absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?
Ako da zasto, ako ne opet zasto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
analiticar:I ja sam za izručenje, odnosno hapšenje!
Srbin sam, ali ovo je moje mišljenje a tako mislim već nekoliko godina! Nemože zbog dvojice stradati čitav narod! A ko je nevin, neka dokaže na sudu...Time će skinuti ljagu, kako sa svoga imena, tako i sa čitavog srpskog naroda!
imam druga iz Rep. Srpske, kojem su Mladić i Karadžić kao bogoviEla_2:Ja sam definitivno za ne!
E ovo si pametno reko.anakin:i ako su heroji kojima je stalo do srpskog naroda, sto se ne predaju nego ceo narod mora da ispasta zbog njih?
Iz ovoga se vidi da pojma nemas sta je bilo u Bosni, pa zato mozes da pricas tako kao sto pricas.anakin:a sto se kriju ako nista nisu radili?
i ako su heroji kojima je stalo do srpskog naroda, sto se ne predaju nego ceo narod mora da ispasta zbog njih?
Ma ne mislim u Srbiji vec u Bosni. Inace kako se moze suditi nekome ko brani svoju Zemlju?anakin:mislis da bi mu ovde sudili? to bi bilo najbolje...jeste idiotski da mora da postoji sud u drugoj zemlji....a ti se zapitaj zasto mora da bude tako...
Кулиража:Ma ne mislim u Srbiji vec u Bosni. Inace kako se moze suditi nekome ko brani svoju Zemlju?anakin:mislis da bi mu ovde sudili? to bi bilo najbolje...jeste idiotski da mora da postoji sud u drugoj zemlji....a ti se zapitaj zasto mora da bude tako...
@Tasa!
Ovako da malo ogovaram i Legiju.
NAime, legija je sa svojim specijalcima Mladica uhvatio, ali nastao je i problem...odmah nakon njegovog (Mladicevog) hapsenja desila su se neka kidnapovanja. I sta Mladic je puste na slobodu.
Zatim Legija je krenuo (opet sa svojom armijom) i na Karadzica.
Medjutim sve se zavrsilo tako sto ni jedan metak nije ispaljen, a svi Legijini specijalci su pohvatani i povezani za drvece. E sad mozete zamisliti kakvo obezbedjenje ima Karadzic kada se cuveni JSO tako osramotio.
Da li se kriju u Srbiji li negde drugo to nikome nije poznato.
I zasto uopste vrse pritisak iz Haga da mi hapsimo Mladica i Karadzica kada oni uopste nisu nasi drzavljani, a i ne znam ni kakve dokaze imaju za to.
absonic:Da li ste za izrucenje Mladica i Karadzica?