Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 62 68,9%
  • Иран

glasova: 28 31,1%

• Ukupno glasova
    90
Може ли оригинал цитат овога?
На енглеском?
Кредибилни извор?

СТР Геополитички гласник нема још репутацију.
Sta ce ti kredibilan izvor?To je sama sustina samozvane civilizacije zalazeceg sunca ja bih rekao to je prava Fake civilizacija.Tipican primer te bolesno povrsne civilizacije je upravo Henri.Oni se u besmislu radjaju,razvijaju i umiru,a jedini cilj im je sto vise napuniti guzicu,a da bi to postigli,moraju da neprekidno pljackaju nekoga.

drzavni-posao-drzavni.gif
Ево, Кина је спремна да помогне Ирану, само да извуче своје грађане, након што је севернокорејске ракете испоручила својим карго авионом (Рекао @Тихи, нема разлога не веровати му)
IMG_5702.jpeg

Ево, Кина је спремна да помогне Ирану, само да извуче своје грађане, након што је севернокорејске ракете испоручила својим карго авионом (Рекао @Тихи, нема разлога не веровати му)
Pogledajte prilog 1743574

Ma jok, dovlace avionima sto hiljada ljutih dobrovoljaca iz Secuana i Vuhana i par stotina pvo sistema bratskom Iranu. :per:

Oš iskreno,

baš me briga i za jedne i za druge i za treće.
Brinem samo za sebe i svoju porodicu a ako rat eskalira ništa dobro ne vidim u tome za sve nas.
Dok god su zauzeti u Ukrajini i Iranu neće imati vreme da se bave nama.

Meni dosta. Nek krene i Tajvan, jer zapad mirno neće predati hegemoniju, to je sada vrlo jasno.

Back