електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Наравно, али кад нисмо у прилици макар да смо у кући/стану босоноги.
Па да навучем упалу бешике, на страну прљави табани - не хвала.
Носим Грубин анатомске папуче а ионако имам изузетно закривљен свод стопала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, али кад нисмо у прилици макар да смо у кући/стану босоноги.
Aman ljudi, pod nije čistiji ako se izuvate....
Па да навучем упалу бешике, на страну прљави табани - не хвала.
posle 8 h obuce noge bas ne mirisu reprezentativno
, ja opet veci dio godine kad smo sami tj bez gostiju hodam bosa meni i carape izazivaju nervozu, a sto se upale besike tice kod mene podno grijanje, podovi topli pa milina setati bos.Еее, aли ниси фенси, не припaдaш зaпaдноој цивилизaцији и не тежиш кa стaндaрдимa ЕУ кaд се тaко понaшaш, зaпaдњaци се не изувaју, то је одликa истокa, Турaкa..Zar si stvarno stalno obuvena, ja nebi dala tog "meraka" kad dodjem kuci i skinem obucu,mmmmm, naravno prvo tusiranjeposle 8 h obuce noge bas ne mirisu reprezentativno
, ja opet veci dio godine kad smo sami tj bez gostiju hodam bosa meni i carape izazivaju nervozu, a sto se upale besike tice kod mene podno grijanje, podovi topli pa milina setati bos.
Zar si stvarno stalno obuvena, ja nebi dala tog "meraka" kad dodjem kuci i skinem obucu,mmmmm, naravno prvo tusiranjeposle 8 h obuce noge bas ne mirisu reprezentativno
, ja opet veci dio godine kad smo sami tj bez gostiju hodam bosa meni i carape izazivaju nervozu, a sto se upale besike tice kod mene podno grijanje, podovi topli pa milina setati bos.
Ја немам подно грејање а верујем ни већина људи у овој земљи. У купатило је, иначе, нехигијенски улазити бос.
Не сматрам се "обувеном" кад уђем у папуче чији се горњи део састоји од једне кожне траке. Ни ја не волим чарапе и не носим их до дубоко у јесен.

Ја немам подно грејање а верујем ни већина људи у овој земљи. У купатило је, иначе, нехигијенски улазити бос.
Не сматрам се "обувеном" кад уђем у папуче чији се горњи део састоји од једне кожне траке. Ни ја не волим чарапе и не носим их до дубоко у јесен.
Јa у купaтило улaзим сaмо у гуменим чизмaмa...
Ех, дa ми те је видети нa бaзену...

Не идем на базен, идем на Савско језеро.![]()
То нико од нас није добио.Па да навучем упалу бешике, на страну прљави табани - не хвала.
Aко у купaтило улaзиш обувенa, ондa нa сaвском језеру сигурно нaвлaчиш ронилaчко одело..

То нико од нас није добио.
Мсм лети боси, у осталом делу године чарапе, обичне памучне или кад је хладније вунене, а доле је бродски под и тепих, нема потребе за папучама.
Па чист је тепих и под ван тепиха.И џемпер преко ронилачког, да не озебем.
- - - - - - - - - -
Мени је то дегутантно, то табанање у чарапчинама штрокавим.
kako to nije higijenski ulaziti u kupatilo bos?
kakvi su vam to podovi u kupatilima?
jesi videla na adi kad udju bosi u javni wc a smrdi na kmkako to nije higijenski ulaziti u kupatilo bos?
kakvi su vam to podovi u kupatilima?
Увек помало мокри услед туширања или учесталог брисања подном крпом, рецимо.
jesi videla na adi kad udju bosi u javni wc a smrdi na km

jesi videla na adi kad udju bosi u javni wc a smrdi na km
pa valjda se to mokro obrise posle tusiranja majkumu
e odite leti do bangeea pa da vis niko obuven dudje

Увек помало мокри услед туширања или учесталог брисања подном крпом, рецимо.
А мокри=прљави??
За мене је неприхватљиво ходање по кући без папуча. Не желим никакав телесни контакт са подом, био он сув, мокар, чист или прљав.
Ја ипак мислим да ти треба мало да се спустиш на земљу.