ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Код куће си сатима и желиш да ти буде удобно. Гост ти дође на пар сати и жели да изгледа лепо.
А шта му фали без обуће? Или у папучама? Треба да ми прља тепихе само да би изгледао лепо?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Код куће си сатима и желиш да ти буде удобно. Гост ти дође на пар сати и жели да изгледа лепо.
А шта му фали без обуће? Или у папучама? Треба да ми прља тепихе само да би изгледао лепо?
Тепих је изгледа главни играч у твојој кући.
Прљавштина с пода се разноси свуда по кући, тако да тепих треба да буде чист колико и кревет, кауч, фотеље и остало..
Ишао сам код људи који се не изувају, нити им се гости изувају, чистоћа у њиховим становима се не може упоредити са чистоћом у мом, осетим то чим уђем, осети се тај мирис прљавштине, то вероватно може да осети само онај ко се изува и очекује (да не кажем тражи) да се и други изувају у његовој кући, ко редовно усисава и чисти тепихе.
Нисмо сви исти, ја ето волим тај фазон за кога кажу да је дошао са Истока, пре тога су нам подови били камени или од утабаног блата, а наши преци пре Турака нису знали за тепихе. Сматрам да је то цивилизацијска степеница више, без обзира на порекло, чистоћа дома код мене једноставно нема алтернативу.
Чистимо и ми који мало проходамо и у ципелама, не брини. Уосталом, апсолутну чистоћу није могуће (а није ни потребно) постићи.
Не знам шта значи апсолутна, али свакако је чистије са изувањем, и то је оно што је мени важно. А тепих кад ти уђе неко у прљавим ципелама више ни не можеш да очистиш да буде какав је био.
Ни ђонови папуча нису чисти.
Како нису кад те папуче никад нису напуштале моју кућу?
Људи се изувају кад дођу својој кући. То се не односи на госте а тема је о њима.
Ja se po navici izuvam i u gostimaI većina mojih gostiju iako to nikada ne tražim. Mislim da je to i normalno.
Ja se po navici izuvam i u gostimaI većina mojih gostiju iako to nikada ne tražim. Mislim da je to i normalno.
Дајеш ли им чисте папуче или их пушташ да ти боси иду у ве-це?
- - - - - - - - - -
Кућа као чаура чистоће ми је прилично смешан појам. И узалудан.
Naravno da dobiju papuče. Ali i u vc-u postoje stazeNije tu riječ o ne znam kakvoj čistoći. Samo o osnovnoj.
Ух што не волим тај текстил на поду ве-цеа и купатила.
Što ih ne voliš?
Tako što se ima zavjesa na kadiУ купатилу се човек умива, пљуска, купа, тушира, како то доле остане суво.
Ne moze nikako da ostane suvo. Jos ako je manji lavabo prskace voda sa strane prilikom svakog umivanja.
Кућа као чаура чистоће ми је прилично смешан појам. И узалудан.
to je horor nad hororimaУх што не волим тај текстил на поду ве-цеа и купатила.
Има тих подова у купаилу од неке као гуме, или је то полугума-полупластика.
Због чега уопште застирати под купатила?
Тја, на селу мож' баш да буду ладне плочице зими, а и у граду...