hehe, ti volEs samo arapkinje, rasistoТако да, ко не жели Арапе и мигранте по Европи, тај не би требало да се радује успесима циониста у њиховим циљевима.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe, ti volEs samo arapkinje, rasistoТако да, ко не жели Арапе и мигранте по Европи, тај не би требало да се радује успесима циониста у њиховим циљевима.
pa to ti je anglo-cionisticka zavera zamisljena pre vise od 100 godina, imas bolje resenje?Генератори су светске финаскијске кризе, која погађа друге земље, својим ратовима против ненаоружаних сандалаша из Палестине и Јемена...
Realpolitika je da kina ne gospodari onim moreuzom, prolazom izmedju kine i tajvana, tako da si ovo iznad izmastao, moracete lupiti sankcije kini, ups pa vec jesteКолико ће времена требати Европи и Америци да схвати да их држава Израел улогом двоструког шпијуна увлачи у субординацију Кини
Радиће пљачка доларима, а не геноциди и разбијање држава због масонских секташа Ротшилдових...pa to ti je anglo-cionisticka zavera zamisljena pre vise od 100 godina, imas bolje resenje?
petro-dolar je radio na isisavanju svetskih resursa koliko vec, vise od pola veka, to ti je plan B?
vise nece da radi, i vracamo se na plan A-anglocionisticku zaveru, JACI TLACI
sta?Радиће пљачка доларима, а не геноциди и разбијање држава због масонских секташа Ротшилдових...
Bez veze ,teorija zavere. Izrael,Jevreji napravili kucu okruzeni sa 200 miliona Arapa,muslimana. Normalno da su u neprijateljskom okruzenju. Plus gluposti oko protokola sionskih mudraca,antisemitizam. Hriscanstvo im ne prasta izdaju Hrista,kao da on nije bio Jevrejin.Аут-торска тема
Са чињеницом да је Израел хаковањем покрао Америчку војну технологију (рактених и авио система), посредством информатичке технологије (МАјкрософ и Интел су чак и пребачени у Израел физички ради прикривања доказа) је мало ко упознат или се тачно сећа, док са Кисинџеровом доктрином да се тежиште цивилизације пребаци у робовласничку Кину - још мање смо већински свесни...
Колико ће времена требати Европи и Америци да схвати да их држава Израел улогом двоструког шпијуна увлачи у субординацију Кини, учествовањем у самоосиромашујућим и прескупим Израелским ратовима за рачун шачице банкара и њиховин ''интернаци'' финансијских фондација?
Шта ти мантраша и Булазниш?Bez veze ,teorija zavere. Izrael,Jevreji napravili kucu okruzeni sa 200 miliona Arapa,muslimana. Normalno da su u neprijateljskom okruzenju. Plus gluposti oko protokola sionskih mudraca,antisemitizam. Hriscanstvo im ne prasta izdaju Hrista,kao da on nije bio Jevrejin.
На томе се и ради.Још нам само избеглице из Либана и Ирана требају, па да се претворимо у Бл исток у Европи...
То нису Енглези, већ Ротшилдиви елитистички копилани из свих нација...Naravno da su englezi generator svih ratova u svetu, pa i ovog bliskoistočnog i da im je cilj razbijanje arapa i uništenje izraela....
ja vam lepo kazem da ne mastate, mi ameri smo se zarekli: izrael je zenica Bozijeg oka, necemo ga dati pa makar ceo svet izgoreoNaravno da su englezi generator svih ratova u svetu, pa i ovog bliskoistočnog i da im je cilj razbijanje arapa i uništenje izraela....
I tako...Nešto nešto kolonizacija nešto nešto cionisti nešto nešto SFRJ nešto nešto muslimani žrtve. Leptejebo...žene u crnom verzija za online forum. Svakako sam ono pisao zbog nekog ko te može shvatiti ozbiljno sa ovim sloganima od 2din, a sa takvima vreme ne gubim, odavno.Muslimani u Evropi nisu nikakva pretnja već 200 godina.
Niti sam to tvrdio niti je bitno za bilo šta ovde, niti je potpuno tačno. Kao argument da UČK nije bio islamistički nego nacionalistički jer je eto i njima i ovima antiseminizam/mržnja prema Srbima bila istaknutija nego džihad.Црни септембар није био исламистички покрет.
Pokušavaš da poturiš kukavičije jaje kao i svi (ekstremno) levi političari i mediji (čega možda i nisi svestan, kao što fanovi Putina ovde ne kapiraju da je 90% toga što pričaju komunistička SSSR propaganda iz zlatnog doba proletarijata), tradicionalno u islamističkom buljsonu. Pitaš neka kvazi duboka pitanja a nisam siguran ni da si sam sebi objasnio šta bi hteo da kažeš njima.Ко је финансијаки и обавештајно помагао поменуте?
Misliš obrnuto, ubilačka verska ideologija koja širi smrt po celom svetu i ima ogroman potencijal da radikalizuje milione 'umerenih' što obećava na dnevnom nivou je najveći civilizacijski problem, kao što je bio i u 11. veku, davno pre Amerike. Ideologija jedinog pravog imperijalizma, gotovo nepromenjenog u poslednjih milenijum ipo Imbecilna politika Amerike naročito pre 9/11 može biti samo deo, a ne najveći deo tog problema.Да, исламизам је проблем, али још су већи проблем оне велике силе и државе које, за сопствени рачун, подржавају и подстичу такве покрете.
И стварају им улаз у саму Европу.
Пусти мене пијанџоро, и држи се текста и теме...sta?
proces dedolarizacije je vec u toku, nema vise pljacke dolarima, i zato idemo u sve ovo danas, ja mislim da ti od mrznje ne mozes trezveno da razmisljas - sve ovo se desava jer sutra dolar nece postojati, e pa shvati to
nema petrodolara, sta ce nam dolar bez gaca, go, da se stidimo? zato nama izrael treba kao 'leba, a ne obrnuto, kako ti mislis, sve ti se izokrenulo u glavi
ako postavimo trampa ukapiraces, sada mu je dobro na klupi za rezervne igrace, sve vec ide po planu A, plan B na izdisaju, odosmo u bankrot ako izrael padne, zenica oka Bozijeg, nemo' da siris antisimitizam, da te ne damo crvenima malo na prevaspitavanje. Jesu oni genocidni, ali to im je u krvi jer su jahvisti tj djavolji, ali IZRAEL JE BOZIJI, jahvu kada oborimo, sve ce da se smiri, MIR BOZIJI, SLOGA MEDJU NARODIMA
coce tek sam usto...ali ti si vec nateg'o, samo te bre banuju alkosuПусти мене пијанџоро, и држи се текста и теме...
pa jel vidis da on brani engleze i amere, kao neke iluminati porodice su krive i daj da se zrtvuje izrael samo kao apokalipsu da naravimo? ..mada, ima on religioznu osnovu za svoja htenja i zeljenja!На томе се и ради.
Црни септембар је настао као рекција на ционистички терор.Niti sam to tvrdio niti je bitno za bilo šta ovde, niti je potpuno tačno. Kao argument da UČK nije bio islamistički nego nacionalistički jer je eto i njima i ovima antiseminizam/mržnja prema Srbima bila istaknutija nego džihad.
Нису то никаква ,,дубок питања", већ врло проста и јасна - ко је помогао исламистима у Авганистану против Совјета?Pitaš neka kvazi duboka pitanja a nisam siguran ni da si sam sebi objasnio šta bi hteo da kažeš njima.
Управо то пишеш неке трактате, али ја те опет питам - зашто је Нетањаху подржавао радикални Хамас против умереног секуларног Фатаха у палстинском грађанском рату?To radiš tako što uzmeš incident poput sukoba Hamasa i Fataha, i iščašiš ga iz prostora i vremena i od njega napraviš pravilo i deo nekog viševekovnog plana, zavere i sl. ali obavezno sa 20 godina naknadne pameti.
Америка им није створила идеологију, свакако,али јесте им помогла својим подршком да ојачају и рашире се по целом светуг.I ne, Amerika nije stvorila te organizacije, ona ih je svojom podrškom mogla samo ohrabriti, svet je bio već na putu da se sa džihadistima suoči, ponovo, što je bilo kome ko je čitao Izetbegovićeva islamistička trabunjanja iz 1970, deceniju ipo pre američke podrške mudžahedinima u Avganistanu, kristalno jasno.
Америка је својом политиком створила проблем.Ideologija jedinog pravog imperijalizma, gotovo nepromenjenog u poslednjih milenijum ipo Imbecilna politika Amerike naročito pre 9/11 može biti samo deo, a ne najveći deo tog problema.
Наш случај и Путина ја овде нисам ни поменуо. Говорим ти о томе ко заправо, зарад својих интереса, подстиче исламизам на Блиском Истоку, у Европи и свету.Ali ne, ti i tebi slični imate pred sobom samo 1999 (pri čemu izgleda niste pratili šta je Palestina cela a Hamas naročito obećavao Srbiji tada niti sa kim su se na Kosovu i Bosni borili) i tatu Putina (protiv koga Palestinci ništa protiv nisu imali) i bitnije je uvaliti Americi pa makar i mi svi kolektivno otišli pod islamistički nož.
Бољи си кад си пијан...nema sta da se doda ili oduzme, dule posteno pise, kada ne radi za sns, vec nepristrasno analizira, podrzavam njegov post iznad 100%, ili bar 99%
David Lyncha si pustio na pocetku, to je njegova kreacija atomske eksplozije.Не мантрај...
0:29
au bre ziki, pa smaras sa teorijama zavere, rotsildi su u engleskoj, a ovde su rokefeleriБољи си кад си пијан...
Ни Америка ни Израел са овим везе немају, већ елитистичка секта Ротшилда аутошовиниста, која је преузела власт у Америци и Израелу...
I tako...Nešto nešto kolonizacija nešto nešto cionisti nešto nešto SFRJ nešto nešto muslimani žrtve. Leptejebo...žene u crnom verzija za online forum. Svakako sam ono pisao zbog nekog ko te može shvatiti ozbiljno sa ovim sloganima od 2din, a sa takvima vreme ne gubim, odavno.
Niti sam to tvrdio niti je bitno za bilo šta ovde, niti je potpuno tačno. Kao argument da UČK nije bio islamistički nego nacionalistički jer je eto i njima i ovima antiseminizam/mržnja prema Srbima bila istaknutija nego džihad.
Pokušavaš da poturiš kukavičije jaje kao i svi (ekstremno) levi političari i mediji (čega možda i nisi svestan, kao što fanovi Putina ovde ne kapiraju da je 90% toga što pričaju komunistička SSSR propaganda iz zlatnog doba proletarijata), tradicionalno u islamističkom buljsonu. Pitaš neka kvazi duboka pitanja a nisam siguran ni da si sam sebi objasnio šta bi hteo da kažeš njima.
To radiš tako što uzmeš incident poput sukoba Hamasa i Fataha, i iščašiš ga iz prostora i vremena i od njega napraviš pravilo i deo nekog viševekovnog plana, zavere i sl. ali obavezno sa 20 godina naknadne pameti.
Razloga za pomaganje koje je bilo indirektno a od koga si ti (ili španski socijalista koga si citirao) napravio vrlo direktno i eksplicitno i promišljeno, ima milion u tom momentu, od balansiranja i kontrole moći jednih odnosno drugih, od produbljivanja podela među palestinskim radikalima do obezbeđivanja stabilnosti koju su mogli da, za razliku od potpunog haosa, kontrolišu i predviđaju itd itd. Na kraju sve i da je to bio deo nekog njihovog plana Izrael nije imun na loše procene i očajne greške, kao što je to bio slučaj sa 07.10.
A kao što je to bio i slučaj sa potpuno imbecilnom, kriminialnom i u našem slučaju zločinačkom politikom Klintonove Amerike tokom 90-ih godina, koja je mnogo direktnije i pogubnije pomagala islamiste, potcenjujući njihovu pretnju, ograničeno se koncentrišući samo na pretnju komunizma u tadašnjem kontekstu hladnog rata. I ne, Amerika nije stvorila te organizacije, ona ih je svojom podrškom mogla samo ohrabriti, svet je bio već na putu da se sa džihadistima suoči, ponovo, što je bilo kome ko je čitao Izetbegovićeva islamistička trabunjanja iz 1970, deceniju ipo pre američke podrške mudžahedinima u Avganistanu, kristalno jasno.
Možeš da odeš i dalje u istoriju, pa pogledaš slično korišćenje turskih najamnika u Vizantiji. Po tvojoj logici mi smo kolektivno trebali da odustanemo od oslobađanja od Osmanlija jer eto sredinom 14.v su kraljevi 'finansirali Turke' pa ono, mi smo tu zapravo najveći problem jer je ceo Balkan posle porobljen i nema mi tu šta da se budino. Sreća da nije došao neki mozak da nam objasni da smo mi to sami dizajnirali. Mada videćemo još...
Tako da, ni jedan element te indirektne pomoći Hamasu da ograniči moć Fataha ne govori da apsolutni prioritet Izraela, a u svrhu preživljavanja pored sto vrsta muslimanskih radikala koji bi da svakog Jevreja (pre nego što pređu na nas) izbrišu sa lica, zemlje 'od reke do mora' - borba protiv islamizma.
A u kontekstu sveta čiji je najcivilizovani deo potpuno skrenuo ulevo i pomahnitale islamiste po svetu ili otvoreno podržava, kao Putin, ili ne kritikuje uopšte ili kritikuje - oštrim jezikom, da, Izrael je jedina konkretna brana od ovih manijaka. Nedovoljna u svakom smislu sem lokalno.
A ako se na nekom mestu ne sme relativizovati islamizam i pravdanje bilo čega u vezi sa tim, čak i kad su u pitanju naši neprijatelji iz 1999, to je Srbija. Šta se desilo ovom narodu pa nam je pamet Rumuna, Čeha i Poljaka sada nedostižna evo ne znam.
Misliš obrnuto, ubilačka verska ideologija koja širi smrt po celom svetu i ima ogroman potencijal da radikalizuje milione 'umerenih' što obećava na dnevnom nivou je najveći civilizacijski problem, kao što je bio i u 11. veku, davno pre Amerike. Ideologija jedinog pravog imperijalizma, gotovo nepromenjenog u poslednjih milenijum ipo Imbecilna politika Amerike naročito pre 9/11 može biti samo deo, a ne najveći deo tog problema.
Ali ne, ti i tebi slični imate pred sobom samo 1999 (pri čemu izgleda niste pratili šta je Palestina cela a Hamas naročito obećavao Srbiji tada niti sa kim su se na Kosovu i Bosni borili) i tatu Putina (protiv koga Palestinci ništa protiv nisu imali) i bitnije je uvaliti Americi pa makar i mi svi kolektivno otišli pod islamistički nož.
Бураз појма немам о томе, само сам окачио Кисинџерове цијоњарске речи, које комуњаре спинују у Антиаменикаризам и просемитизам (нетачно обоје инверзијом)David Lyncha si pustio na pocetku, to je njegova kreacija atomske eksplozije.
Why is Russia after them?
Who are the Rothschilds? Why is Russia after them?
ja sam postavljao njegov sajt bar 10 godina unazad, opasan deka https://henrymakow.com/The Satanic Cult That Rules the World. Dr. Henry Makow with Christopher Jon Bjerknes
znaci ne znas engleski, sta je smesno?
u cast ovoga coveka mi ameri slavimo dan edukacije, pa shvatite vec jednom:CHABAD LEADER, MESSIAH MENACHEM MENDEL SCHNEERSON ON HIS PLANS TO DESTROY SLAVS This speech [a letter sent to the newspaper] of Menachem Mendel Schneerson, the Chabad Leader and Messiah (the Lubavitcher Rebbe), was published in the Vologda newspaper “Slavyanin», N-4 (32), 2001 in Russia.Following the publication, the court was unable to prosecute its editor, V.F. Popov, under trumped up charges under Article 282, [incitement of national hatred] as he operated on the facts, and several Russian scientists stood up for him, including Academician Y. K. Begunov and Doctor of Law O.G. Korotayev.This speech was uttered by Menachem Mendel Schneerson in 1994. There is much debate about its authenticity, as once argued about the validity of “The Protocols of the Elders of Zion,” but it is an indisputable fact that almost all the goals, laid out by Schneerson, have been achieved by now. This speech is simply the application of Talmud to Ukraine and Russia. Talmud says: Jews should murder and enslave goyim worldwide. This speech says: Jews should murder and enslave goyim in Ukraine and Russia. Yes, the speech by Menachem Mendel Schneerson is monstrous. For a normal person, it is hard to believe that a religious leader can be a MURDERER, and that the religion can be THE IDEOLOGY OF MURDER. That is why, the text of this essay has every criminal passage from the speech next to the criminal passage from Talmud. The face of the Zionist Messiah also speaks for itself: it is the face of a TERRORIST, full of hatred and menace.Колико ће времена требати Европи и Америци да схвати