Izuvanje po kucama

Наравно, али кад нисмо у прилици макар да смо у кући/стану босоноги.

Па да навучем упалу бешике, на страну прљави табани - не хвала.

Носим Грубин анатомске папуче а ионако имам изузетно закривљен свод стопала.

Zar si stvarno stalno obuvena, ja nebi dala tog "meraka" kad dodjem kuci i skinem obucu,mmmmm, naravno prvo tusiranje :) posle 8 h obuce noge bas ne mirisu reprezentativno :) , ja opet veci dio godine kad smo sami tj bez gostiju hodam bosa meni i carape izazivaju nervozu, a sto se upale besike tice kod mene podno grijanje, podovi topli pa milina setati bos.

Zar si stvarno stalno obuvena, ja nebi dala tog "meraka" kad dodjem kuci i skinem obucu,mmmmm, naravno prvo tusiranje :) posle 8 h obuce noge bas ne mirisu reprezentativno :) , ja opet veci dio godine kad smo sami tj bez gostiju hodam bosa meni i carape izazivaju nervozu, a sto se upale besike tice kod mene podno grijanje, podovi topli pa milina setati bos.
Еее, aли ниси фенси, не припaдaш зaпaдноој цивилизaцији и не тежиш кa стaндaрдимa ЕУ кaд се тaко понaшaш, зaпaдњaци се не изувaју, то је одликa истокa, Турaкa..

Ја немам подно грејање а верујем ни већина људи у овој земљи. У купатило је, иначе, нехигијенски улазити бос.

Не сматрам се "обувеном" кад уђем у папуче чији се горњи део састоји од једне кожне траке. Ни ја не волим чарапе и не носим их до дубоко у јесен.

Ја немам подно грејање а верујем ни већина људи у овој земљи. У купатило је, иначе, нехигијенски улазити бос.

Не сматрам се "обувеном" кад уђем у папуче чији се горњи део састоји од једне кожне траке. Ни ја не волим чарапе и не носим их до дубоко у јесен.

kupatilo je nesto drugo kada sam tamo imam posebne papuce ali generalno vise volim da sam bosa nego obuvena moji me zezaju da imam ciganske krvi jer do duboko u zimu hodam bosa ili samo obujem one ogromne blentave patofne na bosu nogu, naravno ako znam da mi dolaze gosti onda se upristojim :)

Јa у купaтило улaзим сaмо у гуменим чизмaмa...

Ех, дa ми те је видети нa бaзену...

То нико од нас није добио.
Мсм лети боси, у осталом делу године чарапе, обичне памучне или кад је хладније вунене, а доле је бродски под и тепих, нема потребе за папучама.

Aко у купaтило улaзиш обувенa, ондa нa сaвском језеру сигурно нaвлaчиш ронилaчко одело..

И џемпер преко ронилачког, да не озебем. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

То нико од нас није добио.
Мсм лети боси, у осталом делу године чарапе, обичне памучне или кад је хладније вунене, а доле је бродски под и тепих, нема потребе за папучама.

Мени је то дегутантно, то табанање у чарапчинама штрокавим.

Nije poenta u tome što nisu zatvorene nego u načinu kako ti se pomeraju prsti dok hodaš u papučama. Ne ubeđujem te samo meni deluje logično.

jesi videla na adi kad udju bosi u javni wc a smrdi na km

Разни људи, разни хигијенски стандарди.

Мислим да бих пре умрла него да то урадим.

- - - - - - - - - -

pa valjda se to mokro obrise posle tusiranja majkumu

Обрише се али је и даље влажно. Не знам шта ти замишљаш, да сад треба да сушим феном патос да бих могла да ходам боса?

Па не бих ни онда, то ми је ван памети.

Back