Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 14.032
Све више се заговнава...Руси су неубедљиви у ставу...мора одлучније да се осуди тероризам. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ako već noćas napadne? Tako je i za Izrael tvrdio da će pregovarati kad oni istu noć napali pospane Irance.NEMA MUDA DA NAPADNE
Svidja mi se što je svestan da SAD ne može da pobedi Iran
Zato bolje ispasti sisica nego izgubiti rat kao u Avganistanu
Rusima je napad izraela na iran sprao ljagu zapada da je Rusija agresor.Све више се заговнава...Руси су неубедљиви у ставу...мора одлучније да се осуди тероризам.![]()
Kinezi ih već otpisaliopa sinko krenulo je
Знам, али правдољубиви свет жели САД на коленима, а не два САД-а.Rusima je napad izraela na iran sprao ljagu zapada da je Rusija agresor.
Bolja stvar nije mogla da im se desi
Ćuti, ne davaj mu idejuNek drze kukaste krstove u dzepu ako ih napadnu
Pa nek se aktiviraju svi, nego stalno se ocekuje od Rusije da uradi nesto.Знам, али правдољубиви свет жели САД на коленима, а не два САД-а.
NEMA MUDA DA NAPADNE
Svidja mi se što je svestan da SAD ne može da pobedi Iran
Zato bolje ispasti sisica nego izgubiti rat kao u Avganistanu
Neće jer nuklearni program nije problem a moźda i ne postoji.Izgleda da će morati da napadne,
smanjuje mu se manevarski prostor,
Izraelu je neophodna pomoć jer se očigledno ne odvija sve po planovima.
Mislim da će Tramp izvršiti koncentrisan udar samo po Fordow i objaviće da je to završen posao i da je iranski nuklearni program okončan
Ako mu ne uspe eno kazu mozda i takticku bace.Izgleda da će morati da napadne,
smanjuje mu se manevarski prostor,
Izraelu je neophodna pomoć jer se očigledno ne odvija sve po planovima.
Mislim da će Tramp izvršiti koncentrisan udar samo po Fordow i objaviće da je to završen posao i da je iranski nuklearni program okončan
1000kg pišeСам моменат прилета у болницу "Сорока" у Бер Шеви.
Можете проценити снагу бојеве главе.
Neće jer nuklearni program nije problem a moźda i ne postoji.
Cilj je rušenje vlasti ili zauzimanje teritorije.
Није ваљда да су погодили макету ајатолиног бункераE, ovo ja zovem raketa