absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.185
Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?
Ako da zasto, ako ne opet zasto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
analiticar:I ja sam za izručenje, odnosno hapšenje!
Srbin sam, ali ovo je moje mišljenje a tako mislim već nekoliko godina! Nemože zbog dvojice stradati čitav narod! A ko je nevin, neka dokaže na sudu...Time će skinuti ljagu, kako sa svoga imena, tako i sa čitavog srpskog naroda!
imam druga iz Rep. Srpske, kojem su Mladić i Karadžić kao bogoviEla_2:Ja sam definitivno za ne!
E ovo si pametno reko.anakin:i ako su heroji kojima je stalo do srpskog naroda, sto se ne predaju nego ceo narod mora da ispasta zbog njih?

ops:Iz ovoga se vidi da pojma nemas sta je bilo u Bosni, pa zato mozes da pricas tako kao sto pricas.anakin:a sto se kriju ako nista nisu radili?
i ako su heroji kojima je stalo do srpskog naroda, sto se ne predaju nego ceo narod mora da ispasta zbog njih?
Ma ne mislim u Srbiji vec u Bosni. Inace kako se moze suditi nekome ko brani svoju Zemlju?anakin:mislis da bi mu ovde sudili? to bi bilo najbolje...jeste idiotski da mora da postoji sud u drugoj zemlji....a ti se zapitaj zasto mora da bude tako...
Кулиража:Ma ne mislim u Srbiji vec u Bosni. Inace kako se moze suditi nekome ko brani svoju Zemlju?anakin:mislis da bi mu ovde sudili? to bi bilo najbolje...jeste idiotski da mora da postoji sud u drugoj zemlji....a ti se zapitaj zasto mora da bude tako...
@Tasa!
Ovako da malo ogovaram i Legiju.
NAime, legija je sa svojim specijalcima Mladica uhvatio, ali nastao je i problem...odmah nakon njegovog (Mladicevog) hapsenja desila su se neka kidnapovanja. I sta Mladic je puste na slobodu.
Zatim Legija je krenuo (opet sa svojom armijom) i na Karadzica.
Medjutim sve se zavrsilo tako sto ni jedan metak nije ispaljen, a svi Legijini specijalci su pohvatani i povezani za drvece. E sad mozete zamisliti kakvo obezbedjenje ima Karadzic kada se cuveni JSO tako osramotio.
Da li se kriju u Srbiji li negde drugo to nikome nije poznato.
I zasto uopste vrse pritisak iz Haga da mi hapsimo Mladica i Karadzica kada oni uopste nisu nasi drzavljani, a i ne znam ni kakve dokaze imaju za to.

absonic:Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?