Izuvanje po kucama

јес у лепљиве... лепљиве и ципеле кад се залепе за тепих са онак пар сантима блата.. немојте се изувати нек вам доконе жене чисте псећа гованца па после деца ваљају по тепиху. баш онако здраво и хигијенски нема шта

Где налазиш толико блато? Асфалт још није дошао у ваш крај?

Нормално да није. Прљавштина се налази и на длановима а нешто не видим да гостима нудите прање руку при доласку.

Рачунамо да редовно перу руке. Не могу се упоређивати дланови и ђонови.
Нема ништа лепшег него згазити по чистом и меком тепиху у својој кући, изување је оно што прави границу између мог чистог дома и прљаве улице.

Рачунамо да редовно перу руке. Не могу се упоређивати дланови и ђонови.
Нема ништа лепшег него згазити по чистом и меком тепиху у својој кући, изување је оно што прави границу између мог чистог дома и прљаве улице.

Морам признати да немам тај фетиш меких, чистих тепиха.

Код куће си сатима и желиш да ти буде удобно. Гост ти дође на пар сати и жели да изгледа лепо.

A ne izgleda lepo u papucama? :)
Ne znam,kod nas je obicaj,ali bas u 99,9% da se gosti,a i domacini izuvaju i niko,ali bas niko nije nikad spomenuo da osjeca da izgleda ruzno. :)
To je izmisljen razloga za neizuvanje.:)

Не. Ако сам дошла у сандалама/ципелама/чизмама - желим да тако и седим.

e,sad ti svoje zelje mozes da ispunjavas u svojoj kuci...ali u tudjoj valjda postujes zelje domacina...ako on zeli da mu se ne unosi prljavstina sa ulice u kucu.
a cini mi se da je njegov razlog jaci od tvog...naravno,kompromis je uvijek moguc i pozeljan.

e,sad ti svoje zelje mozes da ispunjavas u svojoj kuci...ali u tudjoj valjda postujes zelje domacina...ako on zeli da mu se ne unosi prljavstina sa ulice u kucu.
a cini mi se da je njegov razlog jaci od tvog...naravno,kompromis je uvijek moguc i pozeljan.

Нико кога знам ми не тражи да се изујем нити се код мене изува. Постоје просторије које су намењене промету људи и оне друге, чисте.

Back