Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
А како у ресторану? Носите своје чаше?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jedemo tamo, ali kad imamo priliku, onda nosimo kompletan escajg i tanjire i sve.А како у ресторану? Носите своје чаше?

Ne jedemo tamo, ali kad imamo priliku, onda nosimo kompletan escajg i tanjire i sve.![]()

Šalio sam se, naravno. Bez uvrede ikakve!И кућне папуче!![]()

Kao što postoje čaše iz kojih piju ukućani, i čaše za goste, tako postoje i papuče koje samo nose ukućani i nekoliko pari papuča koje su namenjene gostima. Ko želi, može da ih obuje, uvek su na raspolaganju, ko ne želi, neka bude u čarapama, grejanje je dobro, neće se prehladiti.

Eto, može od mene svašta čovek da nauči. Čistije je tako kad postoje čaše iz kojih pije porodica, i svako ima svoju, i jedno desetak čaša namenjenih gostima.
Al' zubima se jede, a nogama se ne jede.![]()

Šta se čudite? Verovatno ne znate da deratizujemo kuću i posle gostiju koji su prehlađeni ili bolesni.

Прскате их асепсолом док седе? Знала сам!![]()

ja odbijam da pijem iz gostinskih casa,ko zna ko je sve pio iz njih
ocu nov komplet da se otvori ispred mene
kristalnih ili običnih?![]()

Jok, slabo deluje. Ovo je delotvornije.Прскате их асепсолом док седе? Знала сам!![]()

to prepustam domacinu
da vidim koliko me postuje
nego ljudi je l znate vi nekog iz rl kao sto su forumasi?

), sve vise ima posetu
, tako je i sa reklamama
Šalio sam se, naravno. Bez uvrede ikakve!
Samo smatram da je malo čistije i sigurnije kad svaki član porodice ima svoju čašu, baš kao i četkicu za zube. Što se papuča tiče, čarape se redovno menjanu (bar se nadam da ih gosti redovno menjaju), a papuče se ponekad operu pa budu koliko - toliko čiste.

mada mosh se desi da uvale zimske papuche,jer ne vole da im idesh bos po kuci