Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.298
a klinac na slavi svima napunio snegom obucu bwahaha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E jednom mi je stvarno nečiji pas odneo cipelene mogu da se setim tačno čiji je to bio pas i gde sam bila al znam da su ih dugo tražili. Jednu, da budem preciznija.
)))Nekoliko pitanja za vatrene pristalice izuvanja:
1) koliko pari papuca za goste imate?
2) da li ce se gost koji ne dobije papuce, jer je recimo dosao poslednji na slavu ili neko drugo indoor drustveno desavanje, osetiti kao trinaesto prase?
3) da li bolje papuce cuvate za draze goste?
) posle slave idu u masinu i cekaju nove goste, a mi ukucani svako ima svoje papuce. Ali kada nije svava ili slicno onda se obavezno izuva, ja volim drustvo i svaki dan mi neko dodje na kafu ili ja preletim, to su sjedeljke po pola sata -sat popije se kafa djeca se malo izigraju pa kuci svako za svojim poslom.Nepotreban posao u vidu pranja tepiha, izuvanja, pranja papuca, vezivanja pertli, obuvanja, oduzimanja prostora za skladistenje obuce....Robovi ne mogu a da ne komplikuju zivot u svim sferama zivota pa i ovde.
Pametni ljudi postave brodski pod, hrastov parket ili laminat i niko od gostiju ne gubi vreme na izuvanje. Pod se kasnije, ukoliko je potrebno, u roku od 5 minuta izdzogira i resen posao.
A meni bas goli podovi bez tepiha izgledaju hladno i ružno,a naročito laminat.A tek sto je parket "lijep"kad se po njemu gazi u obući....
Ти дакле желиш да те обични теписи и паркети надживе?
Заболе ме и за једно и за друго, стан и јесте за то да се троши.
e,jest ti i logika..
sve se trosi,ali pitanje je hocemo li imati novo da zamijenimo kad se staro potrosi...
ili to tebi nije problem?
stvarima ne treba robovati,ali ne treba se ni bahato ponasati,nego ih odrzavati kako bi trajale...
ali sve to nema nikakve veze sa mojom tezom da neki ljudi ne vole sterile i hladne prostore,ma kako bili prakticniji za odrzavanje...
ima nesto i u estetici...
Мој је паркет ионако стар и похабан а ни теписи ми нису баш персијски него обични синтетички букле из Синтелона.
Прилагодите стан животу а не живот стану.

A meni bas goli podovi bez tepiha izgledaju hladno i ružno,a naročito laminat.A tek sto je parket "lijep"kad se po njemu gazi u obući....
Kako moze brodski pod da ti izgleda "hladno i ruzno".....
Jos kad se prelakira sija se, sunceva svetlost prelama zrake na parketu kao na dijamantu. Ok, ako tebi izgleda hladno meni ne, smatram da je tepih nepotreban.
![]()
Ako je u pitanju manji prostor cemu tepih?.... to ide po sistemu, kako drugi tako i ja. Psiholoski, stvara se osecaj nekog deficita ako se izbaci tepih, ali vec za par dana osoba uvidja da je tepih bio nepotreban kao sto si i ti primetila.
To cini potrosacko drustvo od nas, nabede da nam nesto treba, a nama to u stvari ne treba... za novac od tepiha moze se npr. kupiti nov monitor.
Мени су теписи тренутно на прању и уопште ми не недостају. Жао ми је што их уопште имам.
Meni je recimo nov monitor pomodarstvo koje je u većini slučajeva bacanje para uludo. 17 inča je preporučena veličina monitora, sve preko toga je upravo kaka potrošačkog društva jer, kad već imam nadrk grafičku (a moram da je imam jer ne mogu ni najprostili klip da pustim bez nje višeAko je u pitanju manji prostor cemu tepih?.... to ide po sistemu, kako drugi tako i ja. Psiholoski, stvara se osecaj nekog deficita ako se izbaci tepih, ali vec za par dana osoba uvidja da je tepih bio nepotreban kao sto si i ti primetila.
To cini potrosacko drustvo od nas, nabede da nam nesto treba, a nama to u stvari ne treba... za novac od tepiha moze se npr. kupiti nov monitor.
Заправо обување је потпуно неприродно и отуда толика количина равнотабанашких полуинвалида.Izuvanje predstavlja naviku koja se ukorenila u svest ljudi iz perioda pre pronalska asfalta.
Збрканост мисли уоште нема везе с натапањем мозга у алкохолу....Aman ljudi, pod nije čistiji ako se izuvate....
Заправо обување је потпуно неприродно и отуда толика количина равнотабанашких полуинвалида.
Милиони година еволуције су босоноги.
.
Наравно, али кад нисмо у прилици макар да смо у кући/стану босоноги.Ићи бос по асфалту или паркету није баш најбоља терапија за табане. Праљуди су ходали по земљи, камењару, песку или трави.
Ako je u pitanju manji prostor cemu tepih?.... to ide po sistemu, kako drugi tako i ja. Psiholoski, stvara se osecaj nekog deficita ako se izbaci tepih, ali vec za par dana osoba uvidja da je tepih bio nepotreban kao sto si i ti primetila.

Aman ljudi, pod nije čistiji ako se izuvate....
Izuvanje predstavlja naviku koja se ukorenila u svest ljudi iz perioda pre pronalska asfalta.