dosao na stari kukuruz,na mestu gde se staritamis uliva u novi.taj deozovu nova stevanija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja dozvola vazi na Bovanskom jezeru?
Na Srebrnom jezeru lepo radi deverika i to baš noću. Javi se i po neki šaran na hranjenim mestima.Provera od kolege koji su na jezeru.
Na Srebrnom jezeru lepo radi babuška, deverika i ostala bela riba. Na Dunavau , tj na nasipu izmedju Sr. jezera i grada hvata se kruna babuška, a nizvodno hvata se bodorka i kesiga.. od hrane ponesi Maroš XXL i Imago Mix ( za babušku).a ako juriš deveriku ne polazi bez Van den Eynde Gold Pro Breme.Hvata se i poneki smuđ na muvanje.Planiram Bože zdravlje u četvrtak da idem sa društvom na S. jezero da malo kampujemo, ima li neko inf. jel se hvata bela riba? Jel bolje radi na Dunavu ili na jezeru? Jel dozvoljeno pecanje iz chamca, da ne nosim dzabe? ..... Bez chega da ne krecem shto se ribe tiche...? Hvala.
Na Srebrnom jezeru lepo radi babuška, deverika i ostala bela riba. Na Dunavau , tj na nasipu izmedju Sr. jezera i grada hvata se kruna babuška, a nizvodno hvata se bodorka i kesiga.. od hrane ponesi Maroš XXL i Imago Mix ( za babušku).a ako juriš deveriku ne polazi bez Van den Eynde Gold Pro Breme.Hvata se i poneki smuđ na muvanje.
.Bogami strašno neznam šta se dešava. Ovog vikenda bio sam sa porodicom i prijateljima na kampovanje ( subota na nedelju) pa uzgred uz roštiljanje i ribolov.Pecao sam na plaži tačnije na startnom mestu broj 1.Medjutim celog dana (subota) bila je uz nervozu jer su neki probisveti vozili skutere pa su mislim pola jezera izbacili iz korita- haos. U nedelju je ćerica razbila sitnu deveriku i bodorku na 6- ticu svakako samo uz pomoć larve (ostali O).Strašan skor kolega. Ta voda je za izbegavanje ! U proleće slabo-hladna voda, leti slabo-topla voda, u jesen... pa kad radi !? Ove godine sam pecao nekoliko takmičenja na toj vodi i ni jednom ulovi (ne samo kod mene) nisu bili dobri. Čak i u slobodnom ribolovu se pogodi jednom u dve nedelje da radi dobro, ostalim danima... žali Bože utrošeno vreme.
Slično je i po Vojvodini. Juče smo pecali kup u Srpskom Miletiću (D-T-D) i imali mo u proseku po 2 kg svako. To je malo za ovu vodu pogotovo kad se uzme u obzir da smo bili prvi i da mnogi nisu imali ni toliko.