Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 68,4%
  • Иран

glasova: 30 31,6%

• Ukupno glasova
    95
Наравно да тражим оригинал.
Мислиш да "писао Рус" је довољна гаранција?
MIslim da me tvoje misljenje ne zanima, dok kacis klikbejt smece to ti je interesna zona.

HITNO: ❌⚠️Ovo je povijesni događaj - sjedište Mossada u blizini Tel Aviva potpuno je uništeno.
Jedna od najčuvanijih lokacija na Zemlji, no izraelska protuzračna obrana nije uspjela zaustaviti iranske hipersonične rakete.

1750156353966.png

MIslim da me tvoje misljenje ne zanima, dok kacis klikbejt smece to ti je interesna zona.
Шаљеш неке фабриковане глупости из смешног канала.
чуј Геополитички Гласник, уредница га ради за 750-850 евра месечно, па док не истекне животни век (који је за неке канале врло кратак).

А сви ти канали громопуцатељних назива сипају русинформер сплачине.
Био, видео.

Pridruzio se novoosnovanoj specijalnoj iranskoj jedinici "Sehidi Persije 2025."

Iranian-commanders-killed-in-Israeli-strikes.jpg

Mislim da treba da prestanu da javno saopštavaju ko su im novi komandanti i generali

Ovako počinje da podseća na domaći film Saša, crno beli sa Radetom Markovićem u glavnoj ulozi, stariji će se setiti radnje filma

Mislim da treba da prestanu da javno saopštavaju ko su im novi komandanti i generali

Ovako počinje da podseća na domaći film Saša, crno beli sa Radetom Markovićem u glavnoj ulozi, stariji će se setiti radnje filma
Slicno kao sa Hizbolahom.Likvidirali vodstvo, i rakete....

da sada egipat napadne izrael...cionistička država ide u povjesne knjige...
Па, још кад би га напала и Турска и Пакистан, Индонезија, Судан, Џибути, Алжир , Тунис, Казахстан

Back