Izuvanje po kucama

Ма, да, гости би требало да носе своје чаше, а не да пију из чаша из којих је већ неко пре тога пио! И своје патофне! И пешкир, јер може да се деси да перу руке у гостима.

Прскате их асепсолом док седе? Знала сам! :)
Jok, slabo deluje. Ovo je delotvornije.
black-ops-weapons-flamethrower.jpeg

Šalio sam se, naravno. Bez uvrede ikakve! :)
Samo smatram da je malo čistije i sigurnije kad svaki član porodice ima svoju čašu, baš kao i četkicu za zube. Što se papuča tiče, čarape se redovno menjanu (bar se nadam da ih gosti redovno menjaju), a papuče se ponekad operu pa budu koliko - toliko čiste.

Ne znam za čaše i escajg, ali imam papuče za goste koje redovno perem jednom nedeljno, zarad gostiju naravno, i obavezno nakrkam omekšivača ama baš, pa kad ih obuju ni ne primete da ih je neko drugi obuvao, mirišuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;)

Pocetkom leta me je skolska drugarica koja zivi u okolini Beograda pozvala kod nje kuci.Njena mjka nas je pokupila kolima posle skole I posto smo stigle kod nje,pri ulasku u kucu ona I njena majka su se izule,ja sam pokusala da se napravim blesava i da izbegnem (uzgred ja zaista ne volim da se izuvam jer mi je skroz neprijatno I izbegavam da idem u kuce gde je to obavezno) prevrcuci nesto po torbi I proveravajuci telefon.Nakon sto je njena mama vec zavrsila I izasla iz hodnika u kucu,drugarica me je pogledala i rekla da se izujem.Ok,skinula sam patike i krenula za njom,ali posto smo sele u dnevnu sobu njena mama se vratila i pitala me sto nisam skinula carape? U trenutku sam ostala zatecena i pomislila WTF!? Nakon par skundi sam se pribrala od soka kao da me je neko sasekao i pitala ,a zasto,na sta mi je moja drugarica rekla da se kod njih skidaju i carape.Nehotice sam pogledala u njene noge i videla da ni ona nema carape,ali nosi papuce i taman kad sam htela da pitam zasto ja sad da skidam i carape kada su ciste njena mama mi je prisla,podigla mi nogu i svukla mi prvo jednu,pa drugu carapu. Mogu vam reci da se nikad nisam neprijatnije osecala,a i prvi put sam cula da je negde obavezno da se izuvaju i carape.Da nisam bila tako daleko,momentalno bih izasla i otisla kuci,ali sam ostala tamo pola dana i nikad vise necu otici kod njih,to je sigurno. Da li je jos neko imao situaciju da mu traze da izuva carape ili je to samo kod ovih slucaj?

Back