Израел као генератор ратова у 21вом веку

КАд ће се Америка и ЕУ ослободити Израела?

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Poruka
20.278
Аут-торска тема

Са чињеницом да је Израел хаковањем покрао Америчку војну технологију (рактених и авио система), посредством информатичке технологије (МАјкрософ и Интел су чак и пребачени у Израел физички ради прикривања доказа) је мало ко упознат или се тачно сећа, док са Кисинџеровом доктрином да се тежиште цивилизације пребаци у робовласничку Кину - још мање смо већински свесни...

Колико ће времена требати Европи и Америци да схвати да их држава Израел улогом двоструког шпијуна увлачи у субординацију Кини, учествовањем у самоосиромашујућим и прескупим Израелским ратовима за рачун шачице банкара и њиховин ''интернаци'' финансијских фондација?

Аут-торска тема

Са чињеницом да је Израел хаковањем покрао Америчку војну технологију (рактених и авио система), посредством информатичке технологије (МАјкрософ и Интел су чак и пребачени у Израел физички ради прикривања доказа) је мало ко упознат или се тачно сећа, док са Кисинџеровом доктрином да се тежиште цивилизације пребаци у робовласничку Кину - још мање смо већински свесни...

Колико ће времена требати Европи и Америци да схвати да их држава Израел улогом двоструког шпијуна увлачи у субординацију Кини, учествовањем у самоосиромашујућим и прескупим Израелским ратовима за рачун шачице банкара и њиховин ''интернаци'' финансијских фондација?

Израел је брана која чува цивилизовани део света од алахових зомбија са блиског истока.

jon_snow_at_the_wall_by_anday_d3k1l0l-fullview.jpg

Игра двоструку игру, ко кооорва за свог банкстерског макроа - Кинеза...

Генератори су светске финаскијске кризе, која погађа друге земље, својим ратовима против ненаоружаних сандалаша из Палестине и Јемена...

Израел је брана која чува цивилизовани део света од алахових зомбија са блиског истока.

Ko nas je čuvao od tih alahovih zombija pre nego li je Izrael formiran 1948. godine?

Turadija i nije neki poklonik Alaha, a unazad čitav milenijum, samo su oni pohodili evropske prostore, dok taj civilizovani svet u kontinuitetu divlja po alahovoj deci.

Klasična zamena teza, gde se žrtva proglašava pretnjom, a zločinac pravednim borcem za našu stvar.

Čuj Izrael brana koja čuva "civilizovan svet". "Civilizovanom svetu" nije potrebna brana, već rešetke iza kojih će ga ostatak sveta smestiti.

Ko nas je čuvao od tih alahovih zombija pre nego li je Izrael formiran 1948. godine?
Pre 1948 gotovo da nije bilo aktivnih islamističkih organizacija van Muslimanskog bratstva i Hizb ut Tahrir-a pri čemu su ovi prvi operisali u Egiptu protiv domaće vlasti a ovi drugi su formirani kao stranka ideološkog prosravanja i nenasilnog 'otpora'...čemu god...

Alahovi zombiji su počeli da izvoze teror negde od 1970 i Crnog septembra kad su i ostali radikalni muslimani pomislili da se ne moraju zaustaviti na istrebljenju samo jevreja, već da smo i mi na meniju...Pa je tako:

Hezbolah formiran '82
Hamas formiran '87.
Laškar-e-Taiba formirana '87.
Al Kaida formirana '88.
Abu Sajaf formiran '91.
Talibani '94.
Boko Haram formiran 2002.
Al Šabab 2006.
ISIS formiran 2013.
i još mali milion nekih sličnih maniaka od Malezije do Bosne.

Tako je odgovor na ovo tvoje pitanje za pre '48 - mahom savezničke vojske u Drugom svetskom, a ako ćeš da ideš još ranije fo početka XX veka onda uglavnom Kralj Petar I.

Tako da, pre nego što kreneš da se busaš u koncepte koje namerno ili slučajno zloupotrebiš poput 'zamene teza', vidi da se u temu o kojoj bi da mudruješ razumeš bar za nijansu bolje nego Marica u kriv qrtz.

Pre 1948 gotovo da nije bilo aktivnih islamističkih organizacija van Muslimanskog bratstva i Hizb ut Tahrir-a pri čemu su ovi prvi operisali u Egiptu protiv domaće vlasti a ovi drugi su formirani kao stranka ideološkog prosravanja i nenasilnog 'otpora'...čemu god...

Alahovi zombiji su počeli da izvoze teror negde od 1970 i Crnog septembra kad su i ostali radikalni muslimani pomislili da se ne moraju zaustaviti na istrebljenju samo jevreja, već da smo i mi na meniju...Pa je tako:

Hezbolah formiran '82
Hamas formiran '87.
Laškar-e-Taiba formirana '87.
Al Kaida formirana '88.
Abu Sajaf formiran '91.
Talibani '94.
Boko Haram formiran 2002.
Al Šabab 2006.
ISIS formiran 2013.
i još mali milion nekih sličnih maniaka od Malezije do Bosne.

Tako je odgovor na ovo tvoje pitanje za pre '48 - mahom savezničke vojske u Drugom svetskom, a ako ćeš da ideš još ranije fo početka XX veka onda uglavnom Kralj Petar I.

Tako da, pre nego što kreneš da se busaš u koncepte koje namerno ili slučajno zloupotrebiš poput 'zamene teza', vidi da se u temu o kojoj bi da mudruješ razumeš bar za nijansu bolje nego Marica u kriv qrtz.
Marice, sve navedene organizacije su nastale kao odgovor na cionističku politiku USA i tek nakon formiranja Izraela i jevrejskih zločina nad Palestincima.
Uopšte, agresija Izraela na Bliskom istoku, radikalizovala je sve muslimane u okruženju. Neposredno pre toga su bili tek simpatični jahači kamila, koji su ti rado hteli pokazati gde su piramide i za praktično ništa iskopati ti kakav vredan eksponat iz perioda drevnog Egipta i preneti na brod, kako bi ga otpremio za Evropu.
Kao države koje su se tek koliko juče oslobodile bremena zapadnoevropskog kolonijalizma, teško da su mogli biti pretnja za bilo koga. Najmanje za državu kojoj je ova moja današnja pravni naslednik.
SFRJ je bila prijatelj, pokrovitelj i saveznik većine muslimanskih i arapskih država.
Muslimani u Evropi nisu nikakva pretnja već 200 godina. Uglavnom su lovina. Zapadni mediji su ih nakon nastanka Izraela pretvorili u pretnju, kako bi prikrili stravične zločine Izraela nad Arapima i generalno muslimanima.

Глупости. Израел је одиграо кључну улогу у избијању грађанског рата у Сирији, отвореном или тајном подршком исламистима, што је изазвало тзв. ,,мигрантскјжу кризу" када су таласи Арапа, муслимана и великим делом тих истих исламиста преплавили Европу..

И шта мислиш, где ће ићи Палестинци кад их ционисти очисте из Газе?
Па у Европу.

Тако да, ко не жели Арапе и мигранте по Европи, тај не би требало да се радује успесима циониста у њиховим циљевима.

Crnog septembra
Црни септембар није био исламистички покрет.
Hamas formiran '87.
Зашто је Нетањаху помагао Хамасу у грађанском рату против секуларног и умереног Фатаха?
Al Kaida formirana '88.
Ко је финансијаки и обавештајно помагао поменуте? И ове:

И за чији су рачун рушили секуларни и антиционистички режим Башара Ел Асада?

Када на та питања нађеш одговоре схватићеш колико је прича сложенија од те да је у питању само рат против исламизма.
Да, исламизам је проблем, али још су већи проблем оне велике силе и државе које, за сопствени рачун, подржавају и подстичу такве покрете.
И стварају им улаз у саму Европу.

Аут-торска тема

Pa nije Kisindžer želeo da se centar ekonomske moći na planeti prebaci u Kinu . To se desilo izvan njegovih težnji, koje su bile da poveća razdor između Kine i SSSR-a pomažući Kini .

Poslednja izmena:
SFRJ je bila prijatelj, pokrovitelj i saveznik većine muslimanskih i arapskih država.
Мешали смо се тамо где нам није место, и обучавали муслимане против државе Израел, која нам је природни савезник у борби против џихадлука на Балакну...

Југословенска АНТИСРПСКА геополитика је масонска шизофренија - пар екселанс, у рангу оних јевреја који су подржали Хитлера против своје рођене браће и породица, зарад неке велике државе и моћи...

Neće nikada shvatiti jer u Americi i Evropi vlada oligarhiska struktura u kojoj dominira finansiski kapital . Prema tome Amerika pored geostrategijske vezanosti za Izrael ima tu unutrašnjo-strukturnu zavezanost.

Poslednja izmena:
Мешали смо се тамо где нам није место, и обучавали муслимане против државе Израел, која нам је природни савезник у борби против џихадлука на Балакну...

Југословенска АНТИСРПСКА геополитика је масонска шизофренија - пар екселанс, у рангу оних јевреја који су подржали Хитлера против своје рођене браће и породица, зарад неке велике државе и моћи...
Sve pet. Za jugoslovensku geopolitku nema se šta reći, sem da je moj lični utisak da je SFRJ promovisala tu nesvrstanost po svetu, po nalogu USA. U protivnom bi im se zapatio sovjetski komunizam, a to iz američkog imperijalističkog ugla uopšte nije lepo.

Nego kad smo već kod šizofrenije. Jedini džihadluk koji mene kao Srbina muči, ovde na Balkanu, ima ogroman američki, pa možemo reći i izraelski predznak. Albanci i Bosnjaci, bez bilo kakvog pogovora, najverniji su NATO poslušnici i podanici i upravo oni mi oduzimaju moju Otadžbinu i dedovinu, ubijajući pritom moje Srbe. Nemam ja sa Arapima, pa čak ni sa Turcima, ništa. Šta smo trebali da objasnimo Osmanlijama, davno smo objasnili. Muslimani generalno nisu nikakva pretnja za moj narod i državu.
Alahova zombeta, kreirana i podržana od strane Zapada, već jesu. Njih podržava i Izrael. Tako da je potpuno jasno ko je naš prirodni saveznik.

Neće nikada shvatiti jer u Americi i Evropi vlada oligarhiska struktura u kojoj dominira finansiski kapital . Prema tome Amerika pored geostrategijske vezanosti za Izrael ima tu unutrašnjo-strukturnu zavezanost.
Америка није члан сви тих интернацошких банкстерских новоудруга, јер има своју личну, која дрма и облачи планетом - долар, којим се те мутљавине плаћају...

Sve pet. Za jugoslovensku geopolitku nema se šta reći, sem da je moj lični utisak da je SFRJ promovisala tu nesvrstanost po svetu, po nalogu USA.
Делимична Исправка: Није по налогу США , него тих интернаци банкстера који су доларима плаћали, и који су грували паре овде у војну и политичку индустрију рата, под Ганди причицама о миру за малу децу, која не виде наоружавање до зуба...

U protivnom bi im se zapatio sovjetski komunizam, a to iz američkog imperijalističkog ugla uopšte nije lepo.
Совјети су се сами од себе распадали аутогеноцидом, не само пре ДСР, већ и после

Nego kad smo već kod šizofrenije. Jedini džihadluk koji mene kao Srbina muči, ovde na Balkanu, ima ogroman američki, pa možemo reći i izraelski predznak.
Слажемо се... Али са акцентом на израелски

Albanci i Bosnjaci, bez bilo kakvog pogovora, najverniji su NATO poslušnici i podanici i upravo oni mi oduzimaju moju Otadžbinu i dedovinu, ubijajući pritom moje Srbe. Nemam ja sa Arapima, pa čak ni sa Turcima, ništa. Šta smo trebali da objasnimo Osmanlijama, davno smo objasnili. Muslimani generalno nisu nikakva pretnja za moj narod i državu.
Alahova zombeta, kreirana i podržana od strane Zapada, već jesu. Njih podržava i Izrael. Tako da je potpuno jasno ko je naš prirodni saveznik.
:tick:
Добро, сад си ти мене исправио и разоружо аргументима и истином...

Немамо савезника већ макроа, и то је једина истина...

Америка није члан сви тих интернацошких банкстерских новоудруга, јер има своју личну, која дрма и облачи планетом - долар, којим се те мутљавине плаћају...
Te udruge jesu najmoćnije organizacije koje vladaju svetom (ne kao neko tajno udruženje već kao sprega interesa) te i Amerikom a kontrolišu ogroman kapital u celom svetu . Znači Amerika kao samostalni subjekt ne postoji. Takozvani američki predsednik je obična marioneta bez vlastite volje a trenutni predsednik bi možda i imao nešto što se naziva volja da može da se seti.

Te udruge jesu najmoćnije organizacije koje vladaju svetom (ne kao neko tajno udruženje već kao sprega interesa) te i Amerikom a kontrolišu ogroman kapital u celom svetu . Znači Amerika kao samostalni subjekt ne postoji. Takozvani američki predsednik je obična marioneta bez vlastite volje a trenutni predsednik bi možda i imao nešto što se naziva volja da može da se seti.
Владају искључвиво медисјким и инфо светом, а у реалном који паралелено и у пркос функционише, могу само да добију ногу међу глутеусе - због држања традиције и делимичног морала међу поштеном рајом, која не трпи коорварлук принципа...

Аут-торска тема

Koji je rat Izrael započeo a da nije bio isprovociran?

Владају искључвиво медисјким и инфо светом, а у реалном који паралелено и у пркос функционише, могу само да добију ногу међу глутеусе - због држања традиције и делимичног морала међу поштеном рајом, која не трпи коорварлук принципа...
Ja ti bolan prićam o Hađijama a ti mi pominješ raju.

Talibani su samo mudžahedini koje je osnovala, naoružavala i obučavala CIA još tamo negde oko 79 pri ratu Avganistan- SSSR.
A kao 94 su promenili ime.
Који одсек ЦИЈЕ?

Онај што је срушио куле близнакиње и гранатиро Пентагон?

Од тад и Пентагон паметније размишља о ЦИЈИ, мада са закашњењем...

Back