Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.592
I ja sam Srbin, samo nisam vaš, nisam ljubitelj mula i rusa.Zna on to nego naso ovde da kaki o Srbima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam Srbin, samo nisam vaš, nisam ljubitelj mula i rusa.Zna on to nego naso ovde da kaki o Srbima
Meni je Vučić veći zlikovac i okupator, i navijam za svakog ko je protiv njega lično, i ništa me ne čini više srećnim nego kad vidim da je on popušio ili dobio po gubici.Srbi mrze amerikance i zapad iz dna duse jer su zlikovci nevidjeni i okupatori Srbije
Zato Srbi navijaju ZA SVAKOG ko ratuje protiv njih
Nista Srbina ne cini vise srecnim nego kad vidi da zapadni zlikovci i nasilnici dobijaju po labrnji
Ti znaš, testirao si mi dnk.Nisi ti Srbin
Al slusas Cynic, dobar izbor.I ja sam Srbin, samo nisam vaš, nisam ljubitelj mula i rusa.
Lepo da neko zna za taj bend.Al slusas Cynic, dobar izbor.
Pa pa paranoja dovidjenja mila mojaMeni je Vučić veći zlikovac i okupator, i navijam za svakog ko je protiv njega lično, i ništa me ne čini više srećnim nego kad vidim da je on popušio ili dobio po gubici.
A mrzeti ne valja, truje se duša tako.
Nisam bolesniji od tebe koji se raduješ svakom ratu koji bi da uništi Zapad.ti si bolestan covek
volis srpske okupatore i neprijatelje
Aaaaa mozda i vindouvOvi koji beze u RF nek se spreme za cuveni FSB caj.![]()
Samo dronovi su nocas bili u vazdusnom prostoru Irana.
Izrael vise ne sme da ubaci avione u zonu dejstva iranske PVO
Kako ti ne dosadi, umoriš li se od tolikog praćenja i postavljanja ovde?
Sto si dosadan ako ti se nesvidja zaobidjiKako ti ne dosadi, umoriš li se od tolikog praćenja i postavljanja ovde?
Pa Vucic i jest instrument zapadne okupacije Srbije.Meni je Vučić veći zlikovac i okupator, i navijam za svakog ko je protiv njega lično, i ništa me ne čini više srećnim nego kad vidim da je on popušio ili dobio po gubici.
A mrzeti ne valja, truje se duša tako.
Od 2004. Ih slusam.Lepo da neko zna za taj bend.
Podsetnik, Iran je podržao US invaziju na Irak i svrgavanje Sadama radi šiizacije države dok je jedini strah i trepet za Okupatora bio gospodin Al Zarkavi.
Bez zapada i Amerike, Srbi bi umrli od gladi.volis srpske okupatore i neprijatelje
Буквално, то су потомци библијских Јевреја.Ти Јевреји немају ишта заједничко са Јеврејима из Библије, нити имају право на ту земљу