих би привреда скоро замрла (јефтинији кредити него иједан који можеш добити код србских банака).
Oni znaju sa kešom...Znala je i Borka Vučić a ovi imaju takvih ko ona na hiljade...Znaju gde ide svaki cent...I kako da ga zaustave...

Back