mandrak-21
Aktivan član
- Poruka
- 1.227
suska se da je karadzic odavno u njihovim rukama a one "akcije " su osmisljene da bi pronasli neke papire koji su neoboriv dokaz da karadzic nije kriv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
billy the kid:Xperiment:Nisam procitao sve starne jer nisam mogao i razocaro sam se.Lako je vama "velikim srbendama" pricati kad ste citav rat proveli u Srbiji. Da ste bili U Republici Srpskoj tokom citavog rata pevali bi drugaciju pjesmu. Oni su nasi heroji i nikada ne trebaju da se predaju ili budu izruceni. oni su stvorili Republiku srpsku i na tom im je zadovoljan citav srpski narod ovde.Moja zemlja nije Bosna i Hercegovina niti ce ikada biti. Moja zemlja je REPUBLIKA SRPSKA i uvek ce biti.
P.S. Mrzim naseg predsednika Dragana Cavica jer je izjavio da je Srebrenica sramota za srpski narod. To nije tacno. Naser Oric i ostali turci sta su nam radili to se nigde ne spominje.
U potpunosti se slazem sa tobom i dodao bih da ukoliko Radovan ode u Hag bice osudjen za genocid a samim tim bi Republika srpska bila genocidna tvorevina sto bi dovelo do njenog ukidanja.![]()
Njihovo je vreme proslo i oni su istorija. Ako Mladic ne ode u Hag, postoji velika verovatnoca da ce doci do stavljanja u protektorat i RS i Srbije i rastakanja ovih drzavnih zajednica. Kao povod bice uzeti gradjanski sukobi izazvani socijalnim i politickim turbulencijama u Srbiji! :?![]()
Da ne kazem da ce doci do gradjanskog rata!
Jer ako nam uvedu sankciju zbog Mladica, gradjanski sukobi koji sa razlicitim intezitetom tinja vec 15 godina razbuktace se do neslucenih razmera. Procitaj Malapartea!!!!!
Pred svake izbore taj sukob ispliva u obliku preuzimanja tv stanica, strajkovima, sukobima sa policijom, demoliranja partijskih kancelarija![]()
Tako da ako je Mladic Srbin i patriota neka sam sebi presudi, casno, viteski, da ne bi bio hapsen a da Srbija bude slobodna. Jer nijedan posten Srbin nece ga hapsiti.
Poruka Velikom bratu! Ovo smo objavili u jednim nedeljnim novinama, tako da nema potrebe da sankcionisete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
analiticar drustvenih fenomena i proucavanja i pracenja kriza
Kada odrastao i zreo covek donese neku odluku, onda je svestan i svih dobrih i losih strana iste, kao i eventualnih posledica koje to donosi.absonic:Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?
Ako da zasto, ako ne opet zasto...

Definitivno NEabsonic:Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?
Ako da zasto, ako ne opet zasto...
Djesi Djenis I:Da su stvarno heroji oni bi se predali i ne bi dozvolili da mi svi ispastamo zbog njih.Ali njima je njihova zadnjica najvaznija...
A zlocina je bilo na obe strane.Pa i na Kosovu gde sam bio.Mi treba da se ocistimo zbog svoje savesti.
A nisu uradili nista da zasluze ovako uzdizanje u nebesa.Krajine vise nema, Republika Srpska nikad nece postati deo Srbije.A i ne treba nam to.Neka se snalaze sami.
A sad ce me sigurno oni opet zatrpati privatnim porukama kako sam izdajnik a oni, kao sto sam ranije kucao, veci Srbi i vece patriote od nas koji smo rodjeni i odrasli u Srbiji.
billy the kid:Xperiment:Nisam procitao sve starne jer nisam mogao i razocaro sam se.Lako je vama "velikim srbendama" pricati kad ste citav rat proveli u Srbiji. Da ste bili U Republici Srpskoj tokom citavog rata pevali bi drugaciju pjesmu. Oni su nasi heroji i nikada ne trebaju da se predaju ili budu izruceni. oni su stvorili Republiku srpsku i na tom im je zadovoljan citav srpski narod ovde.Moja zemlja nije Bosna i Hercegovina niti ce ikada biti. Moja zemlja je REPUBLIKA SRPSKA i uvek ce biti.
P.S. Mrzim naseg predsednika Dragana Cavica jer je izjavio da je Srebrenica sramota za srpski narod. To nije tacno. Naser Oric i ostali turci sta su nam radili to se nigde ne spominje.
U potpunosti se slazem sa tobom i dodao bih da ukoliko Radovan ode u Hag bice osudjen za genocid a samim tim bi Republika srpska bila genocidna tvorevina sto bi dovelo do njenog ukidanja.![]()
Nisam bio dugo na forumu pa tako da tek sad vidim. Drago mi je da se makar neko slaze sa mnom.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pusac:billy the kid:Xperiment:Nisam procitao sve starne jer nisam mogao i razocaro sam se.Lako je vama "velikim srbendama" pricati kad ste citav rat proveli u Srbiji. Da ste bili U Republici Srpskoj tokom citavog rata pevali bi drugaciju pjesmu. Oni su nasi heroji i nikada ne trebaju da se predaju ili budu izruceni. oni su stvorili Republiku srpsku i na tom im je zadovoljan citav srpski narod ovde.Moja zemlja nije Bosna i Hercegovina niti ce ikada biti. Moja zemlja je REPUBLIKA SRPSKA i uvek ce biti.
Njihovo je vreme proslo i oni su istorija. Ako Mladic ne ode u Hag, postoji velika verovatnoca da ce doci do stavljanja u protektorat i RS i Srbije i rastakanja ovih drzavnih zajednica. Kao povod bice uzeti gradjanski sukobi izazvani socijalnim i politickim turbulencijama u Srbiji! :?![]()
Da ne kazem da ce doci do gradjanskog rata!
Jer ako nam uvedu sankciju zbog Mladica, gradjanski sukobi koji sa razlicitim intezitetom tinja vec 15 godina razbuktace se do neslucenih razmera. Procitaj Malapartea!!!!!
Pred svake izbore taj sukob ispliva u obliku preuzimanja tv stanica, strajkovima, sukobima sa policijom, demoliranja partijskih kancelarija![]()
Tako da ako je Mladic Srbin i patriota neka sam sebi presudi, casno, viteski, da ne bi bio hapsen a da Srbija bude slobodna. Jer nijedan posten Srbin nece ga hapsiti.
Poruka Velikom bratu! Ovo smo objavili u jednim nedeljnim novinama, tako da nema potrebe da sankcionisete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
analiticar drustvenih fenomena i proucavanja i pracenja kriza
Skoro se u svemu slazem sa tobom osim da treba mladic da sebi presudi. Neka zivi makar tako. ionako vidja svoju porodicu to se zna.
Imam jedan moto; sto kaze reper JUICE:"UVEK BRATE SRBIN DO SMRTI"!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ela_2:Djesi Djenis I:Da su stvarno heroji oni bi se predali i ne bi dozvolili da mi svi ispastamo zbog njih.Ali njima je njihova zadnjica najvaznija...
A zlocina je bilo na obe strane.Pa i na Kosovu gde sam bio.Mi treba da se ocistimo zbog svoje savesti.
A nisu uradili nista da zasluze ovako uzdizanje u nebesa.Krajine vise nema, Republika Srpska nikad nece postati deo Srbije.A i ne treba nam to.Neka se snalaze sami.
A sad ce me sigurno oni opet zatrpati privatnim porukama kako sam izdajnik a oni, kao sto sam ranije kucao, veci Srbi i vece patriote od nas koji smo rodjeni i odrasli u Srbiji.
![]()
Pa po ovome sto si napisao izgleda da i jesi izdajnik!!
streetspirit:NE!
ni jedan drzavljanin nase zemlje nesme biti izrucen nekom! Ni Karadzic, ni Mladic, ni Sloba nije smeo biti izrucen.
Ni kako nemogu da shvatim ljude na formu koji se zalazu za to ih izrucimo, opravdavajuci to time sto ce onda zemlje zapadne evrop i amerike nama dati malo para! Kako se uopste usudjujete da optuzujete nekoga, kada bi sami pordali coveka za nesto malo para.
Djesi Djenis I:Da su stvarno heroji oni bi se predali i ne bi dozvolili da mi svi ispastamo zbog njih.Ali njima je njihova zadnjica najvaznija...
Hackers:Zasto da ih isporucimo?
Pa nek oni nama izruce Solanu, Klintona i ostale koji su nas bombardovali. Neka i oni plate za svoje zlocine.
Moj odgovor je NE IZRUCIVATI.
tako da se moja teorija uoblicava!