Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 254.386
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VidimNiko normalan ne slavi civilne zrtve, a niko normalan ni ne kresti ovako kad ga mule polupaju![]()
Pored ruskinja i ukrajinki ovima nebi uzeo ni orah iz ruke
Trampa se ništa ne pita. To je mnogo prljavija igra a izgleda nama običnim ljudima jako malo saopštavaju.Tramp traži izlaz iz trenutne situacije
Ne može da ne uradi ništa jer ga Izrael vuče za rukav i pritiskaju sa svih strana
Rat punog obima mu ne pada na pamet
Kopnena ofanziva još manje
Dugotrajno bombardovanje će napraviti uzvratnu reakciju i gubitke i na USA strani
Jedino što preostaje, kratka akcija, bombardovanje jednog cilja i brzo povlačenje uz proglašenje da je posao odrađen.
Time što će da izbombarduje jednu metu i da se odmah povuče i proglasi kraj sprečava Iran da mu uzvrati jer je i Iranu bolje da istrpi taj jedan udar i da ne odgovori ulazeći u rat nesagledivog obima
Ne volim ni mule ni zidove pa podrzavam da se tuku do besvestiVidim
Koga vise volis kepeca iz krmelja ili novu ljubav jajatolaha![]()
Podsetig se na seriju "Porodicno blago" kada Tika Spic i Zitko u kafani Macak beze od dojave da je podmetnuta bomba. A Tika dojavio lazno.U Tel Avivu neki nasli.nacin da dzabe jedu
Dodjes u restoran jedes pijes, cim cujes sirene krenes da bezis i ne platis racun
I ja sam gledala kako gadjaju neki radar oko Užica. Prvo sam vidila pečurku pa je onda došao zvuk ali i zvuk kamenja kao da pada oko mene. Drugi put kad sam išla vozom iz Užica za Valjevo. Uzbuna pa se voz zavukao u tunel i tu smo sjedili u mraku. Uuu rek’o kad nas žive sad zatrpa nikad nas neće naćiŠto gađaju po danu lepše se vidi noću i pravi je spektakl. Ja sam gledao ko na dlanu kada su nato nacisti gađali bolnicu dragiše mišovića na dedinju. Prvo se digla ogromna pečurka pa je onda doputovao zvuk detonacije. Isto i generalštab kada je pogođen bio sam na krovu zgrade vazdušne linije 500 metara sakrio se iza odžaka![]()
uf mukice jadniU Iranu narod ne vjeruje u pobjedu, navala na banke.
pa zamolio sam irance da mi omoguce da gledam u bojiŠto gađaju po danu lepše se vidi noću i pravi je spektakl. Ja sam gledao ko na dlanu kada su nato nacisti gađali bolnicu dragiše mišovića na dedinju. Prvo se digla ogromna pečurka pa je onda doputovao zvuk detonacije. Isto i generalštab kada je pogođen bio sam na krovu zgrade vazdušne linije 500 metara sakrio se iza odžaka![]()
Moguće, međutim, u uslovima ovolikog EPP ratovanja to je potpuno nemoguće proveriti.@Casual Observer
Potpuno je moguće da je izraelski PVO oborio neke Fatahe i Sedžile.
Najefikasniji sistem PVO je cenzura.Taktika Bibija i njegovog režima jeste prvo proglasiti za krivično delo snimanje direktnih iranskih udara ili ste nakon toga
Zatim proglasiti 100% uspešnost u obaranju
A za stetu na zgradama i infrastrukturi okriviti vanzemaljce
Verovatno ali nabaviće ih ili napraviti u hiljadama i hiljadama a ondak![]()
Parola snađi se.Podsetig se na seriju "Porodicno blago" kada Tika Spic i Zitko u kafani Macak beze od dojave da je podmetnuta bomba. A Tika dojavio lazno.
Ništa to, on je 100m pod zemljom i betonom.Није ваљда да су погодили макету ајатолиног бункера
Плашимосе најгорег исхода