Израел као генератор ратова у 21вом веку

КАд ће се Америка и ЕУ ослободити Израела?

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Мешали смо се тамо где нам није место, и обучавали муслимане против државе Израел, која нам је природни савезник у борби против џихадлука на Балакну...

Југословенска АНТИСРПСКА геополитика је масонска шизофренија - пар екселанс, у рангу оних јевреја који су подржали Хитлера против своје рођене браће и породица, зарад неке велике државе и моћи...
Ti si sam sebi nejasan. Izrael ti je u isto vrijeme i prirodni saveznik za Srbe i generator ratova na Bliskom istoku.

Који одсек ЦИЈЕ?

Онај што је срушио куле близнакиње и гранатиро Пентагон?

Од тад и Пентагон паметније размишља о ЦИЈИ, мада са закашњењем...
Operation Cyclone was the code name for the United States Central Intelligence Agency (CIA) program to arm and finance the Afghan mujahideen in Afghanistan from 1979 to 1992. The mujahideen were also supported by Britain's MI6, who conducted their own separate covert actions. The program leaned heavily towards supporting militant Islamic groups, including groups with jihadist ties, that were favored by the regime of Muhammad Zia-ul-Haq in neighboring Pakistan, rather than other, less ideological Afghan resistance groups that had also been fighting the Soviet-oriented Democratic Republic of Afghanistan administration since before the Soviet intervention.
Operation Cyclone was one of the longest and most expensive covert CIA operations ever undertaken.[2] Funding officially began with $695,000 in mid-1979,[3] was increased dramatically to $20–$30 million per year in 1980, and rose to $630 million per year in 1987,[1][4][5] described as the "biggest bequest to any Third World insurgency".[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Cyclone

described as the "biggest bequest to any Third World insurgency".[6] ovo verovatno važi za pre Ukrajine jer tamo ih je samo majdan puč i preuzimanje vlasti
navodno koštalo oko 5 milijardi $.

Poslednja izmena:
ja sam postavljao njegov sajt bar 10 godina unazad, opasan deka https://henrymakow.com/

pogledaj samo ovo, a ovoga snirsona mi ameri slavimo kao dan edukacije

Education and Sharing Day

, tramp se poklonio na njegovom grobu itd
i sad ti meni popujes o nekim rotsildima kao da ja ne znam ko su oni, i smaras me sa glupostima, A OVO:

Pogledajte prilog 1625671
Па шта ако си постављо, бољшевику... Бориш се против цијоњара, а подржаваш бољшевике и Путтлера...

Zionism versus Bolshevism​

https://rumble.com/v5hdb5o-zionism-versus-bolshevism-christopher-jon-bjerknes.html

u cast ovoga coveka mi ameri slavimo dan edukacije, pa shvatite vec jednom:CHABAD LEADER, MESSIAH MENACHEM MENDEL SCHNEERSON ON HIS PLANS TO DESTROY SLAVS
Иронија живота је следећа:

Сва та његов вештачка и силована мржња према гојимима је обесмишљена и демантована, његовим тестаментом, у којима је Хаббадовцима шифром рекао да је Месија - Исус Христос... :hahaha:

А цело време се боре против Њега преко нас...

Посро им се сатаниста у живот свима следбеницима на крају... врх кабале...:cepanje:

Па шта ако си постављо, бољшевику... Бориш се против цијоњара, а подржаваш бољшевике и Путтлера...
ne podrzavam ga, meni je drazi medvedev, a cim raskanta nafo, trazicu da se smeni, i da se zabrani komunizam, ali to opet ne znaci da podrzavam kvislinge kao sto su tvoji ljoticevci - tebi je svako boljsevik ko kaze da ste vi kvislinzi, nafo podguzne muve kao banderovci hitlerove

ne podrzavam ga, meni je drazi medvedev, a cim raskanta nafo, trazicu da se smeni, i da se zabrani komunizam, ali to opet ne znaci da podrzavam kvislinge kao sto su tvoji ljoticevci - tebi je svako boljsevik ko kaze da ste vi kvislinzi, nafo podguzne muve kao banderovci hitlerove

Медведев?

Је л' то онај што је захваљујући својој висини постао Председник и Председник Владе?

levo-desna dijalektika koju ti ne razumes, badava postavljas linkove ako ne znas engleski, evo isto

Zionism (Right) & Communism (Left) Have Same Goal - Cabalist Supremacy

ByHenry Makowon October 24, 2019 12:12 PM
(In this interview with Adam Green in May, Christopher Bjerknes explains that the real goal of Zionism is not a "homeland for the Jews" but a world empire ruled by Rothschilds and their fellow Masons & Jews. I don't usually repost articles so soon, but this one exposes the Left-Right dialectic.

ПА Путин је мила мајка у односу на ту пијану будалу...

Тај би давно нуково околицу због изгубљеног рата у Украјни... Ви ТВ евангелисти сте жешће геноцидашко зло, чим да да бацате нуклеарке по цивилима, због ратног пораза њихових робовлкасника тј. председника република...

Медведев?

Је л' то онај што је захваљујући својој висини постао Председник и Председник Владе?
to je onaj koji najvise preti, jer nudjenje i prihvatanje pregovora od moskve se na zapadu shvata kao slabost kremlja, i onda se spirala nasilja i rata otrze kontroli, gubi se cak i hladnoratovska ravnoteza moci u svetu, i nastupaju ozbiljni problemi

levo-desna dijalektika koju ti ne razumes, badava postavljas linkove ako ne znas engleski, evo isto

Zionism (Right) & Communism (Left) Have Same Goal - Cabalist Supremacy

ByHenry Makowon October 24, 2019 12:12 PM
(In this interview with Adam Green in May, Christopher Bjerknes explains that the real goal of Zionism is not a "homeland for the Jews" but a world empire ruled by Rothschilds and their fellow Masons & Jews. I don't usually repost articles so soon, but this one exposes the Left-Right dialectic.
И шта је твој одговор, да се бацају нуклеарке по Украјини и Израелу на цивиле, полудели?

ПА Путин је мила мајка у односу на ту пијану будалу...

Тај би давно нуково околицу због изгубљеног рата у Украјни... Ви ТВ евангелисти сте жешће геноцидашко зло, чим да да бацате нуклеарке по цивилима, због ратног пораза њихових робовлкасника тј. председника република...
ne luperdaj! jel se zna gde se prave ti storm sedous u engleskoj sa kojima se gadja rusija? zna se; onda lepo razoriti tu fabriku sa konvencionalnim - objaviti tacan datum i minut kada ce se to uraditi, sa pretnjom da svaka eskalacija znaci nestanak engleske, a posle bi se videlo sta ce dalje da bude sa svetom, kada engleske vise ne bude, i rotsilda sa kojima nas masiras

mi ameri smo zabranili da se rusija gadja u dubinu, jel ti mislis da je to neka zayebancija? ja ne mislim, mi smo ozbiljna zemlja, a englezi vidis da traze da dobiju po picci, pa zasto im ne dati onda? zbog nikolaja koji je surovao sa anglikancima, zavrsio u americi?
Коме...теби?

Браниоцу Порфирија и Тасе, а антиекуменисти самом себи у главу? :hahaha:
to opet nije odgovor na njegovo pitanje, samo se smejes kao lud kad god nesto ne razumes

Poslednja izmena:
ja, ANTIBOLJSEVIK, se ne borim protiv cionista, vec kako ti link kaze
ovde je odlicno objasnjeno za one koji se tek upucuju u sve
https://henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html
protiv kulta hasidsko-armagedonskog koji ratom ww3 nastoji da ubrza dolazak mesije, kako je to lepo EGGERT objasnio da postoje dve suprotne struje u HASIDIMA
between the Lubavitchers and other Chasidim called "Satmar" who think it is a crime to "force God's hand" and "hasten the redemption."

However, the Lubavitchers seem to be in control.

Isti link, epizoda od ranije...
"ucinite nesto da se ubrza dolazak mesije"
a bibi mu odgovara, "cinimo, cinimo"
I MI DANAS VIDIMO KAKO CINE
netanyahoo-shneerson.jpeg

Netanyahu and the Rebbe Schneerson, 1990.

After exchanging amenities Netanyahu said; "I come to ask your blessing and your help. In all areas, political and personal." The Rebbe replied, "Since last time we met many things have progressed. What hasn't changed however is Moshiach still hasn't come. So do something to hasten his coming." Netanyahu; "We're doing. We're doing."

Jesu na kraju ikad ustanovili jel taj lik bio Moschiach ili nije?
pa, jel vidis iznad da nije, u dijalogu sa netanjahuom?
ovim ratovima, sto je tema zilota, oni zapravo ubrzavaju [engl HASTEN] dolazak mesije, tj tako veruju - imas iznad objasnjenje, i ti vidis da svet zapravo od njih i ne trazi da stanu, jer znaju da nece!!! ne mozes ih zaustaviti, verski fanatizam gori od muslimanskog!

evo opet, on je samo tzaddik, kao pravednik, a nije mesija
https://henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html
Lubavitcher tzaddik Menachem Schneerson (1902-1994) Left said Cabalists (Illuminati) would implement Biblical prophecy of Armageddon in order to hasten the return of the Messiah and establish Jewish supremacy.

to ti je i sustina moje borbe zasto sam protov njih i njihovih saveznika armagedonita
eggert JE INACE ODLICAN ISTORICAR I NOVINAR, i u vezi onog palog/nestalog aviona SAM ODGLEDAO ODLICNU EMISIJU [TITLOVANA JE BILA], samo je moj problem sto ne znam nemacki

Poslednja izmena:
Pa bruka njegovih Chabadovaca je vjerovalo i danas isto vjeruje da je on Moschiach.
kao sto bruka nasih veruju da su razni bezveznjakovici sveti; svejedno, on sam je branio da se naziva mesijom https://en.wikipedia.org/wiki/Chabad_messianism
i na njihovom sajtu imas da je samo "pravednik"

Remembering a Tzaddik

Editorial: On The Biography of A Tzaddik

seronja ako mene pitas, ali je uvezan sa armagedonitima, pa zato moram da ga dokacim, a trebalo bi sloveni generalno da ga satru, vidis ispred sta je pricao?
ja sam postavljao njegov sajt bar 10 godina unazad, opasan deka https://henrymakow.com/
pogledaj samo ovo, a ovoga snirsona mi ameri slavimo kao dan edukacije

Education and Sharing Day

, tramp se poklonio na njegovom grobu itd
i sad ti meni popujes o nekim rotsildima kao da ja ne znam ko su oni, i smaras me sa glupostima, A OVO:
Pogledajte prilog 1625671
klikni na pogledajte prilog

Poslednja izmena:
Pre neki dan stigao rezultat testa DNK Kristifora Kolumba. Polemika Djenova,Italijan, Portugalac,Spanac ,nista od toga Jevrejin,Sefard. Ni manjeg naroda ni znacajnijih ljudi.

Procitala sam, dvadeset i dve godine su proucavali...i bas u pravom momentu zakljucili da je sefardskog porekla.
Dvadeset i dve godine! Jedan DNK!

Ah, nauko, nauko, politicki si prepodobna.

Несуђени Израелац?

Pa bruka njegovih Chabadovaca je vjerovalo i danas isto vjeruje da je on Moschiach.
Зашто ме подсећа на вас Тасићевце, који мисле да неког много брига шта ваши верски лидери мисле и проповедају у туђе колективно име...

И каква ти глупа питања постављаш о ''препознатом Месији'' кога ни пола Хабадоваца, а камо ли остали не ферма ни промил - невероватно...

Мозак ти за испашу служи

Несуђени Израелац?
Пола КГБа спава у Моссаду...

Кад то провали већина глупих Амера, одоше фејк-Јевреји под неког новог Хитлера, ког ће банкари да им дигну да их поведе у сигурну организовану смрт (ако већ није Бибија)...

Иначе Димитријева мама је јеврејка, ко и Путтлеру...

Back