Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Srbi mrze amerikance i zapad iz dna duse jer su zlikovci nevidjeni i okupatori Srbije

Zato Srbi navijaju ZA SVAKOG ko ratuje protiv njih

Nista Srbina ne cini vise srecnim nego kad vidi da zapadni zlikovci i nasilnici dobijaju po labrnji
Meni je Vučić veći zlikovac i okupator, i navijam za svakog ko je protiv njega lično, i ništa me ne čini više srećnim nego kad vidim da je on popušio ili dobio po gubici.

A mrzeti ne valja, truje se duša tako.

Meni je Vučić veći zlikovac i okupator, i navijam za svakog ko je protiv njega lično, i ništa me ne čini više srećnim nego kad vidim da je on popušio ili dobio po gubici.

Pa pa paranoja dovidjenja mila moja :D

Samo dronovi su nocas bili u vazdusnom prostoru Irana.

Izrael vise ne sme da ubaci avione u zonu dejstva iranske PVO

sure-air-quotes.gif

Pa Vucic i jest instrument zapadne okupacije Srbije.

volis srpske okupatore i neprijatelje
Bez zapada i Amerike, Srbi bi umrli od gladi.

Elem, ono sto ti treba da pratis Tihi je da li ce Iran krenuti u samoubilacki napad.

U tom samoubilackom napadu, oni bi gadjali KSA, UAE i Kuvajt naftna polja.

Ako se to desi, dogodice se dve stvar- Prva je da ce iranska vlast doziveti svoj kraj, jer ce se direktno umesati i Ameri i KSA, i sravnice ih sa zemljom.

Druga je da ce ti cena goriva porasti za 10 puta, pa ces da kukas kako nemas da platis benzin.

Iranski rezim je bolest, zlo i kancer, i svog drustva, i planete Zemlje.

Ти Јевреји немају ишта заједничко са Јеврејима из Библије, нити имају право на ту земљу
Буквално, то су потомци библијских Јевреја.

Но, јеврејско право на сопствену државу је друга тема.
Став "шта ће уопште Јеврејима држава" или "шта ће им држава на простору Израела" су лоше полазне основе за причу. А такође и нису за ову тему.
О томе можемо причати на другом месту

Back