Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Haha nikad boljeeeeeee

Moram da konstatujem da si konačno dočekao svojih 5 minuta,
čekanje se jeste odužilo ali eto stigao si na red

- Tebe u suštini boli krasni stojan za Iran, Irance, mule, mudžahedine i ostalu ekipu, apsolutno te ne tangira da ih pogine 10 miliona i da se Iran vrati u srednji vek, šta više, možeš da nađeš opravdanje da te i obraduje takav ishod

- S druge strane kakvu god i koliku god nanesu štetu Izraelu a u perspektivi i USA i Zapadu tebe to posebno raduje

Bem li ga, stvarno si u win - win situaciji kada u ratu navijaš da se pokolju obe strane i što više međusobno unište

Ja i u Ukrajini i ovde iskreno navijam za kontra stvar, za primirje
tako da, objektivno, nema dobrih vesti za mene ni na jednom ratištu

Anegdota zadnjih par dana u Iranu. "Koliki je rok trajanja iranskih generala na komandnim mestima? Dva dana." :mrgreen:

Ok
Iranaca ima 58 000 000, ne znam koliko je punoletnih...ali Izrael ima 58 000 000 dana da pobije sve...po jednog dnevno...to mu dodje negde 160 000 godina...

Gazu evo ubijaju dve godine...jos nisu zavrsili posao...

...

Ok
Iranaca ima 58 000 000, ne znam koliko je punoletnih...ali Izrael ima 58 000 000 dana da pobije sve...po jednog dnevno...to mu dodje negde 160 000 godina...

Gazu evo ubijaju dve godine...jos nisu zavrsili posao...

...

Nisu cuo da paranoja hara Iranom. Svako je potencijalni spijun Mosada. :mrgreen:

Iran u potpunoj panici: Masovno hapse svoje građane, svuda vide špijune​

ebote kokaju ih ko zečeve...

Ubijen najviši vojni komandant Irana: Imali smo tačne obaveštajne podatke​

Јбт, ајатоле циљају зграде чије координате нађу на гугл мапама.
Израел иранском генералу, усред испијања чаја, истовари ракету уместо шећера

Ja i u Ukrajini i ovde iskreno navijam za kontra stvar, za primirje
tako da, objektivno, nema dobrih vesti za mene ni na jednom ratištu
Koliko god to bilo plemenito besmisleno je, primirja sada će samo dovesti do novog i goreg rata za par godina.

Rusija mora da obezbedi svoju sigurnost, a Iran konačno mora da se odbrani od napada koji je u pripremi već 40 godina.

palamudiš ko onaj tvoj drug @Тихи o hrišćanstvu a ovde prosipaš naci ideje o istrebljenju jevreja
Mozda u tvojoj pokvarenoj masti,to tebi istrebljenja nekih naroda na um padaju.Ja sam samo za ravnopravan tretman naroda

Израел затвара излаз за своје грађане – сви су обавезни да остану
Израелска министарка саобраћаја Мири Регев дала је оштру изјаву:

„У овој фази нећемо дозволити Израелцима да путују у иностранство. Само туристи, бизнисмени и дипломате који се враћају у своје земље моћи ће да оду – и то још не.“

У ствари, ово значи забрану напуштања земље за све израелске грађане.

Јуче је постало познато да је авио-компанијама забрањено да увозе локалне становнике чак и на летове за евакуацију. Алтернативних рута практично нема: не постоји железничка или трајектна веза са суседним земљама, а копнене границе су отворене само за носиоце страних пасоша.

Званично објашњење је „да се спрече гужве на аеродрому и осигура безбедност путника“.
Али позадина ове мере говори сама за себе и подсећа на украјинско „бизнисовање“, кажу стручњаци.

Израел је 13. јуна започео масовну мобилизацију резервиста.

Све је у реду.

drzavni-posao-drzavni.gif

Koliko god to bilo plemenito besmisleno je, primirja sada će samo dovesti do novog i goreg rata za par godina.

Rusija mora da obezbedi svoju sigurnost, a Iran konačno mora da se odbrani od napada koji je u pripremi već 40 godina.

Oš iskreno,

baš me briga i za jedne i za druge i za treće.
Brinem samo za sebe i svoju porodicu a ako rat eskalira ništa dobro ne vidim u tome za sve nas.

Imbecili vode svet, razmišljaju doopetom i ne vide dva poteza unapred šta će se desiti

Još ova budaletina Tramp koja misli da mu je rat kao carine, krene pa kad vidi da se zahebao on ih ukine.
Neće da bude, svi ćemo nahebati zbog te sumanute logike, ako rat eskalira

Back