paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Udri po Bo Ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To oni Vuka spremaju za sledeće predsedničke izbore jer nemaju koga drugog...
Svesni velikog razočaranja u DS kod mnogih građana, šalju poruku da Jeremić nije žuti lopov čim ga niko ne podržava u stranci,da je nepotkupljiv,da ga tajkuni ne vole, i DA, naravno,ne spava noćima zbog Kosova....(sasvim dovoljno,lagana pobeda...)
To oni Vuka spremaju za sledeće predsedničke izbore jer nemaju koga drugog...
Svesni velikog razočaranja u DS kod mnogih građana, šalju poruku da Jeremić nije žuti lopov čim ga niko ne podržava u stranci,da je nepotkupljiv,da ga tajkuni ne vole, i DA, naravno,ne spava noćima zbog Kosova....(sasvim dovoljno,lagana pobeda...)
Ma taj Vuk je pseto ko i ostali.
Питам се до које границе ће да трпи ове "шамаре" из ДС ? Колико има нерава да све то поднесе ?Ne samo sto je bolid, nego je i vecita luzercina.
Питам се до које границе ће да трпи ове "шамаре" из ДС ? Колико има нерава да све то поднесе ?
Ни мене нешто претерано не занима...просто Јеремић или Тадић...свеједно ми је...не разликују се толико. ДС је сада копи/пејстовао економску идеологију СПС-ЈС, а националну од ЛДПNe znam, i ne zanima me nesto previse.
Jedino se nadam da ce se izgubiti sa nase javne scene, ali znajuci takve osobe...tesko...
С тим што ја не вјерујем да је Запад спреман да иде толико далеко као 90-их. А и не вјерујем да међу снагама које прелазе 3 % има таквих лудака који би вукли потезе сличним оним из 90-их. Те мислим да Јеремић ( а и ДСС) има већи маневарски простор, тј. може бити мало чврши и тврђи с времена на вријеме.Pa ovde dovoljno reći par populističkih rečenica i masa će te nositi na ramenima kroz ceo grad...Laž je postala vrednija od istine,a iluzija od stvarnosti...
Ne znam sta je istina..mozda je to igra DS-a da ga naprave zrtvom, pa kasnije izbace kao aduta u poslednjem minutu ili ga mozda zaista vise ne mirisu, jer "velikim igracima" nije drag...
sta god..meni on deluje nekako mushki, interesantan mi je
И то што кажеш, без и ово мало новца што долази од ЕУ, Србија би била не делимично, већ скоро потпуно пропала држава. Нпр. крос-бордер кредити и сл. , без њих би привреда скоро замрла (јефтинији кредити него иједан који можеш добити код србских банака).I dalje je jako jezgro lažnog nacionalnog interesa,fatamorgane...Za zapad je dovoljno da nas sa par birokratskih poteza polako ''isušuje'' od fondova i ostalog ne treba njima nikakva vojna intervencija,već gospodski...A onda ćemo osetiti isusove muke,možda i gore nego 90.-tih...
Vuk Jeremic ti deluje kao prava muskarcina?
Jao gossco, sada sam cuo sve u zivotu![]()
Може да дјелује као интелигентан, симпатичан лик евентуално али као права мушкарчина тешко. Пре ми је Чеда прототип мушкарчине него Јеремић, реално.Vuk Jeremic ti deluje kao prava muskarcina?
Jao gossco, sada sam cuo sve u zivotu![]()
Може да дјелује као интелигентан, симпатичан лик евентуално али као права мушкарчина тешко. Пре ми је Чеда прототип мушкарчине него Јеремић, реално.
Може да дјелује као интелигентан, симпатичан лик евентуално али као права мушкарчина тешко. Пре ми је Чеда прототип мушкарчине него Јеремић, реално.
Свашта је могуће, мада сам до скоро био у увјерењу да она воли само менеMa gossca se garant lozi na Cedu, nego ne sme da prizna, jer je doticni 'izdajnik'![]()
Oni znaju sa kešom...Znala je i Borka Vučić a ovi imaju takvih ko ona na hiljade...Znaju gde ide svaki cent...I kako da ga zaustave...И то што кажеш, без и ово мало новца што долази од ЕУ, Србија би била не делимично, већ скоро потпуно пропала држава. Нпр. крос-бордер кредити и сл. , без њих би привреда скоро замрла (јефтинији кредити него иједан који можеш добити код србских банака).