Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 89.662
Што, јел Иран НЕДОСТИЖАН?Osim toga kako je Eyal zamislio da se amerikanci dobace do irana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што, јел Иран НЕДОСТИЖАН?Osim toga kako je Eyal zamislio da se amerikanci dobace do irana?
MIslim da me tvoje misljenje ne zanima, dok kacis klikbejt smece to ti je interesna zona.Наравно да тражим оригинал.
Мислиш да "писао Рус" је довољна гаранција?
nesto nije kako treba ako su imali namaeru da pogode, ovo su prevelika odstupanja za moderne raketne sisteme,zabilježena su 4 pogotka u blizini sjedišta
A Rusi i Kinezi cute. Ne brani im se BRICS manji brat.![]()
Шаљеш неке фабриковане глупости из смешног канала.MIslim da me tvoje misljenje ne zanima, dok kacis klikbejt smece to ti je interesna zona.
Tebi ocito drago kad se bije po civilima...jesi mozda i trgno jednu ljutuIRIS opet promasio raketu?
...
Neamamo sta da jedemo.Ostale su samo tresnje
Da, grozno ..pecem ceo dan kobasice na vatri...
Pridruzio se novoosnovanoj specijalnoj iranskoj jedinici "Sehidi Persije 2025."
![]()
Slicno kao sa Hizbolahom.Likvidirali vodstvo, i rakete....Mislim da treba da prestanu da javno saopštavaju ko su im novi komandanti i generali
Ovako počinje da podseća na domaći film Saša, crno beli sa Radetom Markovićem u glavnoj ulozi, stariji će se setiti radnje filma
Почасна титула Генерал-MartyrPridruzio se novoosnovanoj specijalnoj iranskoj jedinici "Sehidi Persije 2025."
![]()
Ajatolah va sprcao sediste Mosada genocidasi!! Surovo trpanjeeeee!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па, још кад би га напала и Турска и Пакистан, Индонезија, Судан, Џибути, Алжир , Тунис, Казахстанda sada egipat napadne izrael...cionistička država ide u povjesne knjige...