Израелски падобранци „Имамо поштовања према српској стамености""

Nas uvek podržavaju neki anonimusi. :oops:

Узгред, прекјуче је преминуо Томи Лапид, министар у Шароновој влади, иначе рођени Новосађанин, човек који је отворено подржавао Србију и који је све време политиковања долазио у НС да се сретне са пријатељима.
Лака му замеља.

... и после тога изјавио "Несме се дозволити да Косово постане независно јер би било легло Исламског терора".
Израел није признао Косово.

Oficijalno,da.A sta je radio Mosad '99?

aaaaatb5.jpg

Ево га и на овој слици:)

Hahaha, je l' ovo neka parodija???
Ne znam ko je smešniji ovaj debeli ili ovaj s bradom...:rotf::rotf::rotf:

Oficijalno,da.A sta je radio Mosad '99?

кажу да је радио за време рата у Босни за Србе.
Кажу да су сарајлије налазиле неексплодиране гранате са натписима на хебрејском...

Meanwhile, the secret services of Ukraine, Greece and Israel were busy arming the Bosnian Serbs. Mossad was especially active and concluded a deal with the Bosnian Serbs at Pale involving a substantial supply of artillery shells and mortar bombs. In return they secured safe passage for the Jewish population out of the besieged town of Sarajevo. Subsequently, the remaining population was perplexed to find that unexploded mortar bombs landing in Sarajevo sometimes had Hebrew markings.
http://www.guardian.co.uk/world/2002/apr/22/warcrimes.comment

кажу да је радио за време рата у Босни за Србе.
Кажу да су сарајлије налазиле неексплодиране гранате са натписима на хебрејском...

Meanwhile, the secret services of Ukraine, Greece and Israel were busy arming the Bosnian Serbs. Mossad was especially active and concluded a deal with the Bosnian Serbs at Pale involving a substantial supply of artillery shells and mortar bombs. In return they secured safe passage for the Jewish population out of the besieged town of Sarajevo. Subsequently, the remaining population was perplexed to find that unexploded mortar bombs landing in Sarajevo sometimes had Hebrew markings.
http://www.guardian.co.uk/world/2002/apr/22/warcrimes.comment

Mnogo toga se kazalo i kaze jos uvek.:wink:
A sta su radili '99 ?

... и после тога изјавио "Несме се дозволити да Косово постане независно јер би било легло Исламског терора".

izraelska vlada koju predvodi patriotski blok je cvrsto protiv priznavanja kosova,i podrzava srbiju i seca se da smo ih spasavali u 2 svetsko,medjutim njihova levo krilo radikalnih partija koja kontrolise medije vrsi pritisak na vladu u izraelu da se prizna kosovo.ta njihova stranka isto tako i podrzava arape tamo,i narod izraela ih u neku ruku smatra protivnicima svoje zemlje....

Давали директну политичку подршку Србији када се Русија под Јељцином правила мутава...
Sad će još biti da su nam Izraelci najviše pomagali...:rotf:
A šta su radili njihovi prekookeanski sunarodnici?:think:

Ne bi me cudilo da smo mi u tom ratu podrsku davali onoj egipatskoj suklati, uzgred budi receno.
ne znam kome smo mi davali podrsku tada, ali to je bio agresorski rat, kao i bombardovanje srbije 1999.
tada je agresiju osudila i amerika. a SSSR je pretio intervencijom, naravno, da priskoci u pomoc egipcanima. fracuska i engleska su imali velike demonstracije svakodnevno, bas kao i za vreme agresije na nasu zemlju.
egipcani su se hrabro borili. potopili su 40ak brodova u sucki kanal i zakrcili ga.

epilog.
pod pritiskom javnosti engleski premijer podnosi ostavku, i ostajen omrazen kod naroda. agresorske snage su se povukle i dosli su plavi slemovi.

e da nam je naser bio predsednik umesto slobe.

ne znam kome smo mi davali podrsku tada, ali to je bio agresorski rat, kao i bombardovanje srbije 1999.
tada je agresiju osudila i amerika. a SSSR je pretio intervencijom, naravno, da priskoci u pomoc egipcanima. fracuska i engleska su imali velike demonstracije svakodnevno, bas kao i za vreme agresije na nasu zemlju.
egipcani su se hrabro borili. potopili su 40ak brodova u sucki kanal i zakrcili ga.

epilog.
pod pritiskom javnosti engleski premijer podnosi ostavku, i ostajen omrazen kod naroda. agresorske snage su se povukle i dosli su plavi slemovi.

e da nam je naser bio predsednik umesto slobe.

Da, taj rat je bio obična agresija od strane V. Britanije i Francuske, Izrael je u njemu igrao manju ulogu. Naser je nacionalizovao Suecki kanal, a Englezima se to nije svidelo jer su znali da to znači definitivni kraj za njihovu imperiju.

Sad će još biti da su nam Izraelci najviše pomagali...:rotf:
A šta su radili njihovi prekookeanski sunarodnici?:think:

Обавештајно, по највише.
Помоћ смо добијали од Израела, Украјине и Грчке, али не и од Руса све до 1999.

Израел нема сународнике преко мора. Израел је држава а не народ.

Da, taj rat je bio obična agresija od strane V. Britanije i Francuske, Izrael je u njemu igrao manju ulogu. Naser je nacionalizovao Suecki kanal, a Englezima se to nije svidelo jer su znali da to znači definitivni kraj za njihovu imperiju.

Израел је имао кључну улогу у заузимању Синаја, Израелци су све одрадили, али су Енглези и Французи запели.

Давали директну политичку подршку Србији када се Русија под Јељцином правила мутава...

Od kad Mosad daje politicke podrske..............mislim,bas glupo?
Mozda je davao lokacije i koordinate NATO aviaciji?

Нека то кажу и свом УЈКА СЕМУ..... не би било лоше :rtfm:

Mislis da ce poslusati?

Па од када је успостављена држава Израел - УЈКА СЕМ ИХ У СВЕМУ СЛУША. Ово делује као онај стари излизани штос стављања облога "вруће-хладно"....
icon9.gif
icon9.gif
icon9.gif

Па од када је успостављена држава Израел - УЈКА СЕМ ИХ У СВЕМУ СЛУША. Ово делује као онај стари излизани штос стављања облога "вруће-хладно"....
icon9.gif
icon9.gif
icon9.gif

Ja mislim da je to "slushanje" obrnuto,jer slusa onaj ko prima novac a ne onaj ko ga daje.

Back