Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.297
Po naredjenju gospodina Trumpa, Iranci napustaju Teheran
IRAN PROPO!
IRAN PROPO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...сад и своје.Jedini koji su zarobili neki narod su Izraelski kolonizatori, drže milione Palestinaca kao taoce u svojoj aparthejd državi.
Tebi ocito drago kad se bije po civilima...jesi mozda i trgno jednu ljutu![]()
Haha nikad boljeeeeeee
Anegdota zadnjih par dana u Iranu. "Koliki je rok trajanja iranskih generala na komandnim mestima? Dva dana."
Значи, одоше мађионичари у пенорVidim da se traži izjava Henrija Kisindžera o Bliskom istoku, Rusiji, Kini u originalu na engleskom. Izvolte
https://www.goodreads.com/quotes/3197296-the-united-states-is-baiting-china-and-russia-and-the
Ok
Iranaca ima 58 000 000, ne znam koliko je punoletnih...ali Izrael ima 58 000 000 dana da pobije sve...po jednog dnevno...to mu dodje negde 160 000 godina...
Gazu evo ubijaju dve godine...jos nisu zavrsili posao...
...
Јбт, ајатоле циљају зграде чије координате нађу на гугл мапама.ebote kokaju ih ko zečeve...
Ubijen najviši vojni komandant Irana: Imali smo tačne obaveštajne podatke
Koliko god to bilo plemenito besmisleno je, primirja sada će samo dovesti do novog i goreg rata za par godina.Ja i u Ukrajini i ovde iskreno navijam za kontra stvar, za primirje
tako da, objektivno, nema dobrih vesti za mene ni na jednom ratištu
I ova mojaAutentična je, 100%.
Jes, na pričuJoš jednom: oboreno je više njih.
Mozda u tvojoj pokvarenoj masti,to tebi istrebljenja nekih naroda na um padaju.Ja sam samo za ravnopravan tretman narodapalamudiš ko onaj tvoj drug @Тихи o hrišćanstvu a ovde prosipaš naci ideje o istrebljenju jevreja
Isto onako kako si se ti radovao 07.10.2023Ne znam ja...ti se radujes onima koji izgladnjuju i izžedjnuju Gazu...
...
Pa dobro, Boing je uticajniji nego Makron pa CNN ne sme da im potkopava ugled. Inače, ne razumem odakle ljudima tolika vera u avione, što se tiče kupola to već nikako ne može da se sakrije.Jes, na priču
Koliko god to bilo plemenito besmisleno je, primirja sada će samo dovesti do novog i goreg rata za par godina.
Rusija mora da obezbedi svoju sigurnost, a Iran konačno mora da se odbrani od napada koji je u pripremi već 40 godina.