Izručiti Mladića i Karadžića

billy the kid:
Xperiment:
Nisam procitao sve starne jer nisam mogao i razocaro sam se.Lako je vama "velikim srbendama" pricati kad ste citav rat proveli u Srbiji. Da ste bili U Republici Srpskoj tokom citavog rata pevali bi drugaciju pjesmu. Oni su nasi heroji i nikada ne trebaju da se predaju ili budu izruceni. oni su stvorili Republiku srpsku i na tom im je zadovoljan citav srpski narod ovde.Moja zemlja nije Bosna i Hercegovina niti ce ikada biti. Moja zemlja je REPUBLIKA SRPSKA i uvek ce biti.

P.S. Mrzim naseg predsednika Dragana Cavica jer je izjavio da je Srebrenica sramota za srpski narod. To nije tacno. Naser Oric i ostali turci sta su nam radili to se nigde ne spominje.

U potpunosti se slazem sa tobom i dodao bih da ukoliko Radovan ode u Hag bice osudjen za genocid a samim tim bi Republika srpska bila genocidna tvorevina sto bi dovelo do njenog ukidanja. :evil:

Njihovo je vreme proslo i oni su istorija. Ako Mladic ne ode u Hag, postoji velika verovatnoca da ce doci do stavljanja u protektorat i RS i Srbije i rastakanja ovih drzavnih zajednica. Kao povod bice uzeti gradjanski sukobi izazvani socijalnim i politickim turbulencijama u Srbiji! :? :(
Da ne kazem da ce doci do gradjanskog rata!
Jer ako nam uvedu sankciju zbog Mladica, gradjanski sukobi koji sa razlicitim intezitetom tinja vec 15 godina razbuktace se do neslucenih razmera. Procitaj Malapartea!!!!!
Pred svake izbore taj sukob ispliva u obliku preuzimanja tv stanica, strajkovima, sukobima sa policijom, demoliranja partijskih kancelarija :evil:
Tako da ako je Mladic Srbin i patriota neka sam sebi presudi, casno, viteski, da ne bi bio hapsen a da Srbija bude slobodna. Jer nijedan posten Srbin nece ga hapsiti.
Poruka Velikom bratu! Ovo smo objavili u jednim nedeljnim novinama, tako da nema potrebe da sankcionisete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
analiticar drustvenih fenomena i proucavanja i pracenja kriza

Bre ljudi da vam nesto vazno kazem: i Mladic i Karadzic su sebi odavno presudili tako da nema potrebe vise za sekiracijom a ovi mogu sada da nas batale.

Sada treba sve ustaske, Bosanske i siptarske zlocince da privedu... pitam se da li ovi zlocinci ovih naroda imaju pritisak od svojih sunarodnika kao ova dvojica i svi drugi rodoljubi u nasoj zemlji od nas?

Znaš šta Kazanova,uvek sam se divio glupim ljudima,blago njima.Zato ne vredi ćoravom namigivati i gluvom šaputati.A što se izručenja tiče treba i mene da pošalju u Hag,ne da sam im psovao kevu dok su bombardovali i trovali nas,već sam bio toliko bezobrazan da sam poželeo da im popadaju svi avioni.Eto priznao sam svoje nedelo.Kriv sam Apsite me...

Izrucili, ne izrucili, isto nam je...
Nas u najboljem slucaju ocekuje sudbina Nemacke posle II Svetskog Rata...
Jer, vec smo okarakterisani kao "genocidan narod", itakodalje...
Mozda je pamentnije samo se napraviti lud i reci da je to problem Republike Srpek, jer, na kraju, to su njihovi vojnici..
Mi smo se promenili, mi smo sada demokratska zemlja, iako nam je premijer iz prikrivene fascisicke opcije, al ajde, ima mu stranka u imenu "demokratiju", pa da ge ne diramo previse...
Casti na svetu vise nema, tako da nije ni bitna moralna poruka ove price o Karadzicu i Mladicu...Bitno je da cemo mi na kraju ispasti najveci krivci, obrni-okreni...
Ko zna, mozda neko nadje novi "marshalov plan", ovoga puta za Srbiju...
U Nemackoj je uspeo, zasto ne bi i ovde...

absonic:
Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?
Ako da zasto, ako ne opet zasto...
Kada odrastao i zreo covek donese neku odluku, onda je svestan i svih dobrih i losih strana iste, kao i eventualnih posledica koje to donosi.
Kad je neko dobrovoljno na celu drzave ili vojske koja je u ratu - mora biti svestan i svoje odgovornosti, kao i posledica. Zivimo u svetu u kakvom zivimo, nismo u poziciji da postavljamo pravila, vec smo doslovce primorani da ih postujemo. I uopste se ne postavlja pitanje da li je to "fer", "posteno" i sl.
Odgovorni i zreli ljudi ne bi ni dozvolili da se svi toliko natezemo.
E sad... politika je qrva, uvek bila i bice, politicari su nam daleko od "odgovornih", tako da imamo to sto imamo...
Inace, gledano iz cisto licnog ugla, nezavisno od gore navedenog - onako, "po srpski" mi je drago sto nikako da ih uhapse i isporuce :)

absonic:
Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?
Ako da zasto, ako ne opet zasto...
Definitivno NE
Cak sta vise protivio sam se i Slobinom izrucenju iako ga nikada nisam voleo.
Ako je bilo sta neko od njih skrivio nek im se sudi u nasim sudovima,ili nek im narod sudi,a ne tamo neki j...ni stranci koji su nas do juce udarali sledja i huskali sve zivo na nas.
Ako su krivi nek im narod sudi,narod zna ko se borio za njega a ko protiv njega.

Moje licno misljenje....pa Mladica nebih izrucio....on je vojskovodja....znaci radio svoj posao zasta je i bio placen......otprilike...,a Karadzic je za diskusiju....mislim kao ratni profiter itd....mislim narod je ginuo za nesto da bi on mogao da proda.....
...Samo iz nekih "pouzdanih izvora"....ovi nasi politicari bi ih davno izrucili....samo ne daju ameri :shock: ....ko zna iz kog razloga....

NE!
ni jedan drzavljanin nase zemlje nesme biti izrucen nekom! Ni Karadzic, ni Mladic, ni Sloba nije smeo biti izrucen.
Ni kako nemogu da shvatim ljude na formu koji se zalazu za to ih izrucimo, opravdavajuci to time sto ce onda zemlje zapadne evrop i amerike nama dati malo para! Kako se uopste usudjujete da optuzujete nekoga, kada bi sami pordali coveka za nesto malo para.

Naravno da ne ! Pa oni su samo bili učesnici rata koji su branili SRPSTVO i PRAVOSLAVLJE ,ali s obzirom na vladaoce srpskog naroda (sa obe strane Drine) ne bi me čudilo da ih prodaju za šaku dolara.Mnogo velikih zlčočinaca ima , pravih, na ovome svetu.Kako bi išta i dokazali u hagu nešto što ne odgovara usa i kompaniji?

Da su stvarno heroji oni bi se predali i ne bi dozvolili da mi svi ispastamo zbog njih.Ali njima je njihova zadnjica najvaznija...
A zlocina je bilo na obe strane.Pa i na Kosovu gde sam bio.Mi treba da se ocistimo zbog svoje savesti.
A nisu uradili nista da zasluze ovako uzdizanje u nebesa.Krajine vise nema, Republika Srpska nikad nece postati deo Srbije.A i ne treba nam to.Neka se snalaze sami.
A sad ce me sigurno oni opet zatrpati privatnim porukama kako sam izdajnik a oni, kao sto sam ranije kucao, veci Srbi i vece patriote od nas koji smo rodjeni i odrasli u Srbiji.

Djesi Djenis I:
Da su stvarno heroji oni bi se predali i ne bi dozvolili da mi svi ispastamo zbog njih.Ali njima je njihova zadnjica najvaznija...
A zlocina je bilo na obe strane.Pa i na Kosovu gde sam bio.Mi treba da se ocistimo zbog svoje savesti.
A nisu uradili nista da zasluze ovako uzdizanje u nebesa.Krajine vise nema, Republika Srpska nikad nece postati deo Srbije.A i ne treba nam to.Neka se snalaze sami.
A sad ce me sigurno oni opet zatrpati privatnim porukama kako sam izdajnik a oni, kao sto sam ranije kucao, veci Srbi i vece patriote od nas koji smo rodjeni i odrasli u Srbiji.

:roll:
Pa po ovome sto si napisao izgleda da i jesi izdajnik!!

billy the kid:
Xperiment:
Nisam procitao sve starne jer nisam mogao i razocaro sam se.Lako je vama "velikim srbendama" pricati kad ste citav rat proveli u Srbiji. Da ste bili U Republici Srpskoj tokom citavog rata pevali bi drugaciju pjesmu. Oni su nasi heroji i nikada ne trebaju da se predaju ili budu izruceni. oni su stvorili Republiku srpsku i na tom im je zadovoljan citav srpski narod ovde.Moja zemlja nije Bosna i Hercegovina niti ce ikada biti. Moja zemlja je REPUBLIKA SRPSKA i uvek ce biti.

P.S. Mrzim naseg predsednika Dragana Cavica jer je izjavio da je Srebrenica sramota za srpski narod. To nije tacno. Naser Oric i ostali turci sta su nam radili to se nigde ne spominje.

U potpunosti se slazem sa tobom i dodao bih da ukoliko Radovan ode u Hag bice osudjen za genocid a samim tim bi Republika srpska bila genocidna tvorevina sto bi dovelo do njenog ukidanja. :evil:

Nisam bio dugo na forumu pa tako da tek sad vidim. Drago mi je da se makar neko slaze sa mnom.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pusac:
billy the kid:
Xperiment:

Njihovo je vreme proslo i oni su istorija. Ako Mladic ne ode u Hag, postoji velika verovatnoca da ce doci do stavljanja u protektorat i RS i Srbije i rastakanja ovih drzavnih zajednica. Kao povod bice uzeti gradjanski sukobi izazvani socijalnim i politickim turbulencijama u Srbiji! :? :(
Da ne kazem da ce doci do gradjanskog rata!
Jer ako nam uvedu sankciju zbog Mladica, gradjanski sukobi koji sa razlicitim intezitetom tinja vec 15 godina razbuktace se do neslucenih razmera. Procitaj Malapartea!!!!!
Pred svake izbore taj sukob ispliva u obliku preuzimanja tv stanica, strajkovima, sukobima sa policijom, demoliranja partijskih kancelarija :evil:
Tako da ako je Mladic Srbin i patriota neka sam sebi presudi, casno, viteski, da ne bi bio hapsen a da Srbija bude slobodna. Jer nijedan posten Srbin nece ga hapsiti.
Poruka Velikom bratu! Ovo smo objavili u jednim nedeljnim novinama, tako da nema potrebe da sankcionisete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
analiticar drustvenih fenomena i proucavanja i pracenja kriza

Skoro se u svemu slazem sa tobom osim da treba mladic da sebi presudi. Neka zivi makar tako. ionako vidja svoju porodicu to se zna.
Imam jedan moto; sto kaze reper JUICE:"UVEK BRATE SRBIN DO SMRTI"!

Ela_2:
Djesi Djenis I:

:roll:
Pa po ovome sto si napisao izgleda da i jesi izdajnik!!

U prvu si Ela! Neznas kakvu sam mu privatnu poruku poslao. Drago mi je da ima dosta ljudi sto se slaze samnom.

streetspirit:
NE!
ni jedan drzavljanin nase zemlje nesme biti izrucen nekom! Ni Karadzic, ni Mladic, ni Sloba nije smeo biti izrucen.
Ni kako nemogu da shvatim ljude na formu koji se zalazu za to ih izrucimo, opravdavajuci to time sto ce onda zemlje zapadne evrop i amerike nama dati malo para! Kako se uopste usudjujete da optuzujete nekoga, kada bi sami pordali coveka za nesto malo para.

Slazem se sa tobom u potpunosti.

Djesi Djenis I:

Sto se mene tice volio bih da Republika Srpska postane deo srbije ali mi to nije toliko bitno. Meni je vazno da imamo Republiku Srpsku ako ce biti sam svejedno pa makar narednih 20 godina ne usli u Evropsku uniju. Nezelim da budemo u istoj drzavi sa federacijom bh. Moja zemlja nije bosna i hercegovina nego REPUBLIKA SRPSKA!
P.S. Da si izdajica srpskog roda dokazo si se svojim porukama!
UVEK BRATE, SRBIN DO SMRTI!

Da li sam za izrucivanje ili ne nisam ni sam siguran.
Mislim da bi sami trebali da se predaju i da odu. Ukoliko im je zaista stalo do svog naroda mislim da bi to trebali da urade. A razlog je vrlo jasan. Zasto da dozvole da zbog njih ceo narod ispasta. Lepo je to od naroda RS sto ih brani i sto neda da se oni uhapse i sve ali malo mi je glupo jer onda mogu da dovedu zbog njih u pitanje opstanak sopstvene drzave.
E sad zasto sam protiv. Tu sad dolazi ono cuveno da se drugima u istom tom ratu ne sudi. Njih dvojica su zasluzni za nastajanje i opstajanje RS-a. Da njih nije bilo ko zna sta bi se desilo sa Srbima u Bosni. I sada njima bi da sude dok ove druge, mislim na Hrvatske i muslimanse lidere, niko ne dira i to mi bas nije drago.
/*Da se razumemo ja nisam nacionalista i sve jedno mi je ko je i sta po nacionalnosti. Svi su mi isti*/
Mislim i oni su pravili zlocine nad srpskim stanovnistvom. Mada tu opet mislim da su i Srbi doprineli time sto nikako nisu hteli da saradjuju sa Hagom i uvek su odbijali sve od njih. Da su i oni odmah i na pocetku otrcali i sve rekli sto su im ovi ucinili milim da bi onda bilo malo drugacije. Ali to je sad vec neko nagadjanje. . .
Sve u svemu mislim da bi trebali da urade ono sto je Plavsicka.

danas sam bio na prezentaciji politike SAD prema Balkanu i GLOBALNOM BALKANU!!! dobili smo intervju sa bzezinskim i jos neki materijal. mi ispadosmo krivi, dodose to je receno indirektno, za unistavanje Evrope u 20. veku!!! :( tako da se moja teorija uoblicava! :(

Niko nije rekao da su Srbi krivi ,to su samo pjedninci ,kao sto ni mi amerikance ne gledamo kroz Klintona ,Busa i ostala govna.Medjutim postoji nesto sto se zove istina i dok je mi ne prihvatimo necemo imati Srbiju ni u Evropi ni van Evrope. Sto se tice Karadzica ,Mladica i ostala 4 generala koji su na tapetu ,licno mislim da nijedan od njih nije naredio nijedan zlocin (pogotovo ne Mladic) ,medjutim zlocini su se dogodili i sa jedne i sa druge strane ,hteli mi to da priznamo ili ne! A postoji u vojsci nesto sto se zove komandna odgovornost,koja su nazalost nasi generali, predsednici i ostale vojskovodje ,izgleda samo delimicno procitali u svojoj vojno-predsednickoj obuci, i to toliko koliko im je trebalo da uzivaju sve privilegije dok su bili na vlasti , cak su se neki zahvaljujuci tim privilegijama i obogatili (recimo pavkovic,tri-cetiri stana,vila na moru ..itd),a onaj deo gde stoji da su na racun tih privilegija u slucaju greske duzni da odgovaraju nisu ni pogledali .Sad kad treba da se odgovara ,oni nisu krivi ,kriju se ko misevi po rupama .Evo vam primer Grckog ministra za odbranu ,koji je odmah po padu Grckog vojnog helikoptera smenio Generala armije i podneo ostavku , a siguran sam da ni jedan ni drugi nisu imali pojma da taj helikopter uopste postoji ,ali to je moralni cin i duznos njihova.Kod nas se desava (pre 2 god)da jedan ministar dzipom ubije neduznu devojku koja je stajala na trotoaru u sred grada ,ubije i ne da ne odgovara ,vec ne nadje za shodno ni da izjavi saucesce porodici,a da ne pricamo o nekoj ostavci ili barem licnoj kritici.To vise nema veze sa patriotizmom .Dosta nam je takvih laznih patriota , zbog kojih ispasta ovaj napaceni narod . Nije veliki Srbina onaj sto ide i mase sa Srpskom zastavom ,peva Boze Pravde a ovamo pljacka narod i otima mu onu zadnju crkavicu i malo ponosa sto mu je ostalo .Prema tome ,da bi mi trazili da se sudi zlocincima prema Srpskom narodu ,moramo da resimo probleme u svojoj kuci ,jer cemo jedino tako povratiti nas vekovima izgubljeni imidz , koji je uostalom i izgubljen zahvaljujuci "laznim patriotama"

Back